سناپس عزیز LT15i نسخه نهایی همون آرک هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم با همین قیمت به اصطلاح کذاییش هم بازم از دیزایر اچ دی 650 تومنی خیلی خیلی خیلی سرتره :دی بهمچنین گلکسی اس :دی
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم با همین قیمت به اصطلاح کذاییش هم بازم از دیزایر اچ دی 650 تومنی خیلی خیلی خیلی سرتره :دی بهمچنین گلکسی اس :دی
فون ارنا 8.5 داده به ارک که نمره خیلی خوبی هست
دیزایر اس که تقریبا با ارک تو یه سطحه 8 گرفته از فون ارنا
اگه ارک قیمتش خیلی زود بیاد پایین با توجه به قیمت دو هسته ایها میتونه بهترین انتخاب تو رنج خودش باشه
ترجمه بچه های اهل فن :دی
میگم خوبه همه مثه شما ترجمه کنن :دی یهو میبینی 1100 از آرک سرتر میشه :دینقل قول:
جنس بد بدنه با پلاستیک نامرغوب. = Plastic body may not be to everyone's tastes
لگ زدنهای زیاد و سرعت کم. = Occasional lag / custom widget stutters
ترجمه درست عیبهای آرک از قول فون آرنا :
بدنه پلاستیکی شاید به مزاج بعضیها خوش نیاد
لگ زدنهای گاه به گاه توی ویجتهای سفارشی !
تفاوت را احساس کنید :دی تیم ترجمه ضد سونی اریکسون :27:
پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش :41:
شاید این جمعه بیاید،شاید.نقل قول:
دوستان این سایت فروش آنلاین شاید بتونه تا حدی در زمینه قیمت راهنماییتون کنه.گفتم شاید بکار شما هم بیاد
کد:http://www.mygsm.me/
دوست عزیز وارد بازار جهانی که خیلی وقته شده !نقل قول:
پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش
توی سنندج و شیراز و اصفهان هم دیده شده !
حاجی.اومده.نقل قول:
پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش
چرا اینجا همه شاکی هستن؟:دی
وقتی تو بازار تهران نیومده یعنی نیموده دیگه باید عمده باید نه چندتا تو شهرستان دیده شده که :2:نقل قول:
جدی؟ تا جایی که من شنیده بودم، ال تی نسخه ی اولیه ای بودش که تو سی ای اس معرفی شده بود!نقل قول:
نمیدونم....من قبل از اینکه مطلب رو بنویسم،شک کردم به این حرف شما و چند حا رو گشتم،ولی همه نوشته بودن که زمان معرفی،کدش این بوده؟:18:
اگه اینجوریه پس من از طرف عذرخواهی کرده،پست رو ویرایش میکنم!!
قیمت امروز شیراز این گوشی 710 تومن
قیمتش داره سقوط میکنه