قهرمانی لیگ کاپ یا همون جام اتحادیه:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قهرمانی لیگ کاپ یا همون جام اتحادیه:n20:
تبدیل کردن لیورپول به سوبله
سه بازی با لیورپول یکی تو لیگ 5-2 و یکی تو جام اتحادیه 2-1 و یکی هم جام حذفی 4-2 البته از شانس خوب من همش تو گودیسون پارک بوده:n24:
هفته آخر تو آنفیلد باهاشون بازی دارم که میرم برای سوبله چوبله
با من سیتی بازی داشتم که ۷-۰ بردمش
چطوری عکس میزاری؟
- - - Updated - - -
با من سیتی بازی داشتم که ۷-۰ بردمش
چطوری عکس میزاری؟
داداش هر جایی از بازی هستی و میخوای عکس بگیری فقط باید ALT+F9 رو بگیری یا اگر لپتاپ داری باید به همراه اونا Fn رو هم بگیری.عکس ذخیره شده میره تو یه پوشه به این آدرسنقل قول:
C:\Users\Your PC Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\screenshots یا بهتره بگم همون داکیومنت پوشه منیجر 2015 و پوشه اسکریت شات
بعد هم میای و اینجا میری بالا رو Insert Image و خودش گفته که چجوری عکسو آپلود کن اگر دوست داری از هر آپلودر دیگه ای هم میتونی استفاده کنی اونوقت لینک عکس رو کپی میکنی و OK میزنی:n39:
خب این هم عکسای من از تیم تا اینجا که اسون بود ولی با ارسنال خوردم ببینم چی میشه
این کادر پایین که زمین فوتبال رو نشون میده و کلا این قسمت رو چطور باید ازش استفاده کنیم یعنی چه اطلاعاتی میده
~[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG
خب هرطور بود از سد ارسنال گذشتم و بعد برد همه شادی کردن
~[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG
تیم خوبی داری داداش ولی دیگه داری زیاد از حد موقعیت تولید میکنی و شوت میزنی:n02:نقل قول:
من چیزی که تا الان از این شکل دستگیرم شده اینه که داره میگه تیم حریف سانترها و پاس های کلیدیش رو از کدوم نواحی زمین ارسال کرده مثلا شکل بالا میگه که آرسنال از سمت راست خودش یا سمت چپ حریف بیشتر پاس های کلیدی داده و سانتر کرده ولی اون عددهای گوشه راست جدول رو متوجه نمیشم:n13:نقل قول:
خخخخ:n31::n31: ولی چه فایده فقط دوتاش گل شد تمام شوتام همه اینور اونور بود هیچ کدوم حتی روی چهارچوب هم نبود:n31:نقل قول:
- - - Updated - - -
این قرمز و سبز نیمههای زمین یعنی چی؟نقل قول: