همين توضيحاتي كه براي پست بالايي دادم رو بخونيد و انجام بديد. كارتريج هاي شارژي خيلي وقتها مشكل دارند ولي اگه همه با هم باشند بيشتر احتمال مي ره سمت هد!نقل قول:
Printable View
همين توضيحاتي كه براي پست بالايي دادم رو بخونيد و انجام بديد. كارتريج هاي شارژي خيلي وقتها مشكل دارند ولي اگه همه با هم باشند بيشتر احتمال مي ره سمت هد!نقل قول:
سلام .
وقتی صفحه ای رو به صورت رنگی پرینت میگیرم نوشته های سیاهش خیلی مقاوم تر در برابر آب هستند تا نوشته های رنگی که به محض قرار گرفتن در رطوبت رنگش پخش میشه خواستم بدونم که :
1- آیا فقط خرید جوهر ضد آب برای جلوگیری از این مشکل و پرینت روی برگه A4 معمولی کافیه ؟
2- آیا همه پرینتر های جوهر افشان میتونند از جوهر ضد آب استفاده کنند ؟
3- اگر اینطور هست بی زحمت بهترین مارک جوهر ضد آب رو معرفی کنید .
مدل پرینتر من hp4500
اين مشكل بيشترش مربوط به كيفيت پايين كاغذ هست و كمتر مربوط به جوهر. من جوهر خاصي نديدم كه مخصوص اين كار باشه وقتي نوع كاغذ گلاسه خوبي انتخاب كردم اصلا مشكلي نبود. براي كاغذ هاي معمولي هم از كاور براي جلوگيري از خرابي استفاده ميكنم.نقل قول:
رنگي كه من بيشترين مشكل رو باهاش داشتم و خيلي زود در معرض هوا تغيير ميكرد اينك تك بود ولي با برندهاي ديگه كمتر اين مشكل رو داشتم.
تكراري است!
من وقتی روی کاغذ چاپ عکس چیزی رو چاپ میکنم حتی اگر زیر شیر آب بگیرمش پاک نمیشه اما مشکل من با کاغذهای A4 معمولی و پرینت متن رنگی هست . که وقتی حتی یک قطره آب روش میچکه قسمتهای رنگیش رنگشون پخش میشه و خراب میشه اما قسمتهای سیاهش اصلا تغییری نمیکنه ویا خیلی کم پخش میشه این نشون میده که نوع جوهرشون متفاوته چون کاغذ یکیه .نقل قول:
اين فكر كنم يه مسئله عمومي باشه!نقل قول:
اينجا رو ببين اين آقاهه! گرفته با پرينتر hp پرينت گرفته بعد برده شسته كاغذش رو بعد ببين فقط مشكي ها سر جاشون موندن و رنگهاي ديگه شسته شدن!
کد:http://anotherpat.com/fabprint.html
یعنی شما میگی چیزی به اسم جوهر ضد آب نداریم ؟نقل قول:
نه منظورم در مورد قسمتي بود كه گفته بوديد فقط رنگ مشكي مقاوم هست و بقيه در مقابل رطوبت خراب ميشن.نقل قول:
خودم هم تجربه كردم اين رو كه مشكي مشكلي نداره.
من از بودن يا نبودن چيزي به نام جوهر ضد آب اطلاعي ندارم و بيشتر نظرم اينه كه نوع كاغذهاي نامرغوب كه قدرت جذب جوهر رو ندارند باعث اين مشكل ميشه تا كيفيت خود جوهر ها.
سلام
باز هم مشکل با HP Photosmart Plus B209a-m
آخرش این واسه ما پرینتر نشد
رفتم 4 تا کارتریج + 4 تا جوهر خریدم با این خیال که دیگه با این روشی که گفتید میتونم یه چند باری شارژشون کنمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6564406&postcount=659
خلاصه از کارتریج ها استفاده کردم و قبل از اینکه ارور بده با همون روشی که گفتید جوهر رو بهشون تزریق کردم ولی بعد از چند برگ چاپ در حالی که کارتریج ها پر از جوهره کارتریج مشکی و آبی ارور دادن و کار نمیکنن
الان باید چه کار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
هر چه سریعتر هم بهتر
خب ديگه گفته شد تا قبل از اينكه... كه شانس شما همين الان ارور داد!نقل قول:
راهش اينه كه كارتريج قابل شارژ بگيريد كه ديگه ارور نده.