به فيلم آموزشي زير توجه كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد:40:
Printable View
به فيلم آموزشي زير توجه كنيد:نقل قول:
شاد باشيد:40:
مرسی خیلی عالی بود.فقط ادرس اصلی سایت رو بنویسم یا این که اضافه های سایت مثل /en/pag2...... این ها رو هم لازمه؟؟؟؟؟؟؟:20:نقل قول:
سلام:نقل قول:
فقط آدرس سایت اصلی رو بنویسین.چون اینها لینک صفحات هستن که طبیعتا داخل همون سایت هستن دیگه....
سلام دوستان
من موقع نصب نود32 مشکل دارم که موقع نصب این پیغام رو میده
بین این پیام ---------.com هم هست در صورتی که من نود 32 رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت آنلاین نصب کردم که همین امروز از همین سایت بچه ها لینک داده بودن ... از قبل هم که دانلود میکردم موقع نصب همین ارور رو میداد
وقتی هم که ok میزنم این ارور رو میده و کنسل میشه
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
[QUOTE=Maisam200;7355783]
سلام دوستان
من موقع نصب نود32 مشکل دارم که موقع نصب این پیغام رو میده
بین این پیام ---------.com هم هست در صورتی که من نود 32 رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت آنلاین نصب کردم که همین امروز از همین سایت بچه ها لینک داده بودن ... از قبل هم که دانلود میکردم موقع نصب همین ارور رو میداد
وقتی هم که ok میزنم این ارور رو میده و کنسل میشه
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
درود:
دوست عزيز شما يك ورژن از نود تو سيستمت نصبه اونو كاملا پاك كن و اثاري از اون نباشه و سپس بعد از ريستارت مجددا اخرين ورژن نود را نصب كن مشكلت بر طرف مي شه
نقل قول:
خب نود رو سیستمم نصب نبود یه سرچ کلی هم کردم تا اطمینان از این که از قبل نصب بوده داشته باشم که چیزی از نود نصب نباشه
ولی اثری ازش نیست
چطوری میشه با اسمارت سکیوریتی دسترسی یه برنامه رو به اینترنت قطع کرد؟
ورژن 5
درود
در Smart security در قسمت parental control موضوعات سایت هایی که میخواهم مسدود باشند را انتخاب کرده ام ولی این سایت ها بلاک نمی شوند.قبلا Smart security این سایت ها را بلاک می کرد.مشکل از کجاست؟ ممکنه از آپدیت نبودن باشه؟
دوستان متاسفانه من هنوز نتونستم نود رو آپدیتش کنم !نقل قول:
سلام:نقل قول:
دوست عزیز از منوی درختی وب اکسس قسمت پرسونال فایروال که تنظیماتش روی اتوماتیکه رو بذار روی اینتر اکتیو بعد ازون هر برنامه برای اتصال به نت ازت اجازه میگیره که برای قطع ارتباط دایمی اون برنامه تیکه ریممبر رو بزن و هر دو اخطار ورود و خروجی رو denay کن.اگه تیک ریممبر رو بزنی دایمی قانون میسازه و دیگه ازت سوال نمیکنه.برای اطمینان توصیه میشه حتما فایروال رو روی این حالت بذارید.....