نقل قول:
وی مرحله دوم که تشکیل صلیب هست وقتی قصد داریم سلیب سفید را درست کنیم چه الگوریتمی باید توی ذهنمون باشه تا همیشه این مرحله را سریع درست کنیم
یعنی فرقی میکنه که ابتدا لبه ها را قرار بدیم یا ابتدا مکعب وسطی را را سرجاش بزاریم یا ابتدا یی از شاخه های سلیب را درست کنیم
یا فرقی نمیکنه باید هر طوری شده یک صلیب درست کنیم .
اخه اگه قرار باشه همین طوری فقط یک صلیب درست کنیم و سعی کنیم لبه های اون مثل تصویر از هر وجه با یکی از رنگها تا لایه دوم باشه سخت میشه و گاهی
لبه های صلیب با بعضی وجه ها جور در نمیاد
اگه الگوریتم یا روش خاصی برای درست کردن این قسمت هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
مهدی جان ، مرحله تشکیل صلیب هیچ الگوریتمی نداره . همش ابتکاریه . با یه کم تمرین کامل می تونید یاد بگیرید.
شما باید صلیب رو طوری درست کنید که همی لیبه ها سر جاش باشن.مثلا لبه سفید-قرمز باید جایی باشه که سفیدش مکعب مرکزی سفید مچ بشه و قرمزش با مکعب مرکزی قرمز.همین ...
نقل قول:
در مورد مرحله سوم هنگامی که قصد داریم گوشه های سطح سفید را سرجای خودشون قرار بدیم گاهی اوقات سطح اول وجه های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
یعنی سطح سفید کامل میشه اما متاسفانه یک لایه از سطح های دیگه که باید یک رنگ باشن یک رنگ نمی شن
برای حل این مورد چیکار باید کرد .
خوب عزیز من شما باید هر گوشه رو تو جای صحیح خودش بزاری .من چطور بهت بگم آخه؟ تو آموزش هست . برو با دقت بخون .
اگر هم نشد باز بگیر این فیلمی که دوستمون M.MASOUD.M گذاشت یا فیلمی که تو پست اول هست رو دانلود کن.
نقل قول:
مخ ما سالاد شد ايروبيك ما درست نشد
عزیز من چرا ؟ کاری نداره . شما مطابق با آموزش ما برو اگر هم مشکلی داشتی ، ما اینجا هستیم ...
نقل قول:
ه سوال...از این روبیک کوچیکا که خیلی کوچیکن از کجا میشه گرفت؟
والا من کوچیکترینی که دیدم همون روبیک جا سوئیچی بود که میتونی از سایت های اینترنتی فروش روبیک دریافت کنی. اگه آدرس سایت رو می خوای پ خ بده
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
نقل قول:
در ضمن یه سوالی من وقتی میخوام با روش جسیکا درس کنم یه سری حالتا پیش میاد (تو مرحله دو لایه) که اصلا نیست تو اونا
بعدم اینکه یه جا نوشته بود تو این مرحله نمیخواد دو لایه رو کامل کنید درسته این؟
شما برو صفحه اول پست اول یه لینکی هست نوشته آموزش فردریک (کامل). اون رو دانلود کن ، مشکلت حل میشه.
یه تبریک هم به خودم بگم چون امروز یه رکوردی زدم که خودم هنوز تو شوکم !!!:دی : 28 ثانیه