تو همون بخش تنظیمات باید بری به قسمت defense بعد جا اون دو دکمه رو عوض کنینقل قول:
Printable View
تو همون بخش تنظیمات باید بری به قسمت defense بعد جا اون دو دکمه رو عوض کنینقل قول:
اقا یکی به من بگه چطور می تونم با شک سمت راست بازی کنم اصلا انگار کار نمی کنم هر تکنیکی که از skill move هم یاد می گیرم وقتی می رم تو بازی می زنم اجرا نمی شه توی pes راحت می تونم تکنیک بزنم ولی اینجا نه. باید چی کار کنم؟:n03:
سلام دوستان.من وقتی بازی را اکسترکت می کنم این پیغام میده ولی بازهم وقتی این پیغام رد می کنم به اکسترکت کردن ادامه می دهد.جای نگرانی دارد یا فایل کامل اکسترکت شده.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در Winrar ازقسمت Tools توسط گزینه ی Repair Archive یکبار فایل های فشرده شده را تعمیر کنید و سپس توسط فایل های تعمیر شده اکسترکت کنید .نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟
کسی اینجا نیست بدونه چطور با شک تکنیک بزنه
عزیز توی پست اول توضیح داده شده که شما به نرم افزار x360ce احتیاج دارید...نقل قول:
فقط به نحوه استفاد لزش توی پست دقت کنید...
سلام
اقا من بازی رو اجرا می کنم ولی وقتی تیمارو انتخاب می کنم میخوام برم تو بازی از بازی میپره بیرون.
هم کرک 4 و هم 5 رو امتحان کردم مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟
سلام من بازیم هیچ مشکلی نداره فقط تو بازی تماشاگر نداره و صندلی ها خالیه ولی صداشون میاد :n04:
چیکار کنم؟؟؟
یکی دوتا پچ بود که باعث میشد حرکات تماشگرها کمی مات بشه که به cpu کمتر فشار بیاد...حالا دقیقا در جریانش نیستم که چطور بود ولی فکر کنم شاید اون روی سیستم شما نصبه!!نقل قول:
ولی کلا اگه cpu ضعیف داری زیاد بهش گیر نده چون همون تماشاگرها توی بازی بعضی مواقع باعث افت فریم شدید توی بازی می شدند!!