راستي واقعا سري هاي چيني با آمريكايي ها تفاوت قابل ملاحظه دارند؟ يا مثلا سري f11hgx كه هارد ssd داره مي ارزه بخاطر اين هارد كلي گرونتر بخريم؟
راستي واقعا سري هاي چيني با آمريكايي ها تفاوت قابل ملاحظه دارند؟ يا مثلا سري f11hgx كه هارد ssd داره مي ارزه بخاطر اين هارد كلي گرونتر بخريم؟
من كه ديروز پايتخت بودم مشخصات گرفتم هارد اين مدل رو 500G داده بودن ها اشتباه نمي كني دوست من؟ در ضمن فكر كنم تنها مدل داراي USB3 باشهنقل قول:
منم فکر کنم هاردش 500 هست.دوست عزیز این مدل چه قیمتایی داشت؟این مدل با گارانتی معروف وجود داشت یا نه؟ممنوننقل قول:
قيمتاش بين 1450000 بود تا 1500000. خود ديجيتال كه همش asus داشت 1500000 بود اما من طبقات بالاتر با گارانتي امرتات 1450000 هم قيمت گرفتم. فروشنده گفت همه گارانتيهاش هم با هم كار مي كنند يعني شما از يكي بگيريد ميتونيد ببيري براي خرابي پيش يك گارانتي ديگه وا.. اعلمنقل قول:
امرتات که توی لیست قیمتش سیستم عاملشو نوشته dos ، شاید دلیل ارزون تر بودنش بخاطر اینه.توی سایت newegg ، کاربرا از این مدل خیلی تعریف کردن.البته اینم بگم که اونجا این مدل با قیمت 1000$ عرضه میشه که واقعا عالیه!!!نقل قول:
در کل ممنون:11:
از يه طرف ميگي 4 هسته اي اومده حيفه ديگه دو هسته اي بذاري
از طرف ديگه مي گي اين صفحه فول اچ دي ها يه چيز ديگه اند
از طرف ديگه گرافيك 330با يك گيگ رم وسوسه ات مي كنه
هاردت هم كه نبايد از 500 با سرعت 7200 كمتر باشه
دور هم كه دور ويندوز هفته ويستا رو بايد انداخت در زباله داني تاريخ
البته ويندوزت اگر جنيون باشه چه بهتر
بلو - ري هم كه واجب عيني است!
بنابراين چاره اي نيست جز:
F11JFX
يا
F11MFX
كه هيچكدوم هم هنوز نيومدند و اگر بيان هم فكر كنم بالاي 2200000 باشند. اي بابا! بهتره برم سر دسكتاپم بيخود خودم و شما رو خسته نكنم
سلامنقل قول:
منو که نمیگی؟ :31:
چون من خواسته هام روشنه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مدل کاملا مناسب از سونی:
SonyF115
Ci7 1.6 up to 2.8
6144
500
Blue Ray
16.4
G330 Geforce
7-H
3.2
CHINA
BT\WebCam\
16600000
مشخصات را چک نکردم ! اما اگر درست باشه ، ارزش خرید رو داره.
نقل قول:
سلام میشه بگین این مدل توی ایران هست یا نه؟
اگه هست با کدوم گارانتی؟
یه سوال دیگه اینکه امرتات توی گارانتی سونی معتبر تره یا ایران رهجو...(چرا قیمت های ایران رهجو انقدر بالاست؟)
مرسی
نقل قول:
وقتی قیمت زدم یعنی هست دیگه.
ایران رهجو چون 3 سال گارانتی میده خوب گرونتر هست.
این نوت بوکی که گفتم رو نوتالی و رایانه همراه و ..... خیلی از گارانتی های معتبر عرضه می کنند.