سروش جان انشا ا... فردا میاد دستم. منتظر نقدش باشید .... :46:نقل قول:
متاسفانه راکستار این مساله رو فهمید و سایتهایی رو که دموها رو پخش کرده بودند، مسدود کرده. چند صفحه ی پیش چند تا تریلر از گیم پلی گذاشته بودم که حالا مسدود شده.نقل قول:
Printable View
سروش جان انشا ا... فردا میاد دستم. منتظر نقدش باشید .... :46:نقل قول:
متاسفانه راکستار این مساله رو فهمید و سایتهایی رو که دموها رو پخش کرده بودند، مسدود کرده. چند صفحه ی پیش چند تا تریلر از گیم پلی گذاشته بودم که حالا مسدود شده.نقل قول:
مثل اینکه باید توی کف باشیم ....نقل قول:
نقل قول:ها !!! نه بابا وست ! وست تهران ! خواستم تبلیغ نشه :31: مخفف نوشتم نمیدونستم تشخیص نمیدین ;)نقل قول:
بچه ها من هم 360 ورژن جي آسيا دارم و هم يه پي سي تقريبا قدرتمند ولى من ترجيح ميدم اين بازي رو تو پي سي بازي كنم
چون سن آندرياسو هم تو پي اس 2 و هم تو پي سي تا آخرش رفتم ولي پي سي يه مزه ي ديگه اي داشت
در ضمن بازي هنوز به دستم نرسيده
Pc + Xbox360
اون چی بود تو اهواز؟سرزمین بود مثکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی نخریده هنوز؟من تمام فکر و ذکرم شده این بازی.جوونتر که بودیم تو اخبار و سایتا دنبال بازی نبودم.هر وقت میدیدم میخریدم.الان که از اخبار خبر دارم بیشتر اعصابم خورده که فلان بازی میاد یا نمیاد.چی هست چی نیست؟چه اعصاب خورد کنه
سلام دوستان.
یه سوال بچه گونه...:11:
این همون GTA 7 واسه pc هست دیگه........؟(که فکر کنم آره)
در ضمن هیچ جا من پیدا نکردم که تایید کرده باشن که این بازی fake نیست
به نظرم باید 1-2 روزی منتظر بمونیم ببینم اونایی که دانلود کرده اند نظراتشون چی هست.:13:
من خودم خیلی منتظرش هستم....:18:
نه بابا!!gta 7 دیگه کدوم بازیه؟؟نقل قول:
این gta 4 هست که اصلا هم برای پیسی نمیاد یا حداقل اینطوری میگن الان.اگر روزی برای پیسی اومد با کله برو بخر لازم نیست صبر کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اونوقت ما pc بازها که تا gta 6 بازی کردیم...نقل قول:
پس اونی که میگن حدودا 6 ماه دیگه میاد واسه پی سی مگه gta 7 نخواهد بود؟که خیلی ها (خارجی ها) می خوان یه کاری کنن که واسه pc هم بخوره تا ماها یعنی pc بازها بتونیم بازی کنیم؟
ای بابا gta 6 باز چیه؟نقل قول:
بابا اینجوری اسم نزارین رو بازیا.سریه gta:
GTA
GTA2
GTA3
Vice city
San Andreas
الان هم آخرین سری بازی یعنی gta 4اومده.البته چند سری هم برای PS2 و PSP اومد.که بعد برای پیسی هم پورت شد مثکه که احتمالا شما اونا رو میگی 6 و اینا!!
این بازی همونیه که 6 ساله قراره 6 ماه بعد بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من اين بازي رو تو تكين به صورت اينترنتي سفارش دادم اميدوارم به دستم برسه