اگر مویس بره کنار یه توهین بزرگ به فرگوسن هست.چون مویس انتخاب فرگوسن هست.به نظرم تا نیم فصل صبر میکنن وبازیکن جدید میگیرن.اگر بازم نتایج ضعیف کسب کردن اونوقت شاید کاری کنن
Printable View
اگر مویس بره کنار یه توهین بزرگ به فرگوسن هست.چون مویس انتخاب فرگوسن هست.به نظرم تا نیم فصل صبر میکنن وبازیکن جدید میگیرن.اگر بازم نتایج ضعیف کسب کردن اونوقت شاید کاری کنن
باز کردن دوباره اون بحث های قدیمی زیاد جالب نیست اما بهتره همه واقعیت ها رو بگیم.نقل قول:
اگه همه تصمیمات داوری بازی رفت و برگشت بین رئال و یونایتد صحیح می بود یونایتد نه در بازی رفت (کرنری که واضحا کرنر نبود و کاملا بر خلاف جریان بازی گرفته شد)
و نه برگشت (آفساید درست قبل از صحنه منجر به گل) گل سالمی رو به ثمر نرسونده بود و فارغ از اون اخراج، تا زمانی که تیمی گلی به ثمر نرسونه صعود نمی کنه.
وقتی به داوری نگاه می کنیم باید همه تصمیم های اشتباه رو با هم در نظر بگیریم.
البته وقتی که دورتموند تیم کاملی رو در اختیار داشته باشه مدعی جدی هست (مثل اوایل همین فصل که دورتموند بالاتر از بایرن صدرنشین بود)نقل قول:
بایرلورکوزن تیمی که منچستریونایتد تونسته بود در مجموع رفت و برگشت 9 گل بهش بزنه دیروز مقابل دورتموند که در حال حاضر یکی از زیباترین فوتبال در سطح اروپا ارایه میده تونست 0-1 دورتموند در زمین خودش شکست بده
اما توی شرایط فعلی چهار مدافع اصلی دورتموند + گوندوگان حضور ندارن و اخیرا بندر و شاهین به این لیست اضافه شدن و اینجور مقایسه ها دید درستی رو از واقعیت های موجود نمیده.
ممنون به خاطر نگرانیتون بابت باز شدن مباحث داوری در گذشته و البته احساس مسئولیت شما و بازتر کردن مسائل داورینقل قول:
فارغ از تمام نکات داوری که شما کنار هم قرار دادین چیزی که من در بازی برگشت دیدم این بود که رئال و مورینیو رسما در دام فرگوسن گیر افتاده بودن
11 رئالی به بن بست خورده بودن و عملا هیچ مسئله تاکتیکی از نیمکت رئال به بازیکنا تزریق نمیشد
فارغ از درست یا اشتباه بودنش فقط سوت داور بود که گره بازی رو برای رئال باز کرد
دورتموند یک تیم فوتبال هست که باید با طبیعت فوتبال یعنی مصدومیت بازیکنانش کنار بیادنقل قول:
البته وقتی که دورتموند تیم کاملی رو در اختیار داشته باشه مدعی جدی هست (مثل اوایل همین فصل که دورتموند بالاتر از بایرن صدرنشین بود)
اما توی شرایط فعلی چهار مدافع اصلی دورتموند + گوندوگان حضور ندارن و اخیرا بندر و شاهین به این لیست اضافه شدن و اینجور مقایسه ها دید درستی رو از واقعیت های موجود نمیده.
یعنی شما فکر میکنید تفاوت دورتموند کامل با دورتموندی که چند مصدوم داره فینال سی ال و باخت به لورکوزن در بوندس لیگا باشه؟!!!
حقیقت این نیست حقیقت اینه که دورتموند افت کرده که البته باز هم طبیعت فوتبال هست
البته شاید برای شما درکش سخت باشه اما مثلا من طرفدار تیمی هستم(منچستر) که با مصدومیت ستارگانش هم هیچ خللی در نظم کلی تیمیش وارد نمیشد
چیزی که هنوز بعد از گذشت یک سال اون رو نادیده می گیرین و حتی در همین پست آخر(یا شاید در پست های آینده؟) مثل یک مانع از روی اون عبور میشه، گل هایی هست که چه در بازی رفت و چه در بازی برگشتنقل قول:
در درجه اول اشتباهات داوری در به ثمر رسیدنشون دخیل بوده و اون "دام 60 دقیقه ای" خودش معلول گل های قبل از خودش هست، شرایط از این دو حالت خارج نیست:
سناریو 1: داوری به شکلی که اتفاق افتاد؛ بازی رفت 1-1، بازی برگشت 2-1
سناریو 2: داوری ایده آل؛ یونایتد بدون گل در بازی های رفت و برگشت
اگه واقعا نکته جدیدی مد نظرتون هست خوشحال میشم بشنوم، اما اگه قرار هست که به طرز جالبی دوباره "مبدا شروع داوری درست" رو درست از بعد از اون دو گل بگذاریم، این مطمئنا ما رو به جایی نمی رسونه.
تفاوت عمده ای که دورتموند با بقیه تیم های بزرگ (یونایتد/بایرن/بارسا/رئال...) داره عمق کم نیمکت این تیم هست، هر فوتبال دوستی که بازی های دورتموند رو دنبال کرده باشه باید به خوبی بدونه که تفاوت کیفیت 11نقل قول:
دورتموند یک تیم فوتبال هست که باید با طبیعت فوتبال یعنی مصدومیت بازیکنانش کنار بیاد
یعنی شما فکر میکنید تفاوت دورتموند کامل با دورتموندی که چند مصدوم داره فینال سی ال و باخت به لورکوزن در بوندس لیگا باشه؟!!!
حقیقت این نیست حقیقت اینه که دورتموند افت کرده که البته باز هم طبیعت فوتبال هست
البته شاید برای شما درکش سخت باشه اما مثلا من طرفدار تیمی هستم(منچستر) که با مصدومیت ستارگانش هم هیچ خللی در نظم کلی تیمیش وارد نمیشد
الی 13 نفر اصلی با نیمکت نشین های این تیم کاملا محسوسه و علت اصلی اون تفاوت توان اقتصادی این تیم با بقیه تیم های بزرگ اروپایی هست که امکان داشتن یک تیم خوب دیگه روی نیمکت رو به این تیم نمیده.
حالا برای همچین تیمی، تیمی که در سه جبهه بازی می کنه، وقتی از اون ترکیب تقریبا 13 نفره اصلی در مقاطعی 5 الی 7 نفر مصدوم بودند (در حال حاضر 7 نفر شامل هر 4 مدافع اصلی، گوندوگان، بندر و شاهین)
بدیهی هست که نتونه با این تعداد از مصدومیت ها کنار بیاد. مصدومیت در این ابعاد حتی برای اون تیم های بزرگ قابل کنترل نیست، البته با همه اینها نتایجی که دورتموند تا به اینجای فصل گرفته اونقدرها هم بد نبوده
اما نقطه شروع بحث یعنی مقایسه نتیجه بازی اخیر دورتموند با لشکری از مصدومین مقابل لورکوزن و قراردادن اون در کنار بازی های سال قبل این تیم، در حالی که در اوج به سر می برد، و مقایسه دوباره اون با نتیجه
اخیر یونایتد مقابل لورکوزن نمی تونه مقایسه نادرستی باشه.
بحث مویس و نتیجه نگرفتن تیمه که با بحث نخ نما شده داوری داره ادامه پیدا میکنه : اینجور بحثها کسی رو از دو طرف راضی نمیکنه ! تمومش کنین ! بیربط با موضوع اسمش اسپم بود دیگه یا من اشتباه میکنم ؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرگرم شدن فلائینی با موبایلش در شب باخت یونایتد
خیلی ها مروانه فلائینی را به بی علاقگی به تیم باشگاهی اش متهم کرده اند
سایت گل- این روزها مد شده که افراد با سرگرم شدن با گوشی های موبایل هایشان به موضوعات مهمی بی توجهی کنند. حالا اگر سوژه مورد بی مهری، همسر فرد باشد ، یا کارش و یا مسابقه تیمش.
روز شنبه در جریان بازی منچستریونایتد مقابل نیوکاسل هم شاهد اتفاق مشابهی بودیم. در جریان بازی روز شنبه یونایتد مقابل نیوکاسل، مروانه فلائینی بازیکن شیاطین سرخ با موبایلش مشغول بود. او که نامش را در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای این بازی نمی دید از روی سکوها بازی را دنبال می کرد و در لحظه ای که شکار دوربین های تلویزیونی شد، مشخص شد که او مشغول کار کردن با موبایلش است.این تصویر انتقادات زیادی را در مورد رفتار او به همراه داشته و خیلی ها حالا به انتقاد از این بازیکن بلژیکی در شرایطی که هم تیمی هایش در زمین درحال تلاش برای کسب امتیاز از این بازی بودند و درنهایت مغلوب حریف شدند پرداخته اند.
شایعه شده بارسا میخواد 38 میلیون پوند واسه ون پرسی پیشنهاد بده!
اگر رابین بره و فابرگاس بیاد من راضیم:n02:
10 بازيکني که مويس به دنبال آنها است
روزنامه انگليسي ديليميل نام 10 بازيکني که در تيررس شياطين سرخ هستند را معرفي کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستريونايتد در فصل جاري رقابتهاي ليگ برتر آنقدر فرازونشيب داشته که صداي طرفداران صبور اين تيم پرافتخار هم درآمده است.
مسئولان باشگاه منچستريونايتد اما براي حل اين مشکل و اينکه شياطين سرخ را از بحران فعلي خارج کنند، قصد دارند پول لازم را در اختيار ديويد مويس قرار دهند تا بازيکنان مورد نيازش را در نقلوانتقالات زمستاني و تابستان سال آينده جذب کند.
اين مربي اسکاتلندي به دنبال جذب بازيکنان طراز اول در تمامي پستها است ولي اولويت او بيشتر جذب هافبکهاي خلاق و بازيساز است.
به گزارش تسنيم، روزنامه «ديلي ميل» انگليس در گزارشي اقدام به معرفي 10 بازيکني که به احتمال فراوان در ليست خريد منچستريونايتد قرار دارند، کرده است. اين فهرست به شرح زير است:=
1- ايلکاي گوندوگان آلماني از بورسيا دورتموند (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - مدافع عنوان قهرماني ليگ برتر در فصل تابستان هم به دنبال جذب اين هافبک بازيساز بود ولي در اين راه رقيبي همچون رئال مادريد داشته و دارد.
2- يوهان کابايه فرانسوي از نيوکاسل (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 3 از 5) - رقباي سرخپوشان در جذب وي پاريسنژرمن و آرسنال هستند.
3- سسک فابرگاس اسپانيايي از بارسلونا (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - البته بعيد است که بارسا با جدايي هافبک خود موافقت کند.
4- لوکا مودريچ کروات از رئال مادريد (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - به نظر نميرسد که رئال با جدايي وي موافقت کند.
5- آندر هررا اسپانيايي از اتلتيک بيلبائو (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - سرخپوشان منچستر در نقلوانتقالات تابستاني هم به دنبال جذب اين بازيکن بودند.
6- رمي کابلا فرانسوي از مونپوليه (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 4 از 5) - با علاقهاي که اين هافبک نفوذي براي ملحق شدن به تيمي بزرگ از خود نشان داده، احتمال پيوستن او به سرخپوشان اولدترافورد بسيار است.
7- اورتون ريبيرو برزيلي از کروزيرو برزيل (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 3 از 5) - اين هافبک نفوذي 24 ساله ميتواند گزينهاي خوب براي بازي در کنار روبين فنپرسي در خط حمله شياطين سرخ باشد.
8- کوکه اسپانيايي از اتلتيکومادريد (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 3 از 5) - اين بازيکن 21 ساله در کنار بازيکنان بزرگي همچون رادامل فالکائو، ديهگو کاستا و داويد ويا بازي کرده است و گزينه خوبي براي بازي کردن در پست تام کلورلي است.
9- وسلي اسنايدر هلندي از گالاتاسراي (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - حضور اين مهاجم هلندي در کنار هموطنش، روبين فنپرسي ميتواند خط حملهاي خطرناک را براي شياطين سرخ شکل دهد.
10- کوين استروتمان از رم (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - اين هافبک بازيساز خريدش براي جالوروسي 17 ميليون دلار آب خورده است، براي همين رميها در صورتي موافق جدايي وي خواهند بود که سود خوبي برايشان داشته باشد.
شاگردان مويس در حال حاضر با 22 امتياز در مکان نهم جدول ردهبندي ليگ برتر هستند.
///
نمیدونم معیار انتخاب این 10 نفر چی بوده ؟!!!
ولی چنتا از این انتخاب ها غیر ممکن به نظر میاد
خرید بازیکن از دورتموند تو این وضعیت رفتن گوتزه و احتمال رفتن بعضی بازیکن های دیگه فکر کنم کمی به دورتموند ضربه بزنه و سخت باشه که دورتموند باهاش موافقت کنه
خرید فابرگاس هم از بارسلونا هم یه جورایی سخت هست و تقریبا غیر ممکن -- بارسلونا به همین راحتی بازیکنی مثل فابرگاس رو که فکر کنم حدود 50 میلیون از آرسنال خریدن رو از دست نمیده
و در آخر خرید مودریچ از رئال -- با رفتن اوزیل یکی از مهاجم ای اصلی رئال کم شد و رئال به همین راحتی ها با رفتن مودریچ فکر نکنم موافقت کنه (( البته از سیاست پول پرستانه پرز بعضی مواقع باید شاهد اتفاقات عجیب و غریب بود ))
و شاید هم خرید اسنایدر از گالا !!!
+
نمیدونم هدف خرید بازیکن واسه منچستر چی هست
فرگوسن با همین تیم و بازیکن ها منچستر رو با اختلاف 11 امتیازی قهرمان لیگ کرد !!!!!
پس فکر نکنم مشکل از بازیکن های منچستر باشه !!!! (( البته فقط نظرمو گفتم چون بازی های منچستر رو دنبال نمیکنم و فقط از رو نتیجه گفتم))
:31:نقل قول:
آن اول فکر کردم یه بازیکن نمیدونم یه بلایی سر صورتش اومده یا .. که دارن صورتش رو سانس..ور میکنن. بعد فهمیدم موهاشه و سرش پائینه :27:.
++
من بازی های منچستر رو دنبال نمیکنم و برای همین نمیدونم چقدر داوری به ضررش بود و .. ولی چون چکیدۀ بازیزها رو دانلود میکنم و میبینم میتونم بگم تا اینجا خیلی بدشانسی آوردن. چندین و چند بار توپ رو به تیر زدن و چندین مو.رد هم دروازه بانهای حریف واکنش های مبهوت کننده ای داشتن. البته خوب قطعاً یه جای کار میلنگه که این اتفاقها میفته ولی با یخورده خوش شانسی میتوننستن در جایگاه خیلی بهتری تو جدول باشن.
عموجان : فرق بین دو نفره که تفاوت خیلی زیادی بینشون هست !! فرگی بازیکن آث هم نداشت میتونست ازش خوب بازی بگیره : مویس داره روان هوادارارو بازی میگیره !نقل قول:
فرگوسن با همین تیم و بازیکن ها منچستر رو با اختلاف 11 امتیازی قهرمان لیگ کرد !!!!!