والا اهل بازی نیستم دنبال یه بازی میگردم تست کنم ببینم چجوریاست.نقل قول:
دقیقا دکمه هاش زیاد محکم نیست. البته اگه قصد کندنش باشه:n02: ولی خب خیلی تایپ باهاش کیفی میده:n02:
Printable View
والا اهل بازی نیستم دنبال یه بازی میگردم تست کنم ببینم چجوریاست.نقل قول:
دقیقا دکمه هاش زیاد محکم نیست. البته اگه قصد کندنش باشه:n02: ولی خب خیلی تایپ باهاش کیفی میده:n02:
دوستان پنل اصلی صفحه نمایش n56jr گیر میاد؟!! من صفحم آب ریخته پکیده!!! الان سفارش دادم 450 تومن!! اگر دیدم اصلیه اینجا اطلاع میدم واسه نفرهای بعدی پس از خودم :n02:
860 گرافیک قدرتمندیه و مشکل خاصی باهاش نخواهید داشت اما اگر خیلی دیگه حساس هستید و میخواید خیالتون کلا راحت بشه گرافیک 760gtx رو مثل من بخرید که فوق العادست . تا الان بتلفلد 4 .. کال آو دیوتی جدید و sniper elitte 3 رو در حالت ultra بدون افت فریم بازی کردم .نقل قول:
سلام من تازه مدل n56 jr خریدم با قیمت 3280000 تومان- فوق العادست همه چیز تمومه
خیلی حساس دقیقم بعد از 2 ماه تحقیق و بررسی حتی با اینکه فقط 2500 پول داشتم ولی تصمیم گرفتم اینو بخرم چون هیچ نقصی جز وزنش نداره
واقعا ارزش خرید داره سنگین ترین کارهارو به راحتی انجام میده
وزنش به علت بدنه آلمینیومی محکمشه 2700 گرم هستش
فقط یه مشکلی هست حتی اگر شارژش 100% باشه و به شارژر هم وصل باشه با هر بار روشن شدنش 1 درصد از شارژش کم میشه! این مشکل طبیعیه؟
5 بار که روشن بشه به 95 در صد میرسه و باطری شرو ع به شارژ میکنه
یعنی حتی اگر نخوام از باطری استفاده کنم به 95 که رسید شروع به شارژ شدن میکنه که مجبورم شارژر رو قطع کنم و بذارم باطری کامل استفاده شه و باز دوباره تا 100 شارژ شهشما نرم افزاری میشناسید که وقتی شارژ باطری به 60 درصد رسید باطری شروع به شارژ کنه؟
این موضوع خیلی روی اعصاب منه آخه نمیتونم چند روز مداوم فقط از برق استفاده کنم و از عمر باطری هم کم میکنه:n28:
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
دوستانی که مدل n56jr رو خریدن میشه بگن کیفیت تصویرش چجوره؟ در حالت افقی و عمودی مات نمیشه و کیفیت کم نمیشه؟ من بین این و n550jk موندم. میخوام ببینم این مدلم مثل n550jk خیلی داغ میکنه؟ و اگر آره کدوم قسمت کیبرد؟ 1میلیون فرق قیمتشونه اگر این مدل کیفیت نمایش خوبی داشته باشه و گرم نکنه و قدرت خوبی داشته باشه همینو میگیرم. در ضمن گارانتی ویستا چطوره؟ این مدلو یعنی n56jr با گارانتی ویستا 3250 چطوره؟ گرونه یا خوبه؟ درباره n550jk هم بگید ممنون میشم.
نگران نباش حاجی لپ تاپ های سری جدید ایسوس بعد اینکه باطری 100 % شارژ شد تا قبل اینکه به 94 % برسه دیگه شارژش نمی کنه یعنی از برق شهر استفاده می کنه .. واسه همین مشکل خاصی پیش نمیاد.نقل قول:
این موضوع خیلی روی اعصاب منه آخه نمیتونم چند روز مداوم فقط از برق استفاده کنم و از عمر باطری هم کم میکنه
میتونی Wear Level دستگاه رو هم بعد اینکه چند روز اینجوری کار کرد با قبلش مقایسه کنی ببینی که شاید فرقشون در حد چند صدم درصد باشه .
کسی خونه نیست؟نقل قول:
نقل قول:من N56JN رو گرفتم.نقل قول:
کیفیت تصویرش عالیه
اصلا مشکل دید از بغل رو مثل بقیه لپ تاپ ها نداری ولی خب در حد IPS نیست.
n550 که والا از نزدیک ندیدم. ولی خب هر سیستم پر قدرتی داغ میکنه.
گارنتی منم ویستا. والا نمیدونم چجوریه و امیدوارم اصلا بهش احتیاج نشه
قیمتی که دادی عالیه
ممنون از جوابتون. یه سوال دیگم داشتم و اونم اینکه مادربورد این دو مدل یکی هست؟ یعنی واسه نصب ssd سرعت یکیه و sata3 هستن؟ اگر n550 sata3 باشه و این n56 sata2 فک کنم همون n550 بهتر باشه. ممنون میشم کسی بدونه اینم جواب بده. احتمالا اوایل برج 6 یه هفته دیگه تقریبا بگیرم یکیشو دیگه. زودتر جواب بدین دوستان ممنون میشمنقل قول:
دوست عزیز الان دیگه فکر نکنم لپتاپی تولید بشه که ساتا۳ نداشته باشه!نقل قول:
هم N56 و هم N550 از چیپست Intel® HM86 Express Chipse استفاده می کنن. و این چیپست تا ۴ تا ساتا۳ رو ساپورت میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]