نقل قول:
توي قهرماني آرژانتين شكي نيست فقط اين شانس برزيلي ها من و كشته
حال مكزيك رو هم امشب ميگيريم شكي توش نيست بعدش هم دست و پاي آلمان و ميگيريم از جام ميندازيم بيرون و بعدش ....
چه قهرماني اي ميشه واقعا
Printable View
نقل قول:
توي قهرماني آرژانتين شكي نيست فقط اين شانس برزيلي ها من و كشته
حال مكزيك رو هم امشب ميگيريم شكي توش نيست بعدش هم دست و پاي آلمان و ميگيريم از جام ميندازيم بيرون و بعدش ....
چه قهرماني اي ميشه واقعا
ولی شخصا دوست دارم انگلیس از آلمان ببره ، بعد دست و پای انگلیس رو بگیریم بندازیمش بیرون :دی
البته آلمان بیاد بالا بهتره.....نقل قول:
دوست دارم که انتقام 2006 رو بگیریم و بترکونیمشون...:31:
امیدوارم که مثل 2006 کار مکزیک به وقت اضافه نکشه....و تو نیمه اول کار مکزیک رو تموم کنیم....:goatee:
فقط باید حال آلمان رو گرفت. انگلیس قبلاَ لوله شده.
بله منظورم قهرمانیه و گرنه سعود از گروه که واسه ارژنتین چیزی نیست (نبود) .نقل قول:
رفته بالا,منظورت قهرمانیه؟؟!!
آرژانتین 1978
آرژانتین 1986
آرژانتین 2010
وای که چه حالی بکنیم :8:
مکزیکو سولاخ سولاخ میکنیم( یعنی میکنن:31:)
به امید خدا قهرمان میشیم ... فقط امیدوارم داور ها برای آرژانتین مشکلی ایجاد نکنند
با عمو مارادونا همه دشمنن :31:نقل قول:
ولی تیم فوق العادست اگه داورم خریده باشن و کشکی براشون پنالتی بگیره باز ما جبران میکنیم:27:
فکر کنم آلمانو اگه باهاش بیفتن احساساتی میشنو کلی تلفات میدن گرچه برنده میشن ولی خیلی بازی بعدی براشون سخته و فینالو که احتمال زیاد برزیل میاد بالا هم شاید روی فرم نباشن اما انگلیس تیم هماهنگی نیست و اگر بتونه آلمانو شکست بده ما اونارو راحت تر شکست میدیم
نقل قول:
فکر کنم آلمانو اگه باهاش بیفتن احساساتی میشنو کلی تلفات میدن گرچه برنده میشن ولی خیلی بازی بعدی براشون سخته و فینالو که احتمال زیاد برزیل میاد بالا هم شاید روی فرم نباشن اما انگلیس تیم هماهنگی نیست و اگر بتونه آلمانو شکست بده ما اونارو راحت تر شکست میدیم
اتفاقا من دوست دارم بخوریم به آلمان و حالشونو بگیریم ضعیف کشی که هنر نیست!
این آلمانا خیلی شاخ بازی در میارن باید حالشونو اساسی گرفت. 7 دوره فینالیست شدن دیگه بسشونه.
درسته . منم به همین دلیل میگم . آلمانی ها هم ذاتا با انگیزه بازی میکنن وتمام توانشونو میذارن ، تیم رو خسته میکنن . ولی انگلیسی ها ریلکس ترن !
باید دید چی میشه ...
ویرایش : مساله ضعیف کشی نیست . سبک بازی ها یک کم متفاوته . به نفع آرژانتینه که با انگلیس بازی کنه که راحت بتونه برزیل رو لوله کنه . البته شکی نیست که میتونه ، ولی دوست دارم برزیل 10 تا گل بخوره :دی !!