عالي ميشه. . . .
حالا كي هست؟
Printable View
عالي ميشه. . . .
حالا كي هست؟
به نظر من هم می بره ، ولی اصلا ازش خوشم نمیاد:2:نقل قول:
اگه judgement day رو می گی 18 می یعنی دو هفته و نیم دیگه است.نقل قول:
اره واقعا . . .نقل قول:
به نظر من هم می بره ، ولی اصلا ازش خوشم نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي نامرده. . .
ممنون به خاطر اطلاعاتت
این هفته تو اسمک داون great khali با آندرتیکر سر کمربند بازی داره. باید جالب باشه.
خواهش می کنم.نقل قول:
دفعه آخر خلی برد.ایندفعه کی میبره؟نقل قول:
این هفته تو اسمک داون great khali با آندرتیکر سر کمربند بازی داره. باید جالب باشه.
RAW . April 28th , 2008 . Results
" Team Mickie James def. Team Beth Pheonix "
..
در ریمچ بکلش 2008 ، تیم میکی جیمز با همون یارها برابر تیم بث فینکس با همون یارها قرار گرفت و این بار میکی جیمز با رول آپ کردن حریف تیمش رو پیروز مسابقه کرد .
..
" J.B.L def. Robbie McAlister "
..
جی بی ال تونست با یک کلوزلاین فرام هل ، رابی مک آلیستر رو شکست بده . مشخصه که جی بی ال دیگه سراغ کمربند دابلیو دابلیو ای نمیره
" Paul London & Brian Kendrick def. Lance Cade & Trevor Murdoch "
..
تيم برايان کندريک و پال لاندان برابر تيم لنس کيد و ترور مرداک قرار گرفتن که در پايان برايان کندريک با رول آپ کردن مرداک تونست تيمش رو پيروز مسابقه کنه . بعد از مسابقه هم مرداک از رينگ خارج شد و روي ميز گزارشگران ميکروفون به دست گرفت و آواز خوند.
" Paul Burchill & Katie def. SuperCrazy | Handicap Match "
..
در يک هنديکپ مچ دو به يک ، پال برچيل و کتي برابر سوپرکريزي قرار گرفتن که در پايان پال برچيل فينيشرش رو به کريزي ميزنه و بعد کتي مياد کريزي رو پين مي کنه و برچيل و کتي پيروز اين مسابقه ي نچندان سخت ميشن .