برزیل خیلی حیف بود.خوب بازی کرد فقط به خاطر یه گل الکی...
Printable View
برزیل خیلی حیف بود.خوب بازی کرد فقط به خاطر یه گل الکی...
نکنه فکر کردی اگه برزیل دو تا موقعیت 3 به تک داشت جفتشو خراب می کرد؟!:27: نه جانم.نقل قول:
برزیل باخت...بد هم باخت...ولی نه به هلند...به مربی لجوج و اون بازیکن احمقش باخت.
حالا برزیل به عنوان پر افتخار ترین و آبروی فوتبال حذف شد! بگذریم!
ولی این نشون می ده که سبک فوتبال تغییر کرده...دیروز دنی آلوز داشت می زد تو سر خودش! این همه پاس می داد ولی کسی نبود استفاده کنه!
سبک بازی دست باشگاه های اروپاست...
همچنین دیدیم که چطور 1 بازیکن می تونه با یک کار کاملا غیر حرفه ای در حد لیگ بین مدارس سرنوشت یک تیم رو عوض کنه.
من خودم برزیل رو دوست داشتم ولی تیم کشورم که نیست!
واسه مردمی ناراحتم که تنها فوتبال رو دارن، واسه کوچه پس کوچه های فقیر نشین برزیل که بازیکن ها اکثرا از همونجا اومدن...اونها الآن عزای عمومی دارن...
حذف برزیل تقصیر دونگا هست...
آخه رونالدینیو را نیاری واسه جام؟؟؟
بعد از باخت برزیل از فرانسه سال 2006 رونالدینهو که اون جامو گند زده بود ولی هنوز اون زمان بزرگترین بازیکن جهان بود با یه چهره خندون تو کنفرانس گفت من قول میدم که ما جام 2010 قهرمانیم
4 سال بعد تیم که قهرمان نشد هیچ حتی به تیم دعوتش هم نکردن!
نقل قول:
نه داداش من
هلند گل نزد روی اون تک به تکا چون بنگاه شرط بندی پی سی ورلد ضرر هنگفتی رو متحمل میشد از زدن گلهای بیشتر توسط هلند چون تعداد بیشتری پیروزی هلند با اختلاف1گل رو نسبت به 2گل پیشبینی کرده بودن:27:
من فکر کنم بازی رو ندید مجتبی جان ... هیچ تیمی نیست از برزیل یدونه بخوره ... یه نیمه بد بازی کنه ، نیمه دوم اینقدر برنامه داشته باشه که دوتا بزنه و تیم حریف رو عصبانی کنه . برزیل تیم کمی نیست . فقط هلند تیم با برنامه ای هست . خیلی راحت هم می تونست بیشتر گل بزنه ولی مثل اینکه آبروز برزیل رو خرید ...نقل قول:
بازی های برزیل رو با دقت تر از همه کامل نگاه می کنم!نقل قول:
برزیل دیروز خیلی بد بود! همین رو می تونم بگم.2 تاگل زد هلند؟!
اگه ملو گل به خودی نمیزد چی؟ اگه ملو با اون کار مسخرش اخراج نمی شد هم وضع فرق داشت!!
مطمئن باش هلند اینقدر از برزیل کینه داشت که نخواد آبروش رو بخره!
این جمله قرمز رنگت خیلی خنده دار بود رفیق! اینجا جام جهانیه! خاله بازی که نیست.هر لحظه ممکن بود رو کرنر ها هلند گل بخوره!
با اون چند موقعیت تک به تکی که هلندیا بچه گانه خراب کردن نشون دادن که تیم خوبی نیست!
نه برزیل و نه هلند ، در حد قهرمانی نبودن امسال!
هلند که امسال قهرمانه ... اینرو من شکی ندارم . همین بلا رو سر باقی تیم ها هم میاره .نقل قول:
اون جمله قرمز رنگ هم شوخی بود نه حقیقت . اگه فیلیپه ملو گل به خودی نمیزد مطمئن باش هلند بازم بازی رو می برد . چرا این رو بهانه گرفتید که بگید هلند ضعیفه ؟؟؟ هلند با برنامه بازی کرد . تازه اینکه هلند جلو افتاد باعث شد برزیل حمله ای بازی کنه . پس چرا نتیجه نگرفت؟ چون تیمی که بلد نیست بازی رو اراده کنه اینجا مشخص میشه . همشون حول کردن و اصلا بازی رو با تاکتیک جلو نبردن .