سلام چرا بازیمن با cpu core i 5وگرافیک 1 گیگ رم 4 گیگ و مانیتور 17 اینج روزولوشن از 800*600بیشتر نمیتونم استفاده کنم؟
Printable View
سلام چرا بازیمن با cpu core i 5وگرافیک 1 گیگ رم 4 گیگ و مانیتور 17 اینج روزولوشن از 800*600بیشتر نمیتونم استفاده کنم؟
اولين امتياز بازي:
Official Xbox Magazine 9/10
+
OXM از بخش مولتي پلير بازي هم تعريف كرده و گفته بخش مولتي پلير يكي از زيباترين بخش هاي بازيه...
منبع:
کد:http://www.oxm.co.uk/26140/news/first-crysis-2-review-9/10-in-the-new-oxm/
PC Action 9/10
البته مال نسخه ی پی سی هستش اما کلا با توجه به امتیاز OXM بازی شروع فوق العاده ای داشته از نظر امتیاز
کاملا تایید میشه (البته Nvidia که نیاز به تایید نداره...:31:) ولی در هر حال من که با GTX 460 1GB & Core i5 760نقل قول:
روی Hardcore , 1920*1080 تست کردم FPS=35 بود.
مقاله ای درباره بازي Crysis 2
ملزومات سختافزاري متعادل تر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشاره:
شركت Crytek بازي بسيار جذاب و در عين حال فوقالعاده سنگين Crysis را در سال 2007 منتشر كرد. قسمت بعدي اين بازي با نام CrySis Warhead نيز در سال 2009 منتشر شد. هر دو عنوان مذكور در زمان خود بهعنوان پيشرفتهاي تكنولوژيكي چشمگيري در نظر گرفته ميشدند. متاسفانه ملزومات سختافزاري اين بازيها به حدي بالا بودند كه حتي سختافزارهاي پيشرفته امروزي نيز نميتوانند عملكرد كاملي را براي بالاترين سطح كيفيت آنها فراهم كنند. با اينحال، Crytek اعلام كرده است كه نياز Crysis 2 به منابع سختافزاري متعادلتر خواهد بود.
شركت Crytek بازي بسيار جذاب و در عين حال فوقالعاده سنگين Crysis را در سال 2007 منتشر كرد. قسمت بعدي اين بازي با نام CrySis Warhead نيز در سال 2009 منتشر شد. هر دو عنوان مذكور در زمان خود بهعنوان پيشرفتهاي تكنولوژيكي چشمگيري در نظر گرفته ميشدند. متاسفانه ملزومات سختافزاري اين بازيها به حدي بالا بودند كه حتي سختافزارهاي پيشرفته امروزي نيز نميتوانند عملكرد كاملي را براي بالاترين سطح كيفيت آنها فراهم كنند. با اينحال، Crytek اعلام كرده است كه نياز Crysis 2 به منابع سختافزاري متعادلتر خواهد بود.
حداقل ملزومات سختافزاري بازي Crysis 2 كه كاربران مدتها است منتظر انتشار آن هستند، بهصورت يك كامپيوتر شخصي با پردازنده AMD Athlon 64 X2 دو گيگاهرتزي يا Intel Core 2 Duo دو گيگاهرتزي، كارت گرافيكي ATI Radeon HD 3850 512MB يا Nvidia GeForce 8800 GT 512MB، دو گيگابايت حافظه و 9 گيگابايت فضاي خالي روي هارد ديسك تعريف شده است. اين بازي روي سيستمهاي عامل ويندوز اكسپي، ويندوز ويستا و ويندوز 7 اجرا خواهد شد. در واقع حداقل ملزومات بازي Crysis 2 در مقايسه با نسخه اوليه آن چندان بالاتر بهنظر نميرسند.
بديهي است كه يك سيستم با حداقل امكانات لازم، بازي Crysis 2 را در پايينترين تنظيمات كيفي اجرا خواهد كرد كه امكان تجربه قابليتها و امكانات بازي را بهطور كامل فراهم نميكند. براي اجراي بازي با ظاهر و قابليتهايي كه طراحانش براي ارايه آنها تلاش كردهاند، شما به يك پيكربندي كامل از سختافزارهاي مدرن امروزي نياز خواهيد داشت. با اينحال، هنوز اميد زيادي وجود دارد كه Crysis 2 بهخاطر ملزومات سختافزاري بالاي خود به يك دموي فناوري يا آزمايش مقايسهاي تبديل نشود.
CryEngine 3 كه بازي Crysis 2 قدرت خود را از آن ميگيرد، براي كامپيوترهاي شخصي و همچنين كنسولهاي بازي Xbox 360 مايكروسافت و PlayStation 3 سوني توسعه يافته است كه قدرتي در سطح PCهاي سالهاي 2005 تا 2006 دارند. در نتيجه، خود موتور بازي كاملا مقياسپذير بوده و براي تامين كيفيت تصوير مناسب با نرخ فريم روان حتي بر روي سيستمهايي با عملكرد پايينتر نيز بهينهسازي شده است.
منبع
کد:http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1004541
آقا من هی یادم میره جواب شمارو بدم : دینقل قول:
ببین دوست عزیز یه دمو جدید روی لایو قرار دادن شما باید اونو دان کنی تا بتونی بازی کنی حالا نمیدونم خودت دان کردیش یا نه
آقا یه سوال
الان بازی کلا چند مدل عرضه میشه؟ یعنی فقط برای games for windows بید یا برای ea و این چیزا هم میاد؟ یا شاید هم کلا مستقل باشه مثلا؟
ببخشید من درخواست دارم از همه شما دوستان عزیز که بعد از 3 فروردین و انتشار نسخه اصلی لینکهای دانلود نسخه اصلی رو بزارین تا تمام فروشنده های بی وجدانی رو که نسخه بتا رو جای اصلی میفروشن رو ضایع کنید به طوری که همه اونها برند و نسخه اصلی بازیرو بیارند و بفروشند
نقل قول:نقل قول:پسر جون من نسخه ی Beta بازی رو دارم.نقل قول:
نوآوری به چیزی می گن که دیگران نیاورده باشن.
نه اینکه همون تفنگ و یه آمریکایی برداره بره جونورا رو بکشه!
تنها قدرتش گرافیکش هست. موسیقی منوشم قشنگه
منم موافقم موسیقی منو واقعا زیباست.......نقل قول:
تنها قدرتش گرافیکش هست. موسیقی منوشم قشنگه