ست دوم که فقط اومد یه سرویس زد از بقیه بدتر : دینقل قول:
من دو ست اول را نديدم ولي فكر كنم دوستان اشاره كردن كه چون مصدوم بوده فقط ست اول را بهش استراحت دادن و از ست دوم به ميدان اومده.
یه جور گرم کردن بود برا ست سوم
اگه واقعا مصدومیت جدی داشت که دیگه تو 12 بازیکن اصلی نمیزاشتنش و دو ست اکثر پاس های بهش ختم نمی شد تا به خاطر یه بازی چندین بازی دیگه رو از دست بده..
حتی همین قائمی هم مشکل حادی میگن نداره ولی چون قراره بازی های زیادی انجام بشه هیچ وقت همچین ریسکی نمیشه که به خاطر یه بازی با شانس برد کم بیان مشکلش رو بدتر کنن.
حالا زایتسف هم همینطوه .. هیچ وقت نقطه اتکای تیم رو به خاطر یه بازی اونم با شانس برد بالا نمیان به خطر بندازن
کلا هیچکس توقع نداشت وقتی یکی از بهترین بازیکن های ایران نیست، این تیم بتونه بهترین بازیشو ارائه بده
عجب تماشاگرایی هم بودن : دینقل قول:
معروف درباره حضور تماشاگران ايراني گفت: واقعا تماشاگران سنگ تمام گذاشتند. بعد از بازي دوم برابر صربستان کنسولگري ايران در ايتاليا به فدراسيون اعلام کرده بود که علاقهمندان زيادي خواهان تهيه بليت مسابقه هستند من خودم فکر ميکردم تعداد قابل توجهي به سالن بيايد اما ديگر انتظار نداشتم بيش از نيمي از ظريفت سالن را ايرانيها پر کنند. اصلا احساس غربت نداشتيم و خوشحالم که مردم داخل ايران و همچنين هواداراني که از شهرهاي دور به تماشاي بازي آمده بودند را خوشحال کرديم.
ورزش 3
ولی جدا همش صدای ایرانی ها میومد