با تغییر رام اگه رسمی باشه گارانتی نمی پره.نقل قول:
درسته با رام رسمی جدید move to sd ایجاد شده و خیلی تغییرات دیگه.
Printable View
با تغییر رام اگه رسمی باشه گارانتی نمی پره.نقل قول:
درسته با رام رسمی جدید move to sd ایجاد شده و خیلی تغییرات دیگه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
این عکس در فضای مسقف و حالت اتوماتیک گرفته شده.
ببخشید بی ربطه نخواستم تاپیک بزنم چون این تاپیک رفت و آمدش زیاده اینجا مطرح کردم
اینبار بنده گرفتار گرگ های دزد علاالدین شدم:n27:
یه آیپد 4 20 روز پیش خریدم که از روزهای اول شک داشتم بهش، دوتا لک ریز داشت که فک کردم از خود کاخونه اینطوری بوده اما امروز که سریال دستگاه رو تو سایت اپل زدم متوجه شدم دستگاه 6 7 ماه پیش اکتیو شده:n04:
آیپد رو از طبقه ی 6 ام خریده بودم نمیدونستم اون بالا هم دزد داره وگرنه بیشتر حواسمو جمع میکردم...
حالا چیکار میتونم بکنم؟ طرف قبول میکنه به نظرتون یا باید برم پیش پلیس یا دادگستری؟
کد:https://www.dropbox.com/s/ymrtufapiwxh23w/iPAD%204.png
ماشالا وقتی دوربین باز میشه این گوشی میشه تنور خیلی داغ میشه .
با 13 مگا پیکسل نمیشه 16:9 گرفت؟ 4:3 میگیره
شما ثبت داده های GPS رو خاموش کنید . چون همین اتصال به ماهواره های مکانیاب خودش در گرم شدن گوشی و حتی دوربین های دیجیتال و طبعاً مصرف بیشتر انرژی تأثیر زیادی دارهنقل قول:
در همه ی گوشیها و دوربینها حسگر تقریباً بشکل مربع طراحی میشه نه مستطیل. بهمین دلیل بالاترین رزولوشن عکاسی هم در حالتیه که تصویر برداری روی حالت 4:3 باشه
همه خاموشه .نقل قول:
این رام رو داشتم دانلود میکردم از لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1گیگ رفته بود ولی متاسفانه قطع شده و دیگه دان نمیشه .
لینک دیگری هست ؟
وقتی ادم بازی میکنه خیلی داغ میشه چجوریه؟
دست ادم میسوزه
بعد بازی هارو معمولا کجا میریزن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط بگه میشه یکی یه اموزشی به من بده
اینکه دستت بسوزه یا نه بستگی به خیلی چیزها داره! مثلاً اینکه بانو باشی یا آقا. پسری نازک نارنجی باشی یا مردی بسیار خشن (خودم رو گفتما!:n02:)نقل قول:
وقتی ادم بازی میکنه خیلی داغ میشه چجوریه؟
دست ادم میسوزه
از مزاح گذشته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو ماه قبل نوشته :
البته شک نکن این آزمون و نتایجش در دمای بالای تابستان شهرهای ایران انجام نشده بلکه در شرایط استاندارد دمایی که معمولاً بین 20 تا 25 درجه هست صورت گرفتهنقل قول:
idle (27 degrees Celsius), to checking email and simple web browsing (35 degrees Celsius) to playing games (40 degrees Celsius)
(هر کی مدعیه که نه، دستگاه من خیلی خنک تر کار میکنه و اینا کذبه لطف کنه حتماً با دوربین ترمال عکس بگیره و با مدرک نظر بده نه اینکه... )
اگر مثل اون کاربری که گفته بود در اهواز 45 درجه ای هست زندگی میکنید که میتونید بعنوان قهوه جوش هم ازش استفاده کنید! :n02:
قبلاً در این زمینه در همین تاپیک بحثهایی درگرفت و کار به یقه گیری و قمه کشی هم داشت می رسید که 110 (مدیر انجمن) دخالت کرد و امیدوارم این بار دیگه کسی جوش نیازه یا نگه phonearena مزدور استکبار جهانی هست و...
گرچه با اپدیتهایی که میشه ممکنه کمی اوضاعش بهتر بشه ولی توقع خنک کار کردن از همه ی گوشیهای هوشمند 4 هسته ای در زمان لود هم کاملاً غیر منطقیه
تصاویر زیر هم 3 ماه پیش (طبعاً با رام قدیمی تر) و تحت شرایط کاری مختلف در دمای محیطی 20 درجه از جلو و پشت دستگاه اندازه گیری شده
از این سایت دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: