[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب ردینگ رو 2-1 بردیم حالا باید با برنده چلسی- میدلزبرو تو یک چهارم نهایی بازی کنیم
ترکیب متفاوتی داشتیم تقریبا .متاسفانه فیل جونز مصدوم شد ولی هنوز معلوم نیست چقدر جدی هست
به جاش نانی اومد تو زمین که با یه گل و یه پاس گل خیلی امیدوارکننده بود خدا کنه فرم بدش رو پشت سر گذاشته باشه و تو بازی های آینده بتونه کمکمون کنه
توی اف ای کاپ یا به چلسی یا میدلرزبرو در خانه میخوریم.بدون شک چون که بازی توی خونه ی خودمون خواهد بود راحت تر میشه بردشون.و یک جورایی رفت به نیمه نهایی.
فقط فقط فقط تنها مشکل کنونی ما مصدومیت فیل جونز که گفتن تا ظهر معلوم میشه ولی به احتمال زیاد بازی با QPR رو از دست میده.
نانی هم بعد از مدت ها خوب بازی کرد.:n12:
راستی بدجوری شایعه شده که شماره ی 11 آینده یونایتد گرت بیل خواهد بود ولی از اونجایی که رئالی ها هم به دنبالش هستن کار سختی در پیشه!!
این هم نظرسنجی سایت منچستر در مورد بهترین بازیکنه میدان بوده که تا به این لحظه
- A.Alexander Buttner (Votes 54)
- B.Tom Cleverley (Votes 98)
- C.Nani (Votes 2292)
- D.Nemanja Vidic (Votes 201)
پ.ن چه قدر پستم شبیه پسته بالایی شد همزمان داشتیم مینوشتیم :دی
باتنر دیروز چقدر بد بازی کردخیلی نا امید کننده بود. زیادی با توپ بازی میکرد اونقدر لفتش میداد تا بازیکن حریف میرسید و مجبور میشد بزنه زیر توپ. در کل خوب نبود.
اندرسون هم بعد مدت ها داشت بازی میکرد. نیمه اول زیاد تو جو بازی نبود. ولی نیمه دوم بهتر شد. اندرسون یکی از بازیکنایی بودش که خیلی بازیش رو دوست داشتم. دو فصل پیش بود که اکثرا تو ترکیب ثابت بود. و خیلی هم خوب فوتبال می کِرد. :n02: اما جدیدا بهش بازی نرسیده. امیدوارم بهتر بشه و بیشتر تو ترکیب ببینیمش.
نانی هم که شاهکار بود.از وقتی اومد تو زمین جریان بازی عوض شد. یه گل و یه پاس گل. به نظرم تو بازی های اینده هم راستمون باید همین طوری باشه. نانی و والنسیا رو تو زمین داشته باشیم. امیدوارم که این فصل از تیم جدا نشه.
هرچند که والنسیا افت کرده و مثل فصل های پیش نیست اما ترکیبش با نانی خوبه.
گل بدی خوردیم. همه دفاع هامون وایساده بودن نگاه میکردند.
امیدوارم فیل جونز صدمه جدی ندیده باشه و مدت زیادی از زمین دور نباشه. بازیکنی که تئو بازی با رئال یه بازیکن شاخص بود و تقریبا همه رو مهار کرده بود. و با همه مصاف های تن به تن داشت.
● نانی بهتره بره گمشه! بوی بازی با رئال به مشامش رسیده و داره خوب بازی می کنه. دو فصله هیچ اهمیتی نمی ده و بد بازی می کنه.
● خدا رو شکر جونز مصدوم شد.این بچه غول حتی بلد نیست یک پاس ساده بده.
● ولبک فقط بلده تو برنابئو خوب بازی کنه! تو هر بازی کلی اشتباه بچه گانه انجام میده.
● کلورلی و اندرسون خیلی خوش شانس اند که فرگی سرمربی یونایتده. هیچ مربی عاقلی به این دو تا بی کیفیت بازی نخواهد داد.
● والنسیا بهتره فقط در پست RB بازی کنه. در پست وینگر به هیچ دردی نمی خوره.
فرگوسن یونایتد رو تبدیل کرده به مهد کودک.
کمتر طرفدار تیمی رو دیدم که اینجوری در مورد بازیکنا و مربی تیمش صحبت کنه!نقل قول:
● نانی بهتره بره گمشه! بوی بازی با رئال به مشامش رسیده و داره خوب بازی می کنه. دو فصله هیچ اهمیتی نمی ده و بد بازی می کنه.
● خدا رو شکر جونز مصدوم شد.این بچه غول حتی بلد نیست یک پاس ساده بده.
● ولبک فقط بلده تو برنابئو خوب بازی کنه! تو هر بازی کلی اشتباه بچه گانه انجام میده.
● کلورلی و اندرسون خیلی خوش شانس اند که فرگی سرمربی یونایتده. هیچ مربی عاقلی به این دو تا بی کیفیت بازی نخواهد داد.
● والنسیا بهتره فقط در پست RB بازی کنه. در پست وینگر به هیچ دردی نمی خوره.
فرگوسن یونایتد رو تبدیل کرده به مهد کودک.
احتمالا اگه شما مربی منچستر بودی الان در خطر سقوط قرار داشت! :دی
فکر کنم اگه فروم اجازه می داد بازیکناتون رو به فحش هم می کشیدی! :دی
این بازیکنایی شما گفتی کیفیتشون در این حد نیست.
مثلا این کلورلی بازیکن خیلی خوب و آینده داریه و حتی توی تیم ملی انگلیس هم تقریبا فیکسه!
کلا بازیکنا حتما نباید همون اول فوق العاده باشن و به مرور پیشرفت می کنن.
همین رونالدو هم اولش توی منچستر یه سری عیب داشت مثلا خیلی موقعیت خراب می کرد ولی پیشرفت زیادی داشت.
اگه به این بازیکنا بها داده نشه که تقریبا هیچ بازیکن بزرگی دیگه به وجود نمیاد...
فرگوسن: تیمم نمایش خیره کنندهای داشت/ نگران بودم گل دیگری نخوریم
الکس فرگوسن در مورد این دیدار اظهار داشت: وقتی قرعه ما به ریدینگ خورد، احساس کردم که قرعه خوبی نصیبمان شده است.
با شکست این تیم این قرعه برای ما خوب ماند زیرا ریدینگ برابر ما خیلی خوب بازی کرد.
وقتی آنها یکی از گلهای زده ما را جبران کردند، فشار بسیاری به دفاع ما وارد کرده که این موضوع مرا نگران دریافت گل دیگری کرده بود.
از سوی دیگر معتقدم تیم من نیز نمایش خیره کنندهای داشت و میتوانست تعداد گلهای بالایی به حریف بزند.فرگوسن افزود: برخی از شانسهای گلزنی را از دست دادیم ولی در کل از کیفیت بازی شاگردانم رضایت کامل دارم.
یک گل در چنین دیدارهایی میتواند همه چیز را تغییر دهد. ما دیر به گل رسیدیم ولی پس از آن همه چیز را در کنترل خودمان داشتیم. پیروزی 2 بر صفر مرا بیشتر راضی میکرد.
عادت میکنی عمو !نقل قول:
از موهای سفید گیگز خجالت بکش:n02:نقل قول:
از قدیم معروف بوده که " فرگیه و جوجه هاش " !نقل قول:
گیگز و اسکولز مگه از اولین بازیهاشون در یونایتد در سطح عالی بازی میکردن ؟
اندرسون بازیکن خیلی خوبیه ولی مصدومیتهاش باعث شده که حتی با ترس بازی کنه دیگه ، همین فیل جونز که شما ایراد میگیری ازش توی بازی با رئال گزاف نیست اگه بگم یه نفره ایستاده بود جلو هافبک رئال !
درخشش ابتدای فصل ولبک مگه تو برنابئو بود ؟
عزیز شما یه جوری میگی هیچ مربی عاقلی به این دوتا بازی نمیده ؛ من به عقل سرالکس که راه دوره هیچ ، به عقل و چشمهای خودم هم شک میکنم ! :دی
راستی بهتره به به نکته ی مهم توجه کنیم ؛ همین مهد کودک به قول شما ، الان با 12 امتیاز اختلاف نسبت به تیمی که آگرو و تبس و سیلوا و توره و هارت و ... رو داره در صدر جدوله ، و البته در آستانه ی حذف کردن رئال کهکشانی !
دقیقا درست میگید ؛ برای داشتن این موقعیت در لیگ برتر و سی-ال با این مهد کودک ، مربی ما عاقل نیست بلکه حتما یک نابغه هست !