نقل قول:
کی گفته اوتایی که سریع می دون چیت زدن :23::23: شما وقتی نمی دونی چه جوری این کارو می کنن چرا تهمت می زنی؟:4::4:
برای اینکه بتونی رو یک سلاح دوتا اتچمنت برداری باید پرک bling رو فعال کنی:5:نقل قول:
Printable View
نقل قول:
کی گفته اوتایی که سریع می دون چیت زدن :23::23: شما وقتی نمی دونی چه جوری این کارو می کنن چرا تهمت می زنی؟:4::4:
برای اینکه بتونی رو یک سلاح دوتا اتچمنت برداری باید پرک bling رو فعال کنی:5:نقل قول:
شرمنده نیافتاد!:20:نقل قول:
جدا ؟نقل قول:
دیگه با اون نمیشه چیت زد ؟
چیزی هم پیدا می کنه ؟
اتچمنت همون red dot sight و fmg هست ، پرک هم همون 3 تایی هست که میتونی انتخاب کنی که هر کدوم قدرت خاصی داره(تو custom class).هbling همم یکی از همین پرک هاست (تو پرک های شماره ی 1 هست)نقل قول:
اگه متوجه نشدی بگو دقیق تر بگم:10:
این قسمت آخرش نمیوفته:23:!!!!یه نگاه میندازم اگه نشد زحمتشو بکشید با عکس توضیح بدید.ممنون:11:
سلام دوستان من می خوام adsl 1 مگ با 10 گیگابایت ترافیک بگیرم. اگه بخوام تو این یه ماه روزی دو سه ساعت بازی کنم کافیه؟
اصلا این بازی هر یه ساعت چقدر می سوزونه؟
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
امیر خودتی؟ battlefield hero رو ول کردی:31:؟نقل قول:
چی میگه ؟ امیر کیه ؟ من کجام ؟ اینجا کجاست ؟ :دینقل قول:
امیر خودتی؟ battlefield hero رو ول کردی؟
در حال حاضر هم بتل فیلد هیرو می زنیم هم بتل فیلد بد کمپانی هم کاد mw هم کاد mw 2 :دی
سرعت spray sprint قبلا تو بازی ثبت شدهنقل قول:
مثلا سلاح های تو بازی هرکدوم یه وزنی دارن و اینا همشون قبلا ثبت شده به هیچ وجه نمیتونه باگ باشه
حالا اگرهم 177 این مشکل حل شده دلیل بر باگ بودن بازی نیست
تو هم اگه بلدی 1887 بگیر دستت spray sprint بزن
همین دیگه یهسری افراد بازی بلد نیستن میگن پس ما هم چیت میزنیم
جرم wh بسته شدن کامل اکانت با key code
ولی spray sprint هیچی !!!
گفتم که اسمش چیت نیستنقل قول:
تو گوگل spray sprint سرچ کن ببین که چیت نیست
یا 1887 چه ربطی با aim bot داره ؟؟؟
===
هیچکس که به مسابقات نرفته ؟
اقا لازم نيست بحث كنيد ببين عزيز شركت IWNETWORK توي اين پچ جديد 182 كلي چيت فعال كرده كه ميتوني اگه هاست باشي مثلا 2000 متر بپري يا همين جوري يه 4 نفرو بكشي nuke بزني
و در ضمن خود شما هم داريد چه بخوايد چه نه با كرك كردن بازي نوعي به شبكه ي IWNET صدمه ميزنيد كه قسمت VAC كه يعني valve anti cheat قبل از اين كه هيچ ايمباتي بياد تبديل شد به VAC2 يعني يه هك و كرك بزرگ دارن ميفرستن به دارندگان نسخه ي non legit يعني غير ارجينال پس همتون كلاه برداري مي كنيد و سر كال اف ديوتي شيره ميمالين پس به اين همه چيتر هم راضي باشين و يه چيز ديگه ستيم اكونت هايي رو كه كليد هاي كمتر از 10 دلار توشون پول هست رو بن نميكنه زرو گير هم دمو هست يعني مفته
ام م اها ببين من بلدم sprint spray كنم و بلدم يه كلاس با commando pro -marathon pro-light weight pro بسازم يكي بود هي با سپرينت سپري مسالمت آميز بودن بازيو خراب كرد وقتي aimbot زدم ديگه توبه كرد اين تنها دليله اينه كه بعضي ها دارن چيت ميزنن
ها تو يه سايت ديدم نوشته بود كسايي كه زرنگ هستن از اين روش استفاده ميكنن(spring spray) پس منم با خودم گفتم من زبانم قويه برم به قول اون سايت (زرنگي)كنم و aimbot بگيرم كه هيچ كس نداره اولش رفتم با pay pal توي call of duty hacks 19 توماني عضو شدم و .... به بازي كلي حال كردم بعد به خودم گفتم منم عجب زرنگما هه هه هه .....
اگه كسي بخواد از باگ استفاده كنه و اگه توي يه بازي باشيم
my aim bot=bind mouse 1 =ON ميكنم
اگه ميخواين چيتر نبينيد پس خودتونم رعايت كنيد
آخه كي ميتونه تو جنگ واقعي 1 متر بپره بالا از اون بالا با شاتگان درست بزنه تو كله ي آدم !!!!
چون بعضي افراد سو استفاده ميكنن از نقاط ضعف اين بازي و .....
ولي نه چيت ها همه خودشونو اوتو آپديت ميكنن و هميشه كار ميكنن (مگر اينكه بازيت ارجينال باشه)
تنها چيزي كه حذف شده توي 177 اينه كه وقتي دستت spring spray هست نميتوني مثل ميمون بدويي
__________________________________________________ ______________________________-
يه چيز ديگه نه من فعلا توي ايرانم اون وينو تو تابستون رفته بودم پس ديگه ميل نزنيد