سلام
می خوام یه n8 بخرم .دیروز رفتم یه تابی زدم
یکی از فروشنده ها یه n8 فنلاند داشت البته بدون گارانتی
میخواستم بدونم n8 فنلاند بدون گارانتی بخرم یا چین با گارانتی
راستی همه این n8 های با گارانتی مسکی هستند .هر جا رفتم مشکی داشت
ممنون
Printable View
سلام
می خوام یه n8 بخرم .دیروز رفتم یه تابی زدم
یکی از فروشنده ها یه n8 فنلاند داشت البته بدون گارانتی
میخواستم بدونم n8 فنلاند بدون گارانتی بخرم یا چین با گارانتی
راستی همه این n8 های با گارانتی مسکی هستند .هر جا رفتم مشکی داشت
ممنون
دوستان کسی با کیبوردش مشکلی نداره؟
واسه من خیلی جا ها فعال نمیشه!!!
کسی مشکلی نداره با کیبوردش؟
نقل قول:نقل قول:با سلام . Desire HD از خیلی لحاظ به HD2 شبیه است از جمله اینکه هر دو از بلوتوث2 پشتیبانی میکنند!!! و نیز نمایشگر فاجعه ی TFT LCD دارند !!!! در حالیکه N8 از AMOLED استفاده میکند . یکی از دوستان HD2 خریده بتازگی . وقتی دست گرفتم زیادی بزرگ و یغور بود و چیزی از ابهت که میگویید در ان ندیدم! و نمایشگرش نسبتاً کم سو دیده میشد . تنها مزیت htc ویندوز موبایلش است که ان هم حرف و حدیث زیاد دارد که اصلاً ایا باید در برابر سیمبیان3 مزیت محسوب کرد یا خیرنقل قول:
ضمناً یکی از دوستان مشهدی امشب N8 را قیمت داد 605 تومان !!! نمایندگی نوکیا (گاجره-خیابان احمد آباد) . از تهران هم ارزانتر !
نقل قول:
نه خدا رو شکر واسه من که مشکلی نداره،اولاش تایپ کردن واسم خیلی سخت بود ولی الان خیلی بهتر شده
با سلام
من میخوام n8 بخرم
تو بازار همین چینی ها با گارانتی بود و یه جا یکn8 فنلاند پیدا کردم که گارانتی هم نداشت
میخواستم نظرتون رو بپرسم که کدومشو بخرم
راستی این گارانتی داراش فقط مشکی داره
دوستان به نظر شما من تا 2-3 ماه اینده میتونم دست دوم این گوشی را تا 320 بخرم
دوستان
با توجه به شروع طرح حذف یارانه ها، به نظرتون بازار گوشی چه تغییری می کنه؟
اگر فکر می کنید گرون می شه من همین فردا برم بخرم گوشی رو
نه منظورم فعا شدنش بود...نقل قول:
نه خدا رو شکر واسه من که مشکلی نداره،اولاش تایپ کردن واسم خیلی سخت بود ولی الان خیلی بهتر شده
مثلا موقعی که می خوای آدرس سایت وارد کنی یا مکان توی جی پی اس سیو کنی یا ... نه نوع تایپ کردن.. ؟!
گوشی که یارانه نداره :31:نقل قول:
دوستان
با توجه به شروع طرح حذف یارانه ها، به نظرتون بازار گوشی چه تغییری می کنه؟
اگر فکر می کنید گرون می شه من همین فردا برم بخرم گوشی رو
فکر نکنم تغییر خاصی کنه...
درسته یارانه نداره... ولی اگر بیفته داخل چرخه ی گرون شدن، بعید نیست قیمت ها بره بالا. حالا بحث اقتصادی رو بیخیال، خیلی مفصل می شه :46:نقل قول:
باید یک هفته صبر کرد و دید چه تغییراتی تویه بازار موبایل و کلا لوازم صوتی و تصویری ایجاد می شه
امیدوارم افزایش قیمت نداشته باشن. این همه صبر کردم ارزون بشه ، اون وقت ضایع می شم :41:
نقل قول:
نه مشکلی از اون جهت نداره،فقط اگه می تونی با یکی دیگه مقایسش کن