ایمان جاننقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
مگه اسپیکر کامپیوتر به w810 ولی میشه؟
اگه میشه چه جوری؟
یعنی اسپیکر کامپیوتر خودمومیتونم بهش وصل کنم؟
Printable View
ایمان جاننقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
مگه اسپیکر کامپیوتر به w810 ولی میشه؟
اگه میشه چه جوری؟
یعنی اسپیکر کامپیوتر خودمومیتونم بهش وصل کنم؟
یه کابل درون جعبه اش هست از اون استفاده کن من به تلویزین وصل کردم با حال بودنقل قول:
نوشته شده توسط vodka
آخه ایمان تو مگه نمی گی وقتی گوشی رو با seus اپ دیت می کنیم، علاوه بر بالا رفتن ورژن نرم افزاری (frimware) گوشی فلش هم میشه.؟ این نرم افزار مگه گوشی رو فلش نمی کنه؟ (همون کاری که box میکنه)نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
رجیسترش هم که خودت گفتی بر میگرده به شماره اصلیش.
اصلا من هم دقیقا می خوام همین اتفاق بیفته. اشکال نداره گوشی از کار بیفته، مهم اینه حالا دیگه به شماره اصلیش بر گشته . ما هم که شماره رو به مخابرات دادیم. یه خورده صبر می کنیم بعد 2 یا 3 هفته مخابرات اون شماره imei رو فعال میکنه. نهایتاً گوشی راه میفته ... ok ؟
ببین لصلا تو بیا فلسفه رجیستر، فلش، آپدیت و شماره imei رو بگو برای بچه ها... فک کنم اینجوری ما متوجه قضیه بشیم. وگرنه با این وضعیت ما هیجی نوفهمیم !
تو یکی از فروم های خارجی من این موضوع رو مطرح کردم، نامردا همه فلنگو بستن. هی میگن این کار غیر قانونیه. :laughing:
میگم دفترچه راهنمای w810 رو خوندین؟؟ اولش نوشته که ارسال نرم افزار به کشورهای تحریمی که ایران و بقیه رفقامون! توش هستند ممنوع می باشد. نکنه به خاطر اینه که آپدیت جواب نمیده؟ (خودمونیم، نظریه مسخره ای بودا !)
من که دیگه گیج شدم نمی دونم چی کار کنم. :wac:
شما وقتی میخوای با ایرفون آهنگ گوش بدی دو تا سیم رو به هم وصل می کنی که یکیشون به گوشی وصل میشه یکیش هم تو گوشت میره ! اون سیمی که تو گوشت میره رو انتهاشو نگاه کن. به حای اون میتونی ورودی اسپیکر رو به مادگی وصل کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط vodka
من با کابل aux یه آهنگ گذاشتم (رو مگا باس) ، صداشو بلند میکردی دیگه نزدیک بود شیشه های خونه بریزه پایین. !!
من سال 80 یک زیمنس S35 از دوبی آوردم ایران، فروشنده همون موقع به من گفته بود این ایران کار نمی کنه. ما که نمیدونستیم ثبت IMEI چیه. گفتیم شاید چرت میگه. خریدیم آوردیم ایران دیدیم کار نمیکنه. سیم کارت رو می شناخت اما پهلوی لوگوی IRTCI یک علامت قفل مانند می افتاد که عملاٌ به شبکه راه نمی داد. رفتم جمهوری گفتن باید شماره 15 رقمی رو بدی مخابرات ثبت بشه. بعد از 15 روز درست شد.
در حال حاضر هم یه 810 دارم که شماره اون رو دادم مخابرات دقیقاٌ همانند Barton به امید اینم که شاید بشه با شماره خودش کار کنم.
حالا سئوال: بریم علاادین و IMEI خودش رو بدیم که بریزن جای این شماره قلابی روش، درست نمی شه؟ (البته اگه با آپدیت آنلان میره واسه خودش ها!)
آقا دمتون گرم.حل شد!تونستم گوشی رو به اسپیکر وصل کنم.
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم.یعنی استفاده از تیدیل tv گوشیمه.
میخواستم بدونم در چه مواقعی میشه ازش استفاده کرد.یعنی واسه دیدن فایلهای تصویری درون گوشی و فیلمبرداری به صورت مستقیم هم میشه نشون داد؟
در ضمن من هرکار میکنم تو تلویزیون چیزی نمایش داده نمیشه!امکان داره اشکال از فیش باشه؟
اون کابل فقط خروجی صدا داره خرجی تصویر نداره فیش شما هم درستهنقل قول:
نوشته شده توسط vodka
بیچاره آقا ایمان که مجبور جواب همه رو بده ( البته مجبور نیست ولی سعی میکنه ! واقعا دستش درد نکنه ! )نقل قول:
نوشته شده توسط barton2500
بیچاره آقا ایمان که مجبور جواب همه رو بده ( البته مجبور نیست ولی سعی میکنه ! واقعا دستش درد نکنه ! )نقل قول:
نوشته شده توسط barton2500
دوست عزیز گوشی فلش نمیشه وقتی آپدیت آنلاین میشه ! در واقع فقط آپدیت میشه . ولی تو ایران فلش میسوزونه !
بعد باید فلش کنی که گوشی بر میگرده به سریال اولش . پس تنها راه میمونه باکس ( نمیدونم باکس جدید اومده یا نه ؟ آقا ایمان شما اطلاع دارید ؟ ) . که باید منتظر باشیم تا بیاد .
آقا ایمان چند پست پیش نوشتین ما نمیدونیم که IMEI گوشیمون چیه !!! مگه همون که روی جعبه نوشته نیست ؟
یک سوال دیگه هم داشتم . آخر معلوم شد که نرم افزار کار میکنه یا نه ؟ میخوام ببینم برم کابل پروگرمر رو بخرم یا نه ؟ ( این کابل پروگرمر استفاده دیگری هم داره ؟ )
aarash تو چی کار کردی؟
مخت به جایی رسید؟ یعنی واقعا تو p30world یکی که تو کار فلش و box این حرفا باشه نداریم.!
این وسط یه گیری هست. اینایی که گوشی رو مثلا از دبی میارن با کسایی مثل ما که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنند یه فرقی , گوشیهاشون یه فرقی داره. چون مال ما وقتی آپدیت میشه میگه insert simcard اما اونا یه قدم جلوترن یعنی سیم کارتشونو میشناسه اما آنتن نمیده.