امروز نمیدونم محمود اومده بود تو شهرداری تو خیابون هشت بهشت اینا اندازه ی کل نیروی نظامی کشور نیرو بود یه وضعی بود که نگو 200 ساعت تو ترافیک بودم
Printable View
امروز نمیدونم محمود اومده بود تو شهرداری تو خیابون هشت بهشت اینا اندازه ی کل نیروی نظامی کشور نیرو بود یه وضعی بود که نگو 200 ساعت تو ترافیک بودم
منم دیدم چه خبر بود.. فکر کنم اینو هم همون طرفها خودنمنقل قول:
امروز انگار رفته بود لنجانات و حومه
دیگه نمی شه برنج لنجونی هم خورد:31: :31: :31:
نقل قول:
:18: :18: :31: :31: :18: :18:
محموتي وقتي اومد كرمانشاه من نشد برم لپش رو بكشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اصفهانياي عزيز خواهش مندم اين كارو واسه من بكنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثواب داره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تبرك ميشيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آول اینکه هابولانقل قول:
دوم اینکه اقا شوما عوارضی دادی و اومدی داخل؟؟؟؟
سوم اینکه اه اه. ناغافل چی چی رو بریم بکشیم و آ اون موقع دستمون را با چی بشوریم؟؟؟؟
در ضمن.. خواهر مژگان السلطنه والا مقام تصمیم گرفته لقب توضیح المسائل سایت را به شوما اعطا کنه...
چهارم اینکه در صورت نبودن پول خورد.. نون برنجی یا کاک هم به عنوان عوارضی قبول می شه
ای بابا دیر گفتی پرکشید رفتنقل قول:
سلامنقل قول:
نه عزیزم شوخی کردم ،گفتم بگم یکم بخندیم ،همین :10:
بای
نقل قول:
اولا اينكه منم همون ...:27:
دوم اينكه من نخودي بيدم هرجا بخوام ميرم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم اينكه رئيس جمهور به اين گلي ، دلتم بخواد ! حالا درسته صورتش يه خورده فتوشاپ لازم داره اما در كل ماهه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن :
از سركار خانم عليه بسيار تشكر مينمايم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انشالله كه بتوانم در اين راه پر بركت و نوراني كليه عزيزان دل را به فيض برسانم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و للعاقبه للمتقين ...
ملا ووكمن نيش نيش نژاد (دامه ذله)
1421/12/06 ه.ق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما هم مثل بنده كم سعادت تشريف داشتيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اجازه شوما من ترجیح می دم این گل را به کسر "گ" بخونم.....اما والا یه خورده که چه عرض کنم.....این یه چند ساله نوری کار احتیاج داره...نقل قول:
سوم اينكه رئيس جمهور به اين گلي ، دلتم بخواد ! حالا درسته صورتش يه خورده فتوشاپ لازم داره اما در كل ماهه ...
والا کدو کدو قل قل زن بیشتر بهتون میاد ایت الله دامه برکاتونقل قول:
دوم اينكه من نخودي بيدم هرجا بخوام ميرم ...
دارین با هم دعوا میکنید یا فقط شوخیه؟نقل قول:
بگین تکلیفمون روشن بشه!:18: :31:
حیف شد ما هم از دستش دادیم:21: