نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به ایرانسل زنگ نزدید بپرسید؟
اگه ایرانسل نداشت. به احتمال زیادخودتون بتونید یه فیش و چند متر سیم بخرید(از جمهوری یا توپخونه) و یه آنتن درست کنید شاید با یدونه از این آنتن های تلویزیون کوچیک یکی دو هرزار تومنی تو همون تراس جواب بده:31:.که به احتمال قوی جواب میده:31:.
سلام دوستان کسی تو منطقه تهرانپارس وایمکس ایرانسل داره؟اگه کسی هست تست سرعتش رو بزاره. لطفا
من چون خطمون pcm هست و وای فای خیلی گرونه مجبور به استفاده از وایمکس شدم.
سوال آخر: کیفیت واکمکس ایرانسل چطوره؟ قطعی زیاد داره؟
سلام ببخشيد دوستان ميشه بگيد وضعيت پوشش وايمکس در حال حاضر چه جوري هست؟
خراسان جنوبي تا کي تحت پوشش نيست؟
سلام دوستان کسي اطلاعي از پوشش شبکه و پيشرفت اون نداره؟نقل قول:
:10:
ایرانسل به جز اون 7 تا شهر برای شهر دیگه ای مجوز نداره شما باید صبر کنی تا همراه اول و مبین نت تو شهرتون وایمکس بدن.
به گفته سایت ایرانسل
- به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
پس من میخوام بدونم اینترنت نامحدود رو میخوایم چی کار اگر دانلود نکنیم 120 تومن بدی که دانلود نکنی لول دانلود بیش از حد من 32 گیگ تو یک ماه دانلود کردم دیگه بهم نامحدود ندادن اخه این هم شد قانون
دوستان من یه مکلی دارم اونم اینه که مخابرات ما اینقدر آشغاله نه دایل آپش خوبه نه ADSL واه عهمسن مجبورم روی به وایمکس بیارم چطوریاس؟؟؟؟؟؟
من یه ساله میخوام باسرعت خوب خونمونم میدون توحید تهرانه چیکار کنم؟
سلام
دوستان کسی سعادت آباد طرفای شهرک گلدیسان وایمکس گرفته؟ آخه تو نقشه ایرانسل شهرک کیهان و مخابرات که بالای شهرک گلدیسان هست رو زرد (تحت پوشش) نزده
کسی گرفته ما رو هم یه راهنمایی کنه؟ مرسی