دوستان سلام.چهره چقدر تاثير داره؟
اگه با تيپ ساده و بي آلايش تر باشيم بهتره يا مدل هاي روز و يكم سوسولي؟؟:n15:
Printable View
دوستان سلام.چهره چقدر تاثير داره؟
اگه با تيپ ساده و بي آلايش تر باشيم بهتره يا مدل هاي روز و يكم سوسولي؟؟:n15:
سلام دوست عزیزنقل قول:
تیپ کاملن سلیقه ایه ، ممکنه من یه تیپ خاص رو دوست داشته باشم ولی شما نه
من خودم به شخصه تیپ اسپرت رو میپسندم و اگه تعریفتون از سوسول با من یکی باشه اصلن پیشنهاد نمیکنم:n02::n02: (ابروهای برداشته - موهای خیلی سیخ - لباس های خیلی تنگ )
ولی مهمتر از همه اینه که همیشه مرتب باشید و بوی خوش بدید (عطر و ادکلن رو فراموش نکنین)
البته این مشکل خود من هم هست همیشه موقع خرید میمونم :n13:اما جدیدن یاد گرفتم لباسی که میپوشم به سلیقه ی خودم باشه نه بقیه (البته نظر سنجی از دوستانتون هم میتونه مفید باشه )
نقل قول:
لباس پوشیدن خیلی مهمه
چه بسا کسانی باشن و دلشون بخواد گونی بپوشن و بگن سلیقه ی خودم مهمه برای دیگران ربطی نداره
آیا میگیرن کتکش میزنن؟؟ نه اصلا اصلانم کسی باهاش کار نخواهد داشت چون خودش حساب خودشو رسیده . شخصیت خودشو نابود کرده
لباس باید با عرف جامعه همخونی داشته باشه. عرف یعنی دیدگاه اکثریت مردم و جامعه نسبت به مسائل. احترام به عرف جامعه یعنی احترام به نظر و دیدگاه مردم .وگرنه هرکی لنگه جوراب تو دستش بکنه یا به هر دستش یه کلاه کابوی اوزیون کنه یا ... دیگه نمیشه.مگر اینکه عرف جامعه این باشه
عرف جوامع تحصیل کرده و با فرهنگ و پیشرفته برای محافل رسمی لباس ست مثله کت شلوار هست و نسبت به فصول تغییر میکنه
برای محافل غیر رسمی و نیاز به تحرک بالا لباس اسپرتی
و برای جاهای غیر رسمی معمولی لباس مناسب و آمیزه ای از این دوتا . یعنی لباسی که نه ماله حموم باشه و نه لباسی که با دیدار با رئیس جمهور میپوشن
سلام دوستان یه سوال داشتم:نهادی ارگانی خلاصه جایی هست که مشاوره رایگان بده به عوام راستش من یه سری مشکلات دارم خیلی دوست دارم با یه مشاور درمیون بزارمو مشکلاتمو رفع کنم
ولی نمیخوام جلسه ای خدا تومن پول بی زبونو خرچ مشاوره کنم
مرسی واسه وقتتون
شما اگه دانشجو باشین تو خوده دانشگاه مشاوره های خوبی هستن!!رایگان هم هستنقل قول:
یک شماره هم هست ندای مشاور....برای سازمان بهزیستی هست
فقط هزینه ی تلفن می افته ...مشاوره های خوبی هم میدن معمولا فکر کنم شماره اش 148 باشه
ندای مشاور
دوستان برخوردتون با آدمایی که یه طوری حرف میزنن انگار ۴۰ سال از شما بزرگترن و همه چی میدونن چیه؟
نمی خوام بگم برخورد طرف مغرورانه است ولی نهایتا ۲-۳ سال از شما بزرگتره ولی با نگاه عاقل اندر سفیه حرف میزنه.....
بالاخره آدم با این افراد سر و کار داره و یه وقتهایی لازم میشه باهاشون در مورد برخی مساپل بحث کنه. کلا گیج میشم که چی بگم :n13:
نقل قول:ممنون دوستان قضیه دانشگاهو میدونستم ولی دانشجو نیستم برای همین گفتم مشاوره به عموم و در صورت امکان حضوری .همین جاییی نیست تو کشور؟نقل قول:
دوست مننقل قول:
اولابرخی از خانه فرهنگ ها و اینا از این کارا با قیمت کم و یا رایگان انجام می دند اما باید بری بپرسی دیگه
دوما ابن حرف منو شاید قبول ندارشه باشی ولی به نظرم منطقی میاد که یه مشاور خوب پول خوبی هم بگیره بالاخره کارشه شاید به نظز شما کار نیاد ولی خوب تخصص اش رو گرفته و مثل دکتر داره برای شما کار انجام میده اینکه تو کشور ما برای این کارها زیاد ارزش قائل نیستیم بده. با این مقدمه می خواستم بگم من خودم پیش یه مشاور خوب می رفتم تا پارسال فکر کنم 1 ساعت جلسه 20 تومن یا 25 تومن بود . البته من زیاد نرفتم یکی دوبار به دلیلی اما یه نظر من برای یک مشاور خوب مبلغ زیادی نیست. حالا ببین دیگه کمی تونی از دوروربریات و دوستات بپرسی بعد زنگ بزنی مطبشون بپرسی که چقدر است حق مشاورشون اگر به نظرت منطقی اومد یه جلسه بری خوشت اومد ادامه بدی. چون فکر می کنم آدم های منصفی هم در میان مشاوران مملکت موجود می باشد.
ممنون
من اصلا مخالف این قضیه نیستم ولی همین طور که میگیم پیشگیری بهتر از درمان هستش اگه بهش اعتقاد داریم باس در کنار این مشاوره های پولی یه نهادی هم بود که رایگان این قضیه رو رسیدگی میکرد.من معتقدم مشکلات روحی و اجتماعی به اندازه بیماری های جسمی نیاز به توجه دارن چرا ؟ چون خودم درگیر این مشکلات هستم و دارم ثمره این معضلاتو میبینم. وقتی جامع رو قبل شیوع بیماری واکسینه میکنن طبیعه که باس مشکلات روحی و اجتماعی رو هم قبل از تبدیلشون به بیماری درمانشون کرد. من ناامید شدم از اینکه نهادی مثل بهزیستی این کارو انجام نمیده(طبق اماری که دوستان دادند)ای کاش یه کمم به بهداشت اجتماعی افراد توجه بشه.