اینترنت تی وی من توی c7000 مشکل داره و error که میده gatewayping هست لطفا راهنمای کنید
اینترنت تی وی من توی c7000 مشکل داره و error که میده gatewayping هست لطفا راهنمای کنید
دوست عزیز amir56 با هر کی حرف زدی مطمئن باش ادم بی اطلاعی بوده ....
دقیقا برا منم همین طوره از اساتید کسی میدونه باید چیکار کنم؟:20:نقل قول:
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
-براي سوني شنيدم از بانه تهيه ميكنندنقل قول:
-براي سامي نمايندگيهاي مشهد كه نداشتند
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
-خواهش ميكنم ناصر جاننقل قول:
-توي قابليت هاي اين مدل كه نيست البته تا جايي كه اطلاع دارم در سري هاي بالاتر هست
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
-منظورتون چه مدل هايي هست عزيز ؟نقل قول:
در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین
یکی نیست جواب سوال من رو بده
این فیلم ها رو با چه قیمتی گرفتین؟؟نقل قول:
من هم تیونر دیجیتال هم اینترنت تیوی رو فعال کردم امروز هم سه بعدی اواتار و زیر دریا رو گرفتم 15 عنوان دیگه سه بعدی هم بود نمیدونم دیگه چند تا فیلم باید بیاد تا از نظر دوستان فراگیر شده باشه
سلام عزیزان واساتید گرامی
من حدود یک ماه است که led SAMSUNG c5550 چهل اینچ خریدم
اما نمیدونم چرا با پورت HDD و یا USB اون بعضی از فرمت های ویدئویی پخش نمیشه
اصلا نمیدونم این مدل قابلیت پخش اچ دی را داره ؟
ویاقابلیت پخش 3d?
و سوال بعدی من اینه که ایا ال ای دی سامسونگ دارای تیونر دیجیتال هست؟ یعنی میشه با هاش شبکه های استانی را به صورت دیجیتال گرفت؟
و اگر داره ایا مدل c5550 هم این امکان را داره؟
ممنون از راهنمایی های ارزشمند شما
سلام به همگی
مدتی من b8000 دارم ولی نمیتونم فیلم های 1080 که صدای آنها DTS باشه را با USB ببینم گفتن می شه نرم افزار تلویزیون و آپ دیت کرد که این کارو بکنخ کسی می دونه چه جوری می شه انکارو کرد.
با تشکر
دانگل سامسونگ مدل های مختلفی داره
يکی ميخوام از اينجا بخرمولی دقيقاً نميدونم کاراهيشون چه فرقی با هم دارنکد:http://computers.shop.ebay.com/i.html?_nkw=Samsung+WIS09ABGN+LinkStick+Wireless+LAN+Adapter&_sacat=45002&_odkw=&_osacat=45002&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
-قاعدتا بايد تمامي فرمت هاي رايج رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا كنهنقل قول:
-براي شما چه فرمت هاي رو اجرا نميكنه ؟
-قابليت پخش 3d رو نداره
-در سري هاي 6 به بالا اين قابليت موجود هست (----t )
-شما ميتونيد تاپيك زير رو بخونيد شايد توي سري هاي 5 هم تيونر ديجيتال موجود بود وفعالش كنيد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463671[/HTML]