آقا ببخشید اینها آخرین سوالهای من هستش
کیفیت صدا-راحتی کار با فینگر تاچ-کیفیت ال سی دی و از همه مهمتر آنتن دهیش چطوره
و در کل خوبه بخرم با توجه به قیمتش
Printable View
آقا ببخشید اینها آخرین سوالهای من هستش
کیفیت صدا-راحتی کار با فینگر تاچ-کیفیت ال سی دی و از همه مهمتر آنتن دهیش چطوره
و در کل خوبه بخرم با توجه به قیمتش
منظور من راهنمایی در مورد خرید نیست من میخواستم آگه کسی به طور عملی با این گوشی کارکرده مزایا و معایبش رو بگهنقل قول:
در هر صورت ممنون.
یعنی o2 بهتر از کیوتک و آیمیت هستش ؟نقل قول:
دیروز رفتم توی بازار o2 ( کپی جمین ) گذاشته بود 480000 تومان
کجاش حجیمه 22 کیلوبایت بیشتر نیست :41: . اگه منظورت بزرگ بودنشه میتونم کوچیکترش کنم .:31:نقل قول:
اصلاً tochscreen نیست که:27:نقل قول:
صداش کاملاً مضخرفه و صدای 6670 بهتره
ولی در کل اس پی 3 بهتر از 6670 می باشه
از اینجا هم میتونی مقایسشون کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاوا رو قبول میکنه ولی سیمبین رو نه...:31:نقل قول:
همه پسوندهایی رو که میشه رو ویندوز دید:31:
باید یا با USB یا با Bluetooth به یه کامپیوتری که به اینترنت دسترسی داره وصل بشه:31:
بله:31:
بله هم اجرا میشه هم ویرایش:31:
قیمت ندارم:31:
باید سیمکارت(اپراتور اول(0912)) رو توش بزاری و یه شماره بگیری اگه کار کرد ریجستره :31:
کیفیت صداش بده تاچ اسکرین نیست و کارکردن باهاش سخته کیفیت ال سی دیش هم برابر با 6670 و فکر کنم آنتن دهیش در حد 6670 باشه (مطمئن نیستم)نقل قول:
نه عزیز برعکس خوندی:27:نقل قول:
من گفتم از چپ به راست:
Qtek - i-Mate - Dopod - O2 - T-Mobile
یعنی:
تی موبایل از همه بدتره و کیوتک از همه بهتر:31: :20: :31:
به تر تیب کیفیت:(از بهترین به بدترین)
1. Qtek
2. i-Mate
3. Dopod
4.O2
5.T-Mobile
:31: آقا سپهر از جواباتون خیلی خیلی ممنونم
ولی من اصلا نگفیتم تاچ اسکرین هستش (آخه با 250 تاچ اسکرین میشه)
من منظورم دسته جویستیکش بود شما بد متوجه شدی عزیز
میخواستم بدونم کارکردن با جویستیکش راحت هستش یا نه
آدرس یکی از نمایندهای فروش
سیم کارت اعتباری مگه نمیخوره شما میگی باید 0912 بندازید لطفا بیشتر توضیح بده
از نظر امکانات چه تفاوتهایی با پاکت پی سی هایی که دارای windows mobile 5 or 6 دارند لطفا اینرو دقیق توضیح بدبد که با اونا از نظر امکانات چه تفاوتهایی رو داره
نقاط ضعف گوشی چیه
واقعا ازت ممنونم سپهر :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
:10: ممنون
سلام . من 3روزه که qtec S200 خریدم البته هنوز خیلی باهاش راه نیفتادم اما راضیم و خیلی باهاش حال می کنم حالا باید دید این حال کردن ضد حال نشه یه وقتی . البته بچه ها ی عزیز تمام این پاکت پیسی ها در واقع یک ریشه دارند و معادل هم هستند فقط تومارک و مونتاز تفاوت دارند و در واقع در هر کلاس موتورهای یکسان دارند ( تا اونجایی که می دونم) در کل کسی چیزی می دونه کمکم کنه تا اونجایی که می دونم هم رده s200در مارک imate مدل jamin هستش و در حقیقت موتورهای یکسانی دارند . اصلا قیافشونم عین همه درست مثل نیسان و رنو که در کلاسهای یکسان دارای موتورهای یکسانند و تفاوت در ظاهر و خوب البته مچ کردن و مونتاژ و قیمته .
من یه سوال داشتم اونم اینه که آیا برنامه های مختلف کامپیوتری حالا با در نظر گرفتن این نکته که ساپورت بشن برای ویندوز موبایل هم قابل استفاده اند یانه ؟
مثلا بازی معمولی که با cpu هم مناسب باشه قابل استفاده است یا برنامه های ویزه ای جدا از کامپیوتر دارند؟
راستی pocket pc سامسونگ هم در بازاره و خیلی خوشگله مدلش I750 هستش هم تاچ پد و هم شماره گیر داره و به تلویزیون هم وصل میشه و در ضمن شارژر فندکی هم داره قمتش 500 تومانه و فکر کنم که مموری نمی خوره اما 4گیگا ح افظه داره که سرعت بالاتر رو نتیجه میده و صفحه اون کمی کوچکتر از Qtec هستش و من فکر می کنم یه رقیب جدی باشه برای بقیه . هرچند خیلیها هنوز جدی نگرفتنش .
الان با 600000 تومن چي بخرم بهتره ؟
من در مورد جویستیک نمیتونم نظر بدم چون امتحانش نکردم ولی به نظر ناراحت میاد:2:نقل قول:
منکه نمایندگی نمیشناسم ولی بهترین کار خرید از پایتخت هست چون اونجا کلاهبرداری کمتره و فروشنده هاش آدم حسابیند نه از این دلال ملالالا:27:
فرقش مثل سیمبین و پاکت پی سی میمونه که این خیلی بده اگه بتونی یکم بیشتر (حدود 100-120) بهش اضافه کنی میشه یه پاکت پی سی در پیت خرید که خیلی بهتره:10:
نه عزیز برنامه های پاکت پی سی زمین تا آسمون با پی سی فرق دارن و نمیشه رو ویندوز موبایل برنامه ویندوز اجرا کرد:31:نقل قول:
والا من قیمت بازار دستم نیست شما اگه بری یه قیمت بگیری از مدلای تو این قیمت من میتونم راهنماییتون کنم:10:نقل قول: