سلام.
من یه دونه 32 اینج ال سی دی سامسونگ سری 4 دارم.
میگن فلش ویروسی باشه تلویزیون ویروسی میشه و خراب میکنه .
میشه توضیح بدین ؟
سلام.
من یه دونه 32 اینج ال سی دی سامسونگ سری 4 دارم.
میگن فلش ویروسی باشه تلویزیون ویروسی میشه و خراب میکنه .
میشه توضیح بدین ؟
سلام
بین 6920 سامسونگ و 6950 سامسونگ میخواستم یکی رو انتخاب کنم . 6920 اسمارت نیست برخلاف 6950 . از طرفی اینکه تلویزیون اینترنت داشته باشه و بشه باهاش گشت و گذار کرد واسم مهم نیست . ولی اینکه بشه به صورت بی سیم به پی سی وصل شد و فیلم و بازی رو از روی پی سی دید واسم مهمه . خواستم ببینم حتما باید تلویزیون اسمارت باشه تا بشه به صورت وایرلس به لوازم دیگه وصل شد یا نه با همین 6920 هم میشه ؟ چون یکی wifi داره و اون یکی نداره .
1. کلا واسه ارتباط وایرلس به پی سی به چی نیاز هست ؟
2.ایا این اسمارت بودن TV به جز گشتن توی نت اون هم توی ایران که نه اینترنت پر سرعت داریم و از اون طرف همه سایتها بسته ان کاربرد دیگه ای داره ؟ البته فیلم HD و FHD زیاد با فلش میخوام نگاه کنم تو تلویزیون . این قضیه اسمارت بودن تاثیر توی پخش فیلم ها و ... داره ؟
سلام دوستان چطور میتونم LED samsung 5550 40inch رو اپدیت کنم . اخه فیلم هایی با پسوند mov رو پخش نمیکنه
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید . مانند UA 40 ES 5600 تا بتوانیو درست راهنمایی تان کنیم.
پسوند mov رو mp4 کن شاید پخش کرد.نقل قول:
به هر پسوندی که فکرش رو بکنی تغییر دادم اما نشد.نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط amin5222106 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چطور میتونم LED samsung 5550 40inch رو اپدیت کنم . اخه فیلم هایی با پسوند mov رو پخش نمیکنه
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید . مانند UA 40 ES 5600 تا بتوانیم درست راهنمایی تان کنیم.
در ضمن اگر شما تلویزیو نتان سری E 5 2012 باشد از این فرمت پشتیبانی می کند. و پسوند mov را با قرمز مشخص کردم
ودر سری D و C من یک همچین پسوندی را ندیدم ولی باز مدل تلویزیون تان را کامل بدهید تا بررسی کنم.
پسوند فایل محفظه كُدك تصویری قدرت تفكیك سرعت فریم(فریم در ثانیه) سرعت بیت(مگابیت درثانیه) كُدك صوتی *.avi*.mkv*.asf*.wmv*.mp4*.3gp*.vro*.mpg*.mpeg*.ts*.tp*.trp*.mov*.flv*.vob*.svi*.m2ts*.mts*.webm*.divx AVIMKVASFMP43GPVROVOBPSTSWebM DIVX 3.11/4.x/5.x/6.x
MPEG4 SP/ASP H.264 BP/MP/HP Motion JPEG Window Media Videov9 MPEG2 MPEG1 VP8 VP6 1920 در
1080
640 در480 1920 در 1080 640 در480
30 – 6 30
8 30 4
AC3LPCMADMPCM(IMA,MS)AACHE-AACWMADD+MPEG(MP3)DTS CoreG.711(A-Law,)μ-Law
نقل قول:
سلام راستش پشتش که نوشته EH 5550 M
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری تلویزیون شما در ایران eh5550m و نام گذاری خارجی آن UA40EH5000W است و تلویزیون شما فرمت MOV را ساپورت می کند. این فریمور شما
واین سایت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من که فیلم های فول اچ دی که با دوربین میگیرم رو میریزم تو فلش پخش نمیکنه و مجبورم با کابل htmi دوربین رو وصل کنمنقل قول: