تو کرک بازی یه پوشه پروفایل هستش که باید تو محل سیو بازی کپی بشه ، بعد کپی دیگه دیگه ثبت نام لازم نیستنقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
Printable View
تو کرک بازی یه پوشه پروفایل هستش که باید تو محل سیو بازی کپی بشه ، بعد کپی دیگه دیگه ثبت نام لازم نیستنقل قول:
رفیق کپی کردم ...ولی یه چیزی وقتی کپی کردم اصلا فایلی شبیه این نبود که مثلا ارور بده و بگه این فایل قبلا بوده ؟نقل قول:
ایا ماله شما هم همین طوری بوده ؟
فایلی نخواهد بود که بخواد با اون پروفایل قاطی بشه...واسه همه اینجوریه..فقط یه پوشه پروفایل هست که کپی می کنی اونجا که باید کپی می کردی...نقل قول:
رفیق کپی کردم ...ولی یه چیزی وقتی کپی کردم اصلا فایلی شبیه این نبود که مثلا ارور بده و بگه این فایل قبلا بوده ؟
ایا ماله شما هم همین طوری بوده ؟
Xfati جان من تو این مسیر پروفایلو کپی کردم درست شد
C:\Users\Amir\Documents\Rockstar Games\Social Club
گرفتی؟ نباید بری تو پوشه max payne 3 . راهنما اشتباه گفته...
تموم فایلهای موجود توی پوشه نیو کرک رو توی پوشه_ی اصلی بازی copy &replace و آپدیتها رو هم نصب کن....نقل قول:
احتمالا توی پوشه_ی کرک بازی یه فایل هم به اسم profile وجود داره که باید توی مسیر زیر کپی کنی...
وحتما هم قبل از اجرای بازی باید از نت جدا بشی....کد:Documents\Rockstar Games\Social Club
با این اوصاف باید راحت بتونی بازی رو جرا کنی و اگه اجرا نشه ممکنه کرک مشکل داشته باشه و اگر خواستی میتونی کرک و پچ آپدیت سالم رو از آدرس پست قبلی من بگیری...
دوستان این بازی رو PC من تیک میزنه. لپ تاپم ویندوز 7 SP1 نیست. راهی نداره که رو اون نصبش کنم؟
چه جوریبازی رو پاک کنم؟؟؟
میخوام دوباره از اول نصب کنم...
اگه ویندوز 7 هست از تو control panel و توprograms and features میتونی پاکش کنینقل قول:
نیست اگه بود که مشکلی نبود...نقل قول:
تو فولدرشم آنیستال نداره...
آره مال منم همینطور بود ... بعد کپی دیگه ثبت نام نخواست و رفت تو بازینقل قول: