هیچ مبدایی برای حرکت تقدیمی وجود نداره که بتونیم بگیم دوره اش کی تموم میشه. باید جایی رو نقطه شروع فرض کرد تا پایانش مشخص باشه. فقط میتونیم بگیم محور زمین هر حدود 26 هزار سال یه دور میچرخه.نقل قول:
امسال قراره يك دورش تموم بشه ؟
Printable View
هیچ مبدایی برای حرکت تقدیمی وجود نداره که بتونیم بگیم دوره اش کی تموم میشه. باید جایی رو نقطه شروع فرض کرد تا پایانش مشخص باشه. فقط میتونیم بگیم محور زمین هر حدود 26 هزار سال یه دور میچرخه.نقل قول:
امسال قراره يك دورش تموم بشه ؟
دقیقا!!!نقل قول:
درسته ممکنه روزی بشر یا سیاره ی آبی ما نابود بشه اما اینکه کسانی با استنادات غلط و از رویبیان و یه مسائلی رو مطرح کنن که اصلا صلاحیت نظر دادن در موردش رو ندارن اونم نه از روی شواهد علمی و نه از روی چیزی که قابل استناد باشه بلکه از روی یکسری توهمات به هیچ عنوان نمیتونه درست باشه و به نظرم تاریخ کاملا این مورد بخصوص رو ثابت کرده.نقل قول:
توهم توطئه، خیال بافی، سود جویی سودا زدگان علمی و اشخاص در پی شهرت کاذب ، رویا پردازی و ربط دادن هر چیز بی ربطی
و اینکه سوالات من همچنان باقیه:
نقل قول:
اضافه میکنم که توجه به نظر سنجی هم که به نوعی نشان دهنده ی نظرات گروهی هست جالب توجه هستش.
در این نظر سنجی حدود 300 نفر شرکت کردن که حدود 84.94% جوابشون خیر بوده و 15.06% جوابشون بله، به سوال "آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟"
تاپیک زیر مجموعه انجمن علمی استنقل قول:
اگر اثبات شده بود كه نياز به بحث نبود . اينجا هم تاپيك بررسي يك پيشگوييه ،نه تاپيك پيشگويي ،منظورم اين بود كه اينجا پيشگو نداريم ،در بين دوستاني كه گفتمان رو انجام ميدن .
اين تاپيك بهانه اي شده براي بحث درباره ي آينده ي زمين و تاثير رخداد هاي كهكشاني در آينده ي اون ،نميدونم چرا سعي دارين كه پوچ جلوش بدين !
اين تاپيك اين جا مونده واسه خودش و هر وقت كه كسي دليل جديدي براثبات اين مدعا پيدا كرد ارائه ميكنه ،كاري به كسي نداره ...
پس همچین تاپیکی باید در بحث های اون نظریات علمی به همراه مدارک معتبر مطرح بشه که قابل بررسی باشه
نه این که از فراماسونری که اصلا ربطی به این موضوع نداره یا ظهور و نزول یک سری افراد برای پایان دوره زمین اسم برده بشه
این مطالب به عنوان اسناد پوچ محسوب میشن
در ضمن مدارک رو مدعیان پایان دنیا باید ارائه بدن که به همچین مسئله ای باورمند هستن
وقتی شما ادعایی میکنی باید بتونی اثباتش کنی نه این که ما برای رد اون دلیل بیاریم
سلامنقل قول:
Saeed Dz عزیز
تا اونجایی که بنده یادم میاد شما بشدت از تئوری فراماسونری و نقشه اش برای ایجاد تغییرات گسترده و نظم نوین جهانی و... دفاع شدید میکردید
الان همش رو یه توهم میدونید
جوری هم این پست رو ارسال کردید و بنده رو در ردیف طرفداران این نظریه قرار دادید که انگار اصلآ اون روزهایی که سر این موضوع بحث میکردیم و بنده میگفتم احتمال اینکه اینها همش یه توهم خالص باشه و شما بشدت از درستی این تئوریها دفاع میکردید رو بیاد ندارید
البته هر انسانی ممکنه نظرات و عقایدش طی گذشت زمان عوض بشه و شایدم 180 درجه
و این اصلآ ایرادی نداره برای هر کسی
سوال من از شما اینه که شما هم معتقد شدید که قبلآ اشتباه میکردید؟
درودنقل قول:
البته اینجا تاپیک "آیا سال 2012 پایان زندگی است؟" هستش و نه تاپیک "عقاید Saeed Dz" که من بخوام براتون توضیح بدم که اصلا چیکار میکنم و چه عقیده ای دارم و یا ... اما خب چون این حرف رو مطرح کردین و جناب Babak هم تشکر کردن و این یعنی سوال ایشونم هست یه توضیح کوتاه میدم و بعد میرسیم به بحث اصلی.
خواهشا هر سوالی در مورد شخص بنده هست در پروفایلم مطرح بشه و نه اینجا که بی ارتباط با موضوع تاپیک هست و باعث به حاشیه رفتن تاپیک و در پایان تعلیق عضویت و یا بن شدن من (که Babak عزیز علاقه زیادی دارن به این کار : دی) و نه فردی از گروه مدیریت میشه.
shabe.saket عزیز، دکتر شریعتی حرف جالبی داره که میگه "اگر کسی بخواهد دینی را بشناسد باید به آن دین در بیاید" و در اصل دلیل تمام این تغییر عقیده دادن و... من هم همین موضوع هست. درسته دوستان زیادی این مورد رو همیشه به عنوان نقطه منفی درمورد شخصیت بنده در نظر میگیرند اما از نظر خودم این یک مزیت هست و کمک میکنه هرچیزی اونطور که هست و نه اونطور که من میخوام بفهمم و در موردش بدونم و از طرفی کمک میکنه تا کسی شخصیتم رو نشناسه و این چیزی هست که خودم میخوام.
اصولا غرق شدن در یک نقش کمک میکنه تا اون رو بهتر بشناسی و در واقع اینا تغییر عقیده نیست بلکه غرق شدن در نقش هست و به نوعی جستجو. زمانی که در تاپیک "میزگرد علمی-فلسفی" مطرح کردم که عقیده من 360 درجه تغییر میکنه، دوستی با تمسخر گفت که ریاضی نمیدونی و 360 درجه همون 0 هست اما درواقع من میدونستم دارم چی میگم و اون دوستمون نمیدونست که داره خیلی ساده لوحانه به موضوع نگاه میکنه.
حالا بعداز مدت ها به عقیده ای رسیدم که از اول احتمال میدادم درست باشه اما در همون هم شک کردم و به خاطر همین نقش های مختلف رو امتحان کردم تا دچار اشتباه نشم و اون عقیده همینی هست که مطرح کردم.
نه shabe.saket من شما رو هم ردیف کسی قرار ندادم و نمیدم به خاطر اینکه اصلا ربطی نداره به من شما چطور فکر میکنی یا چه عقیده ای داری، هر کس در انتخاب عقیده اش آزاده اما شما در مقام ناظر اومدی و فرمودی که:
و قسمت اول حرفاتون برا من این سوالات رو ایجاد کرد که:نقل قول:
و قسمت داخل پرانتز حرفاتون سوال زیر رو:نقل قول:
+نقل قول:
درواقع من از شما در مقام ناظر سوال کردم و همچنان منتظر جواب هستمنقل قول:
فعالیت در چهارچوب قوانین موجب تعلیق عضویت کسی نمیشه، مطمئن باشید
میدونید مزیت بزرگ این تاپیک چیه؟
مزیتش اینه که تمامی ادعاها فرصت بررسی علمی پیدا میکنن
وقتی گفته میشه جهان در سال 2012 بدلیل همراستایی کیهانی میخواد از بین بره، همه در مورد همراستایی کیهانی تحقیق میکنن
که اصلآ این موضوع چیه؟ همراستایی چیه؟ چه تاثیر گرانشی بر سیارات میذاره؟ اصلآ تاثیر میذاره؟
وقتی گفته میشه جهان بدلیل اتمام تقویم مایایی میخواد از بین بره، همه تحقیق میکنن که قوم مایا اصلآ چه قومی بوده؟ دانشش در چه حد بوده؟
بعد همه میگن اصلآ از کجا معلوم که تقویم میخواد تموم بشه؟
این تلنگری میشه واسه مثلآ خود من که با نحوه گاه شماری تقویم تزولکین، ببینم اصلآ تقویم در این تاریخ تموم میشه یا نه؟ (که میشه)
خیلی ها فکر میکنن خوب تقویم تموم بشه، یه دوره جدید شروع میشه و.....
وقتی میگند زمین در حالت بحرانی ه:
ما بفکر گرمایش جهانی میوفتیم
ما بفکر گازهای گلخونه ای میوفتیم
ما بفکر جنگهای هسته ای میوفتیم
وگرنه اگه گفته نشه میخوابیم!
وقتی گزارشی به پلیس آمریکا مبنی بر وجود بمب در فرودگاه میرسه، پلیس نمیگه ولش بابا تا حالا 1000 تا از این گزارشها دادند دروغ بوده، هر 1000 تا رو بررسی میکنه پلیس، چون فقط کافی ه یکی از گزارشها درست باشه...
پستی که در پایین میدم یکی از نتایج پرداخت بشر به مسائل احتمال پایان جهان ه.
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
ذخیره جهانی تمام گونه های بذر غذایی، در نروژ (نزدیکی قطب شمال) آغاز شد.
این مخزن بین المللی، تمامی گونه های غذایی را در مقابل اتفاقات طبیعی که ممکن است چهره زمین را به یکباره عوض کند بیمه خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخزن جهانی بذر سوالبارد (Svalbard Global Seed Vault ) در ۲۶ فوریه ۲۰۰۸ بطور رسمی افتتاح شد و اولین محموله خود را با دریافت ۱۰۰ میلیون بذر از ۱۰۰ کشور آغاز نمود.
در این مخزن که به مخزن بذر دومزدی “doomsday” seed vault نامیده شده است ماه مارس ۲۰۱۰ کلکسیونی از ۵۰۰ هزار گونه بذر غذایی گرد آوری خواهد شد که در کره زمین بی نظیر است. این مخزن یک سیاست بیمه شده جهانی برای تضمین بقا انواع مختلفی از محصولات غذایی در مقابل تهدیدات مانند بیماری ، آفات ، خشکسالی و سایر بلایای طبیعی و گرم شدن کره زمین محسوب می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخزن جهانی بذر سوالبارد کلکسیون منحصر به فردی از گونه های مواد غذایی را از قبیل بادمجان ، کاهو ، جو ، سیب زمینی ، ذرت ، برنج ، گندم ، سورگوم و لوبیای چشم بلبلی محافظت می کند.
در کنار حفظ گونه های بذر در مقابل بلاهای طبیعی می توان این حفاظت را در مقابل خطاها و آسیب های انسانی در یک منطقه در امر کشاورزی نیز گسترش داد تا از منقرض شدن نسل یک گونه غذایی توسط اینگونه خطاها در مقیاس جهانی جلوگیری بعمل آورد.
این مخزن در جزیره دورافتاده در مجمع الجزایر سوالبارد نروژ در ۱۰۰ کیلومتری از قطب شمال قرار گرفته است، مخزن جهانی بذرها درانتهای یک تونلی یخی در عمق ۴۱۰ فوتی حفر شده است.. حتی اگر برق منابع محلی از کار بیفتد، شرایط دمای زیر صفر درجه (فارنهایت) طبیعی این مخزن یخی، سرمای کافی برای بقاء بعضی از بذرها نظیر گندم تا۱۷۰۰ سال و سورگوم تا ۲۰۰۰۰ سال موثر است.?حتی در بدترین سناریوها گرم شدن کره زمین برای ۲۰۰ سال یخ بطور طبیعی در اطراف این مخزن خواهیم داشت. تسهیلات ایمنی نظیر درب های فلزی سنگین با قفل های جداگانه، سطوح مختلفی از امنیت برای ترخیص کالا از این مخزن نیز فراهم شده است.
ساخت و ساز مخزن جهانی بذر سوالبارد در ماه جولای ۲۰۰۶ آغاز و در سپتامبر ۲۰۰۷ تکمیل و اولین محموله بذر در فوریه ۲۰۰۸ تحویل شد.
مکان دور افتاده ، شرایط سخت و نیاز به مهندسی منحصر به فرد همه چالش هایی برای سازندگان بود. نزدیک به چهار ماه در سال ، این منطقه کاملا تاریک است.
پروژه ساخت مخزن جهانی بذر سوالبارد با هزینه ای معادل ۸/۴ میلیون دلار به مدت یک سال و نیم انجام پذیرفت. شب های طولانی مدت زمستانی شرایط نگهداری بذر ها را در دمای ۴/۰- فراهم نموده است.
سیستم تهویه مخزن جهانی بذر سوالبارد بنام Doomsday (روز قیامت) با یک کندانسور ۱۰ کیلواتی برای نگهداری بذر ها د ر زیر صفر کار می کند. دمای این مخزن توسط یک انتقال دهنده الکترونیکی با سیستم ماهواره ای کنترل می شود. اطلاعات مربوطه به مدیران بانک ژن نوردیک در لانیگیربین (Nordic Gene Bank in Longyearbyen) منتقل و مدیریت می شوند. اگر برق این مخزن قطع شود دمای طبیعی زیر زمینی بذر ها را در دمای زیر صفر حفاظت می کند.
فرای تسهیلات ایمن سطح بالا برای حفاظت و نگهداری از بذرهای جهانی، این مخزن توسط موقعیت آن حفاظت می گردد. سوالبارد مجمع الجزایری است که در ۶۰۰ مایلی از سر زمین اصلی نروژ قرار دارد.
سوالبارد یا اسوالبارد و یا سفالبار (به نروژی: Svalbard) (به معنای کرانه سرما) مجمعالجزایری است واقع در اقیانوس منجمد شمالی در شمال قاره اروپا. مجمعالجزایر سوالبارد از سال ۱۹۲۰ متعلق به نروژ هستند.
بزرگترین شهر نزدیک به مخزن بذر جهانی سوالبارد شهر لانیگیربین (Longyearbyen)، شمالی ترین شهر جهان با ۱۸۰۰ سکنه است. شمالی ترین نقطه فرودگاهی جهان با پروازهای برنامه ریزی شده که برای ارسال بذرهای جهانی نیز مناسب است.
در سوالبارد زمستان ها میانگین دمای هوا ۱۲ درجه زیر صفر است و آفتاب به مدت دو ماه به صورت کامل ناپدید میشود.
یک آژانس هنری نروژی بنام Artist Dyveke Sanne and KORO، سقف های ورودی این مجموعه را از جنس فولاد همراه با منشور و آینه های متعدد طراحی نموده است تا برای منعکس کردن نور قطبی در تابستان به درون ساختمان استفاده نماید. در طول ماه های زمستان تاریک نیزیک شبکه کابل فیبر نوری ۲۰۰ تایی نورسفید مایل به سبز فیروزه ای که یادآور شفق شمالی است را به درون مخزن هدایت می کند.
سناریوی مخاذن ذخیره بذرهای جهانی سوالبارد یک ابتکار و نوآوری جهانی است برای حفاظت از بذرها درمقابل تهدیدهای طبیعی و غیر طبیعی جهانی بدون نیازبه راه اندازی مجدد کشاورزی جهان پس از دست دادن فاجعه آمیز احتمالی آن.
این مخاذن قادر به ذخیره بیش از ۴ و نیم میلیون گونه (۲ میلیارد بذر) می باشد و با خیال راحت برای صدها اگر نه هزاران سال می باشد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A. شوخی بود، همه به سلامت تیم مدیریت اذعان دارن!نقل قول:
B. به نظر من این قسمت از حرفای شما فقط و فقط بازی با جملات بود. ببینید shabe.saket اولا اینکه یک تاپیک برای هدف خاصی ایجاد بشه و به جای اون هدف و یا موضوع موضعات دیگه ای هم دربر بگیره اونم در این وسعت که شما میگی خودش بر خلاف قوانین انجمن هست و دوما هر انسان آگاه و محققی در مورد هر موضوعی میره و تحقیق میکنه و این ربطی به موضوع خرافی مثله این نداره
+
C. شما این موضوعات رو با یک پیشگویی (که هنوز مدرکی دال بر اینکه درست هست ارائه نشده) یکی میگیری؟؟؟!!!نقل قول:
این موضوعات که شما فرمودی کاملا عقلانی هستن و حتی کسی احتمال نابودی زمین رو هم رد نمیکنه اما موضوع اینجاست که برا من و خیلی از دوستان (84.94%) سوال اینکه چطور قومی در عهد بوق و قبل از آن اونم نه با استناد و نه با منطق و نه با عقل بلکه براساس یکسری مشاهدات + یکسری اعتقاد خرافی (که نمونه هاش رو بیان کردم) میتونه بیاد و آینده ی زمین رو پیش بینی کنه؟! چیزی که انسان امروز با این دانش نمیتونه حتی ادعاش رو کنه.
D. این موضوع هم یک موضوع طبیعی هستش و فکر نمیکنم به خرافه و پیشگویی ربطی پیدا کنه. در واقع همون آزمون و خطای خودمونه.
E. همه ی این مسایل برای یک پدیده مثله شیوع یک بیماری مرگبار و ... پیشبینی شدن نه برای نابودی زمین و حیات. در صورت نابودی زمین یا حسات دیگه جایی برای استفاده از این به نوعی منابع باقی نمیمونه.
از همه ی این حرفا که بگذریم میرسیم به سوالات من که میخوام صریح و بدون حاشیه جواب بدین بهشون:
نقل قول:
صحبت من کلی بود و خطاب به یکی از دوستان و منظور کلی من این بود که صحبت ها باید پایه علمی داشته باشهنقل قول:
C. شما این موضوعات رو با یک پیشگویی (که هنوز مدرکی دال بر اینکه درست هست ارائه نشده) یکی میگیری؟؟؟!!!
این موضوعات که شما فرمودی کاملا عقلانی هستن و حتی کسی احتمال نابودی زمین رو هم رد نمیکنه اما موضوع اینجاست که برا من و خیلی از دوستان (84.94%) سوال اینکه چطور قومی در عهد بوق و قبل از آن اونم نه با استناد و نه با منطق و نه با عقل بلکه براساس یکسری مشاهدات + یکسری اعتقاد خرافی (که نمونه هاش رو بیان کردم) میتونه بیاد و آینده ی زمین رو پیش بینی کنه؟! چیزی که انسان امروز با این دانش نمیتونه حتی ادعاش رو کنه.
D. این موضوع هم یک موضوع طبیعی هستش و فکر نمیکنم به خرافه و پیشگویی ربطی پیدا کنه. در واقع همون آزمون و خطای خودمونه.
E. همه ی این مسایل برای یک پدیده مثله شیوع یک بیماری مرگبار و ... پیشبینی شدن نه برای نابودی زمین و حیات. در صورت نابودی زمین یا حسات دیگه جایی برای استفاده از این به نوعی منابع باقی نمیمونه.
از همه ی این حرفا که بگذریم میرسیم به سوالات من که میخوام صریح و بدون حاشیه جواب بدین بهشون:
نه این که با دلایل و مدارک غیر مرتبط به این بحث پرداخته بشه...( مدارک غیر مرتبط هم شامل فراماسونری - ظهور و ... میشه )
فراماسونری که بحثش جداست و اصلا ربطی به پایان دنیا نداره...ظهور هم بهتره توی تاپیک خودش (مذهبی) دنبال بشه.
پس مشخص شد که این موارد اصلا ربطی به بحث ما نداره.
نابودی زمین هم بالاخره یک روزی اتفاق می افته و هر چیزی عمر مخصوص به خودش رو داره
ولی همین الان با این که علم در این سطح بالا نسبت به گذشته قرار داره نمیاد همچین ادعایی بکنه که قراره در فلان روز یا فلان تاریخ , زندگی روی زمین به پایان برسه.
بنده از همون اول هم با پیش گویی مخالف بودم و غیرممکنه که کسی بتونه آینده رو پیش گویی کنه. چطور یک قوم در چندین هزار سال پیش میتونه اتفاقات حال حاضر و آینده ما رو پیش گویی کنه ؟! کلا روی چه حساب و منطق و دلیلی این امر قابل پذیرشه؟!
اینگونه جملات بدفعات از سوی خیلی ها و نیز دوستانی مثل شما در اطراف و اکناف شنیده و دیده میشه.نقل قول:
اما همه ی این افراد معمولا وقتی که نزد یک روشن بین(چنین کسانی معدودند)حاضر میشند[اتفاقی یا خودخواسته] و این رو مشاهده میکنند که وی تک تک رویداد های گذشته اون ها رو بدرستی و با شرح توضیح میده , و حتی رنگ مسواک اون ها رو هم ذکر میکنه , و گوشه هایی از اهم رویداد های مربوط به آینده شخص رو بازگو میکنه ; پس از اتمام جلسه اگر هم مثل دوستمون بابک اظهار نکنند که "چون علمی نیست پس غیر قابل قبوله!!!!(در اصل یعنی چشمهام نمیبینه و گوشهام نمیشنوه)" ; همیشه سعی میکنند که چنین جلسه ای رو بزور هم که بشه از ذهن و یادشون دور کنند مبادا که خدشه ای به باور های همیشگی و حک شده شون وارد بشه.
این افراد باید این رو در نظر داشته باشند که سنجاقک برای بچنگ آوردن یک کرم پوسیده در لب یک برکه در یک تابستان داغ الزاما نباید قوانین ترمودینامیک رو بدونه.اما کارش رو بدرستی انجام میده.
و در اصل فقط یک سنجاقکه و فیزیک سرش نمیشه.
بکار بستن روشهای پیشبینی الزاما بمعنی اطلاع از کم و کیف و مکانیزم عمل اون از سوی روشن بین نیست.که بعدا بخواد بیاد برای شما حساب و منطق و دلیل بیاره.
اون زمان که مرز میان فیزیک و متافیزیک[بزعم آکادمیسین ها] برداشته شد , حتم بدونید که بساط چنین سوال هایی هم برچیده خواهد شد.
و این زمان چندان هم دور نیست.
دوستان باید یاد بگیرند که رم در یک شب ساخته نشده.