به سایت توجه نکن خیلی وقته اپدیت نشده.نقل قول:
اولا سرویس اولیه پراید در کیلومتر 4500 تا 5500 هست و در ضمن در کیلومترهای 10 ، 20 و 30 هم سرویسها اجباری شده.
دوما گارانتی پراید به 40000 کیلومتر و یا 2 سال افزایش پیدا کرده.
Printable View
به سایت توجه نکن خیلی وقته اپدیت نشده.نقل قول:
اولا سرویس اولیه پراید در کیلومتر 4500 تا 5500 هست و در ضمن در کیلومترهای 10 ، 20 و 30 هم سرویسها اجباری شده.
دوما گارانتی پراید به 40000 کیلومتر و یا 2 سال افزایش پیدا کرده.
سرویس اولیه خودروی شما بین 4500 تا 5500 کیلومتر می باشد.(تازه در سرویس اولیه زیاد کار خاصی نمی کنند که این همه عجله دارید)نقل قول:
سلام میخواستم بدونم مدل SE چه فرقی با EX و LE و SX داره ؟
SE همان مدل EX هست و فقط اینکه در مدل SE دو ایربگ راننده و سرنشین وجود دارد ولی در EX فقط ایربگ رانندهنقل قول:
البته یادم رفت که بگم ظاهرا این مدل SE یورو 4 هم هست
من یه پراید 131 SE پیش فروش کرده بودم و امروز صبح رفتم تحویل گرفتم حالا چند تا سوال برام پیش اومده
1- از کجا بفهمم مصرف ماشین چقدر هست (از کجا بفهمم صدی چند می سوزونه ؟ ) و مصرف نرمال چقدر باید باشه ؟
2- سرویس اولیه چیه و کی باید براش اقدام کنم ؟
3- آب بندی ماشین یعنی چی ؟ و برای آب بندی باید چه کار کنم ؟
4- ماشینی که به ما دادند دزدگیر نداره حالا سوالم اینه که همه ی پراید ها موقع تحویل دزدگیر ندارند یا مال ما این جوریه ؟
البته رادیو هم نداره ولی اونو گفتند که صد هزار تومان بابت رادیو بهمون بر میگردونند
ببخشید سوالاتم زیاد شد
آیا الان یورو 2 پلاک می کنن؟
بلهنقل قول:
خوشبختانه به واسطه قوانین سخت گیرانه و با پشتوانه تضمین عالی خودروسازان عزیز تا اخر سال مجوز تولید با یورو 2 رو دارن.:n02:
سلام. مبارکهنقل قول:
احتمالا ماشین صفر اولین باره میگیرین. زیاد سخت نگیرین ماشین تو ایران کاملا شانسیه (بنده در طی 1 سال اخیر سه تا پراید صفر عوض کردم و از روی تجربه میگم)
1- مصرف خودرو تا کیلومتر 10000 به ثبات نمیرسه. پراید های جدید به طور طبیعی در شهر تا 10 لیتر هم گزارش شده و در اتوبان 6 تا 7 لیتر. شانس خوب داشته باشین مصرف ترکیبی ماشینتون 7 تا 8 باشه خوبه.
2- سرویس اولیه مبلغ حداقل 50 هزار تومن پول میباشد که به شرکت سایپا می پردازین و چیز خاصی نیست در کیلومتر بین 4500 تا 5500
3- اب بندی معنی خاصی نداره تا 1000 کیلومتر اول دور موتور رو از 3000 بالاتر نبرین، دنده مرده ندین، با سرعت ثابت حرکت نکنین و همه دنده ها رو استفاده کنین بعد از اون هم نرمال رانندگی کنین
4- خدا رو شکر کنین ماشینتون 4 تا چرخ رو داره دزدگیر پیشکش، با مبلغ حدود 180 هزار تومان یه دزدگیر معمولی ایزی کار یا استیل میت نصب کنین البته با سوکت فابریک
پس چرا ایران خودرو و سایپا فقط فروش قطعی یورو 4 دارن و یورو 2 ندارن حتی الان مدتی ( از زمان الزامی شدن یورو 4) فروش فوری 131 بنزینی ندیدمنقل قول:
تا چند روز پیش فروش فوری بود رو سایت (131) ، اخرین خبر هم این بوده که وزارت صنایع تا اخر سال مهلت داده که به تدریج همه یورو 4 بشن ولی محیط زیست مخالفت کرده. ولی تجربه ثابت کرده نهایتا 1 ماه طول میکشه که خودرو سازها با یه فشار کوچولو رو بازار حرف آخر رو بزنن. با یه سرچ گوگلی میتونین به اخرین اخبار نگاهی بندازین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]