سلام بین الملل صد در صد قیول میشی اما هزینه هاش هنگفته!!!!ولی فک کنم آزاد رو هم بیاری:n13:نقل قول:
Printable View
سلام بین الملل صد در صد قیول میشی اما هزینه هاش هنگفته!!!!ولی فک کنم آزاد رو هم بیاری:n13:نقل قول:
این آقا ۲ سال پیش این رو پرسیدن دوست عزیز ...
مثلا کدوم دانشگاه ها ما دانشگاه بین المللی داریم مثل قزوین ولی اون جز سراسری حساب میشه دیگه دانشگاه بین المللی نمیمونه.خدا کنه همه قبول بشیم من که حال ندارم ی سال دیگه هم درس بخونم.نقل قول:
چن نفر بین الملل زنجان رو انتخاب کردن؟
ز- نحوه و تاريخ انتشار فهرست اسامي معرفيشدگان رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركزآزمون سراسري سال 1392
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و محل مصاحبه، معاينه، آزمون عملي و يا علمي و ساير مراحل گزينش رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركز آزمون سراسري سال 1392 (رشتههاي نيمهمتمركز دورههاي روزانه، شبانه «نوبت دوم »، دانشگاه پيامنور، موسساتآموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي و دورههاي بينالملل دانشگاههاي علوم پزشكي كشور) به همراه فهرست اسامي و شماره داوطلبي معرفيشدگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مذكور تا چند برابر ظرفيت هر رشته از طريق سايت اينترنتي اين سازمان در روز چهارشنبه مورخ 17/7/92 منتشر خواهد شد. معرفيشدگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مذكور لازم است با توجه به برنامه زماني اعلام شده و ضوابط مندرج در اطلاعيهاي كه به همراه فهرست معرفيشدگان اين قبيل رشتهها منتشر خواهد شد، براي شركت در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشتههاي مربوط اقدام نمايند.
جهت اطلاع كليه داوطلبان:
1 ـ پس از پايان مراحل ثبتنام ضمن بررسيهاي لازم در صورت نياز به تكميل ظرفيت اطلاعيه اين سازمان در رابطه با تكميل ظرفيت و يا پذيرش در برخي رشته محلهاي جديد در آزمون سراسري سال 1392 در روز دوشنبه مورخ 6/8/92 از طريق سايت سازمان و هفته نامه پيكسنجش منتشر خواهد شد .
نميدونم چه دانشگاه هايي اما مثلا پرديس خود گردان بهشتي اگر اشتباه نكنم با بقيه فرق داره كه شايد براي رشته رياضي باشه نمي دونم ، در كل منم مثل شما دقيق نميدونم دارم حدس مي زنم ! شما رتبتون چند شده ؟ هم سهميه هم كشوري ؟ و چه دانشگاه هاي بين المللي رو در ١٠ انتخاب اولتون زديد ؟
يك سوااااااال !!! من اينو الان خوندم نميدونم چجوريه ... اگه من تافل ارايه بدم از بهمن شروع نميشه درسم بايد صبر كنم تا مهر سال بعد با بقيه هم وروديام ؟!؟؟!!؟
بند پنجم- دوره زبان انگلیسی
1- کلیه دانشجویان در مقاطع دکترای عمومی و کارشناسی ارشد نیمسال اول تحصیل خود را با دوره زبان شروع می کنند.
2- گذراندن دوره زبان برای تمامی دانشجویان الزامی است.
3- دانشجویانی که نمره قبولی در یکی از آزمون های IELTS ، TOEFEL یا TOLIMO داشته باشند با ارائه آن به واحد آموزش از گذراندن دوره زبان معاف می گردند.
4- بدیهی است که دوره تحصیلی دانشجویانی که از دوره زبان معاف می گردند همزمان با ورودی های همان سال خواهد بود.
شما اینو کجا خوندی لظف کن لینکش. بزارنقل قول:
من انتخاب اولم بین الملل زنجان و دومم هم اردبیل شماچی؟
رتبم زیاد خوب نیس امیدندارم دارم شروع میکنم برا سال بعد
رتبم 10000 منظقه 3 بود رتبه شما چنده
رتبه من ۹۴۰۰ منطقه ۲ هست ... انتخاب هام هم فقط ۳ تا رشته دکتری حرفه ای در آبادان زدم ... بقیه خالی ! :n02:
این نوشته از شرایت پذیرش دانشجو سایت دانشگاه بین المللی اروند ( آبادان ) هست ... این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۲ سال پیش برای تافل و GRE خوندم اما امتحان ندادم و زبانم خیلی خوبه ... خیلی راحته بخوام تافل یا خیلی راحت تر TOLIMO بگیرم به جای اینکه واحد زبان بگیرم تو دانشگاه ... اما اگه قرار باشه اگه مدرک ارایه بدم بگن باشه نمی خواد زبان بگیری اما باید از مهر بیای سر کلاس خیلی عجیب میشه !
امیدتون رو از دست ندید ho1373 , هیچ چیز مشخص نیست ... امسال نسبت به سال های قبل هم پذیرش بیشتر شد به خاطر ۱۱ واحد جدید و به درصد بخوام بگم نزدیک به ۶۰ درصد بیشتر شده ! اصلا مشخص نیست امسال چقدر علاقه و توانایی مالی داشته باشن که برن بین الملل به خصوص با این مشکلات اقتصادی سالی حداقل ۱۸ تا ۲۰ میلیون فقط شهریه هست و نمیشه پیش بینی کرد چقدر درخواست بدن ... تکمیل ظرفیت هم که هست ... من خودم خیلی خیلی استرس دارم و دارم میمیرم تا ۱۷ مهر بشه ! من انتخاب اول رو دندون آبادان بعدش پزشکی آبادان و بعدش دارو آبادان زدم ... تا سال های قبل با این تراز و رتبه دندون رو احتمالش کم بود اما ۱۰۰٪ پزشکی یا دارو در میومدم اما نمی دونم امسال چه آشی برامون می پزن ... اما در کل امیدم زیاده و سعی میکنم هم که زیاد باشه چون کار دیگه ای نمیشه کرد ! الان توی بلا تکلیفی آدم درس نخونه سنگین تره چون بازدهی برای من یکی که خیلی پایین هست ... امیدوارم برای شما اینطور نباشه ! ... راستی تراز شما چند هست ؟ با کسی از قبول شده های دانشگاهی که زدین تماس داشتید ؟ من چیزی که امیدم رو بالا برد این بود با چند نفر از قبول شده های سال های قبل در آبادان صحبت کردم و رتبه ها و تراز ها رو پرسیدم و دیدم که خیلی ها با رتبه های خیلی بالاتر از من الان دارن پزشکی و دارو می خونن ... تا ۱۷۰۰۰ برای پزشکی دیدم و تا ۲۵۰۰۰ برای دارو !!!:n02: