هر روز بدتر از دیروز
یادمه اوایل پینگم زیر 250 بود
الان نزدیک 450 شده
اصلا هیچ کاری نمیشه کرد
صفحات سبک رو هم بزور باز میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هر روز بدتر از دیروز
یادمه اوایل پینگم زیر 250 بود
الان نزدیک 450 شده
اصلا هیچ کاری نمیشه کرد
صفحات سبک رو هم بزور باز میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان از دیروز اینترنت من قطع شد.کانکت بودا داشت دانلود می کرد،بعد یهو دیدم روی کانکشنم علامت تعجب اومده و no internet access زده.اول فکر کردم شاید مشکل از مخابراته ولی تا الان هنوز وصل نشده،الانم با دایال آپ اومدم که ببینم کس دیگه همچین مشکلی داره دیدم نه فقط خودمم.چراغ lan و adsl روشن و ثابت هست، در ظاهر مشکلی نیست،با pppoe که اصلا چراغ intenet روشن نمیشه،با bridge هم ارور 651 میده،مودمم هم TP-LINK td-8817 هست.خواهشا کسی میدونه مشکل از چی هست کمک کنه!
ممنون
من راضيم...
قيمتش نسبت به دانلود من كه عاليه...
سرعت دور ور 13 هست...
و قطعي هم نداره...
منم همچین مشکلی برام پیش اومده!نقل قول:
یه بار تنظیمات مودم رو ریست زدم درست شد:10:
با سلام به دوستان
من به تازگی از مخابرات اینترنت پرسرعت گرفته ام. مودم ADSL AM 604 دارم ولی متاسفانه نمی توانم تنظیمات آن را در ویندوزم (7 و ایکس پی) انجام بدهم. به دلیل آنکه شماره ام در پشتیبانی اینترنت مخابرات هنوز ثبت نشده، به پشتیبانی نمی توانم زنگ بزنم. برای تنظیمات مودمم باید چه کار کنم چون تا تنظیم نشود نمی توانم کانکت شوم. نیاز به عدد VPI و VCI ارائه دهنده ADSL (مخابرات) برای مودمم دارم که به دلایل فوق نمی توانم آنرا از پشتیبانی مخابرات بگیرم. دوستان لطفا راهنمایی کنند و درصورت داشتن اعداد مذکور آنرا اعلام کنند.
از راهنمایی دوستان واقعا ممنون میشوم.
منتظر پاسخ هستم
سلامنقل قول:
من الان نگاه کردم دیدم زدم 0 و 35. به ترتیب vci و vpi باید باشه. نهایتش نشد بز عکس کن یعنی 35 و 0 بزن. موفق باشی
:11::11::11::11:
من دانشجوری کارشناسی کامپیوترم(البته اراک) اولش که با اطمینان میگفتن نمیدیم و هیچ راه ندارهنقل قول:
میشه توضیح بدین چیا میخواد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم بگیرم!
ولی وقتی شدم موی دماغشون گفتن با کارت دانشجویی تا 512 میدن!
من الان از مخابرات 256 دارم
والا به ما که گفتن فقط به کارشناسی ارشد 128 به بالا میدیم :19:نقل قول:
به من نگفت 128 به بالانقل قول:
گفت فقط و فقط 256.نه کمتر نه بیشتر
تلفن رو از خط جدا کنید و مودم رو یه بار بدون اسپلیتر وصل کنید شاید درست بشه، در این صورت مشکل از اتصالات اسپیلیتر یا سیم ها ممکنه باشه.نقل قول: