دوستان سرویسی داره شاتل که بشه بدون مشکل در ماه حدود 40 گیگ دان رایگان بیدردسر داشت و محدود نشد؟
Printable View
دوستان سرویسی داره شاتل که بشه بدون مشکل در ماه حدود 40 گیگ دان رایگان بیدردسر داشت و محدود نشد؟
تا جایی که خودم تجربه دارم و از دوستان همینجا شنیدم (خوندم) نه متاسفانه. بعد از ۳۰ گیگ دیگه انگار داری ارث پدرشو ازش میگیری.نقل قول:
یه احتمال ضعیف اینه که تو منطقۀ شما استثنائاً خلوت باشه و بشه گرفت. البته بعیده خیلی.
معمولاً شاتل با کاربرایی که غیر از مودم شاتل (ZyXEL) از مودم دیگهای استفاده میکنن خیلی حال نمیکنه و اگه مشکلی پیش بیاد در اغلب مواقع به مودمتون مرتبطش میکنه. ولی از نظر فنی اصولا ً تفاوتی بین مودمها و انواع مختلفشون (البته از لحاظ امکان اتصال به ISP) نیست.نقل قول:
(مطمئناً امکانات، قدرت و ... مدلهای مختلف فرق میکنه.)
ویرایش: مودمی هم که دوستمون معرفی کرده مودم خیلی خوبیه ولی به نظرم با یه مودم ارزونتر برای استفادۀ خانگی کارتون راه میافته.
یکی از دوستام میگفت شاتل بالای 2 مگ شبا دانلود رایگان داره ، صحت داره؟
بالای 1mb شباش رایگانه ولی کار آنچنانی نمیشه باهاش کرد؛بهتره صفحات قبل و توضیحات منو دوستانو بخونی...نقل قول:
خب حالا همین 30 گیگ تضمینیه>؟ نیام سرویس بگیرم یهو سر 10 گیگ محدود بشم؟نقل قول:
بعد مثلا سرویس 128 اکو پکو رو بگیرم حله؟ میشه 30 گیگ دانلود کرد؟ با چه سرعتی اونوقت؟ خیلی خیلی ممنون میشم به این برادرتون که بعد از 10 اذر بی اینترنت میشه هلپ بدید:n16:
راستش چی بگم. بدی شاتل اینه که مثل پارسآنلاین حد دانلود رو برای کاربرا تعیین نکرده. تقریباً میشه گفت که تا ۲۰ گیگ تضمینیه، ۲۵ گیگ احتمالش زیاده، از ۳۰ به بعد دیگه شانسیه. یعنی حتی اگه ۳۰ گیگ هم دانلود کنید بعید نیست که ماه بعدش ۵-۶ روز محدود باشید. (سرعت فیکس روی ۸).نقل قول:
بهترین راه ممکن اینه که از همسایهای آشنایی یا کسی که امکانش هست بپرسید که اوضاع منطقۀ مخابراتیتون برای شاتل چهجوریه.
در مورد سرعت هم خیلی فکر نکنم مهم باشه دیگه، حدوداً شبی ۱-۱/۵ گیگ میشه گرفت، ولی عموماً برای ۱ مگ به پایین فکر کنم حدود ۱۰۰ باشه.
اینم از هلپ ما برادر :n16:
قربونت کاکو... دایل اپ به این ارجحیت داره!نقل قول:
شاتل دیگه طرحی نداره ، مثلا یک گیگ ترافیک بخریم و سه گیگ بهمون بده ؟
بسته ترافیکی چطور ؟
یه سرویس پارس آنلاین دارم مودمش Symphony هنقل قول:
توی شهرستان هم سرویس درنا دارم مودمش Tplink ه
یه سرویس شاتل دارم می گیرم نمی دونم زایکسل بگیرم ازشون یا چیز دیگه
اگه زایکسل مودم خوبیه یه تک پورتش و بگیرم چون 4 پورت داشتم برای من به کار نیومد