saeedn70 عزیز سلام
قربان من قصد خرید یک عینک طبی رو دارم
عینک های با فریم تیتان فلکس چطور هستند؟
من تهران هستم و اگر بتونم ببینمتون بسیار عالی هست من محل کارم نزدیک میدان فلسطین هست.
09124248270 ایروانی
ممنون از شما
Printable View
saeedn70 عزیز سلام
قربان من قصد خرید یک عینک طبی رو دارم
عینک های با فریم تیتان فلکس چطور هستند؟
من تهران هستم و اگر بتونم ببینمتون بسیار عالی هست من محل کارم نزدیک میدان فلسطین هست.
09124248270 ایروانی
ممنون از شما
سلام.
مطمئنید اصل هستن؟چون من همین مارک بلو کنترل را به تازگی قیمت کردم 600 هزار.از جایی هم قیمت گرفتم که مطمئنم اصل میاره.
اگه اطمینان دارید لطفا ادرسش را بگید.
سلام دوستان اگه قصد خرید عینک طبی و آفتابی رو دارید به اینستاگرام ما سر بزنید قیمتای خوبی داریم خوشحالم میشیم نظراتتون رو بهمون انتقال بدید.
ادرس اینستاگرام eastoptic
سلام این مارک لنز عینک super vision ساخت چین چجوریه اگه به درد نمی خوره و واسه چشم مناسب نیست برم عوضش کنم چون 20 تومن در اومد اگه مارک بهتری یا نوع بهتری سراغ معرفی کنین قیمت تا 70 80 تومن مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
دوستان من شماره چشمم اینه
OD=-3.5-5.00*23
OS=-1.5-5.00*180
یه لنز 1.67 یا 1.74 خوب میخواستم
ولی این مغازه دار ها و این فروشنده های جمهوری و چین آدمو گیج می کنن
همه قیمتی بهم دادن
لطفا یکی که بلده بم کمک کنه
ممنون
سلام می خواستم یه عدسی خوبه 1.67 برای این شماره بهم معرفی کنید
OD=-3.5-5.00
OS=-1.5-5.00
نظرتان راجب عینک های بدون فریم چیست؟ آیا خوب هستن یا بد؟
دوستان بنده چشام یه مقدار ضعیف شده و میخوام عدسی های عینکم رو عوض کنم ولی هر مغازه ای که میری میگه فلان مارک خوبه و یه قیمتی میده .اتفاقی این فروم رو دیدم حالا چندتا راهنمایی میخوام:
1.بنده کارم جوریه که با مانیتور زیاد کار میکنم حالا با توجه به این امر چه عدسی ای واسم بهتره؟؟
2.این عدسی هویا و غیره که تو این فروم بحثش هست و میگن واسه کار با وسایل دیجیتال خوبه قیمتاش چنده و راحت پیدا میشه؟؟
3. 60-70 تومن عدسی خوب و با کیفیت پیدا میشه؟
با سلام خدمت مهدی عزیز
شما به دلیل استفاده زیاد از مانیتور به طور قطع باید از عدسی های همراه با پوشش فیلتر الکترواستاتیک استفاده کنید.
بیشتر عدسی های آنتی رفلکس این قابلیت رو دارن
در حال حاضر بهترین عدسی جهت استفاده از وسایل الکترونیکی لنزو HOYA هست که علاوه بر پرتوهای الکترو استاتیک بخشی از نورهای طیف ابی که بیشتر از وسایل الکترونیکی پخش میشه رو حذف میکنه
اگر به اطلاعات بیشتری نیاز دارید بنده در خدمت هستم این شماره تماس بندست که درصورت نیاز براتون عدسی و ساخت عینک رو انجام خواهم داد
آرش هژبر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارشناس اپتیک فروشگاه اینترنتی کافه عینک
۰۲۱۶۶۳۹۹۲۶۴
۰۹۱۲۱۲۳۰۶۹۰
یک سوال از محضر دوستان داشتم اگر سریع جواب بدین ممنون میشم . بین عینک با فریم " بتا تیتانیوم " و عینک با فریم " الومینیوم " کدام بهتر است ؟ برای من سبکی عینک خیلی مهمه ؟ توی ویکی پدیا نوشته تیتانیوم 60% از الومینیوم سنگین تر هست . پس چرا همه تیتانیوم رو میخرن؟