اتفاقا خواستم بگم ولی یادم رفت آره مسابقه سرجاشه ولی راهی پیدا کردن که چیت رو پیدا میکنه معلومه یه تفر اومده با چیت واسه خودش دریف 10000000000000 زده بعد فکر کرده برنده ی مسابقه میشه :laughing:نقل قول:
Printable View
اتفاقا خواستم بگم ولی یادم رفت آره مسابقه سرجاشه ولی راهی پیدا کردن که چیت رو پیدا میکنه معلومه یه تفر اومده با چیت واسه خودش دریف 10000000000000 زده بعد فکر کرده برنده ی مسابقه میشه :laughing:نقل قول:
سلام
من سيو پاياني و کامل بازي carbon رو ميخواستم که همه جاده ها و مسابقه ها و... باز داشته باشه
که هم توش هليکوپتر و کاميون و اتش نشاني داشته باشه اگه از دوستان کسي داره سريع اپ کنه ممنون ميشم
در ضمن اگه هليکوپتر و کاميون و.... رو کسي نداشت فقط همون سيو کامل بازي رو هم بذاره چون خودم save editorدارم
اگر هم کسی دو تاش رو داشت چه بهتر .!!!
ممنون
سلام
کسی هست به من کمک کنه .!!!
من بازی carbon رو تموم کردم همه ی reward card ها رو هم جمع کردم ولی این ماشین ها یعنی کامیون و اتش نشانی و bMW بازی نمیشه یعنی یکی نیست بگه مشکل از کجاست اصلا کجا باز میشه که بشه باهاشون توی شهر رانندگی کرد
پست اشتباه.!
دوستان من بعضی از صفحات رو خوندم
بابا چرا تو رپید آپلود میکنید دوستان محترم با توجه به کم بودن حجم برنامه ها لطفا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل هاتون رو بزارین
کسی میتونه یه سیو 100% کامل برای ما بزاره + اینکه چطوری بازش کنیم که ارور نده چون برنامه های که گزاشتید دانلود نمی شن
بیا اینم دوتا ترینر که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
172kb
H @ M I D جان شما سیوت رو یه جا آپلود کن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه بهتره) تا من برات 100% کنم.نقل قول:
حتما سیو خودت باشه به خاطر اختلافات Serial Number و Hash-Code.
اگر هم سریال نامبری که با آن بازی رو نصب کردی بزاری که کار من رو راحت تر کردی.
سلام
من این بازی رو دارم واقعا مرکه و البته سخته مخصوصا سر پیچای دور کوهاش!ولی پلیساش مثل موست وانتد سمج نیستند.هر کی نخریده بره بخره ولی چرا برای من هنگام بازی اروری از نوع دونت سند میزنه؟
سلام دوستان
این بازی روی windows xp sp1 هم کار میکنه؟ یا حتما باید SP2 باشه؟
سلام دوستان
اول می خواستم بگم که به نظر شما اصلا Drafter به دردی می خوره؟
من که خوشم نیومد.
یک ترینری هم می خواستم که وقتی وارد مسابقات Drift می شم با فعال کردنش کلی امتیاز بگیرم و دیگه زحمت نکشم!
ممنون