just england
just united kingdom
-------------------------------
تبریک
-------------
بازی بدک نبود اما باید بهتر از این بازی کنن مخصوصا رونی
واقعا یاد بکهام و مایکل بخیر
------------------------------------------
Printable View
just england
just united kingdom
-------------------------------
تبریک
-------------
بازی بدک نبود اما باید بهتر از این بازی کنن مخصوصا رونی
واقعا یاد بکهام و مایکل بخیر
------------------------------------------
تایید میشهنقل قول:
اگر کسی صحنه جان تری رو داره آپلود کنه. من ندیدمش. کلا از دقیقه 35 تا 70 بازی رو نتونستم ببینم :(
همش یا برق قطع میشه یا بقیه میخوان یه برنامه دیگه ببینن. اینه وضع من
نمیدونم چرا وقتی به بازی با انگلیس فکر میکنم،یاد جنگ جهانی دوم میوفتم....
این بازی فراتراز فوتبال وبه هیچ وجه بازی ساده ومعمولیی نیست.
از دوطرف خواهش میکنم.حالا که فضای خوب ومناسبی بین دوتاپیک ایجاد شده،رعایت حال همدیگه روبکنیم.
امشب و روز یکشنبه ممکنه هر اتفاقی بیوفته.....فقط خودمون روکنترول کنیم همین.
باشه. فقط یادتون باشه شما خواستین صلح کنین :31:نقل قول:
از یه جهت دوست دارم آلمان به انگلیس بخوره، چون بازیه دیدنی ای هستش (سوای نتیجه)
از یه طرف دوست دارم به آمریکا بخورید، ببینم شما جلوی آمریکایی که اینقدر تو مرحله گروهی خوب بود چه نتیجه ای میگیرید!
در مجموع گروه آلمان هم خیلی پیچیده شده و همون قدر که انگلیس امکان صعودش 50 - 50 بود، واسه آلمان هم همینجوریه... باید دید امشب چه نتیجه ای میگیرید...:20: امیدوارم نتیجه ای پیش بیاد که شما طرفدارای آلمان هم مثه ماها خوشحال بشید...:20:
از تمامی دوستان انگلیسی خواهش مینکم یه سر بیاید پروفایل من رونگاه کنید.اینجوری که نمیشه.لطفا تمومش کنید.:13:
پدیده ای است به نام گزارش تخلف... سخت نگیر... اینقدر از این پیغام ها (تازه از نوع پ.خ) واسه من اومده که حد نداره!:31::46:نقل قول:
خواستم یه چیزی بگم ولی به خاطر یوسف جان بی خیالش شدم :5: فعلا" برید تا میتونید خوشحالی کنید که امروز تموم شه میره تا چهار سال دیگه(البته اگه بازم به پست ما نخورید:27:)نقل قول:
میبینم که با هزار بدبختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سروکله زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ستاره شناسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره صعود کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!ooh! ahh! africa
این یعنی چی؟!!!