نقل قول:
یه factory reset کن شاید درست بشه
قبلش از اطلاعاتی که بهشون نیاز داری یه back up بگیر
نقل قول:
یه factory reset کن شاید درست بشه
قبلش از اطلاعاتی که بهشون نیاز داری یه back up بگیر
ممنون.نقل قول:
این هفته رو هم وا می سم. اگه درست نشد مجبورم دیگه همون کارو کنم.
البته مشکل لقی توی تمام گوشی های کشویی کم و بیش وجود داره ولی من همچنان قویا توصیه میکنم نئو بگیر پشیمون نمیشی چون عملا کیبوردهای حقیقی، با وجود کیبوردهای کامل مجازی ، هیچ مزیتی محسوب نمیشند.نقل قول:
سلام
یه مدتیه گوشیم کند شده
zoner antivirus را نصب کردم . یه ویروس پیدا کرده که ماله یه ویجت به نام off screen . اما نمیتونم ویجت را پاکش کنم . پیغام uninstall not successful میده
چه کار کنم ؟
ممنون
کاری نداره که - گوشی رو وصل کن به کامپیوتر - فایل اصلی مربوط به اون رو پیدا کن و بعد پاکش کننقل قول:
si number1256-7812 همه اینه دیگه درسته تو ایران؟
برای این اپدیت نمی زنه تو نرم افزار رسمی اومده 4.0.4 قبلی رو نشون می ده . دوستان کسی به 4.0.4 اپدیت کرده؟
اپدیت به ics اشتباهی بود که من انجام دادم حالا می خوام برگردم به Gb چون gps از کا افتاده با یه سری چیز های مسخره دیگه.
نقل قول:
من neo رو حدودا دو ماهی هست که به 4.04 اپدیت کردم و هیچ مشکلی هم نداره - داره عین روز اولش کار میکنه - همه چیزش هم درست کار میکنه و مشکلی نداره - البته من با گوشیم بازی نمیکنم و هیچ بازی هم رو گوشیم ندارم
با فلاش امروز کردم .42 بعد .62 خیلی باحال شد دوباره سرعتشم بالاس روت هم شد.
راستی شما با فلاش 4.0.4 کردید؟چون برای گوشی های سفارش خاورمیانه این اپدیت نیستش از si number ها معلومه.من از support sony هم پرسیدم همینو گفت.
راستی ماله من neo v شاید فرق کنه نمی دونم
نقل قول:
نه من با خود برنامه update service که مخصوص همین کار هست گوشیم رو اپدیت کردم - گوشی رو وصل کردم - اونم گفت اپدیت جدید وجود داره - منم اپدیت کردم- نمیدونم شاید neo با neo v فرق داشته باشه