من تازه با اينجا آشنا شدم.و خيلي احتياج داشتم به همچين جايي كه همه بچه كنكوريا جمع شن و به فكر حل مشكلاي همديگه باشن. من امسال اولين كنكورم رو دادم.متاسفانه رتبه ام طرفاي 15هزار ميشه كه اصلا راضي نيستم. با اينكه حتي از تابستون پارسال شروع كردم به خوندن.و گاه گاهي از خوندن خسته ميشدم و ميزاشتم كنار چون انگيزه نداشتم ديگه. چون كسي همراهم نبود و تو يه شرايط روحي خيلي بد قرار گرفتم. تنها خرداد ماه با جديت تمام خوندم.
اين نتيجه رو گرفتم كه نبايد تو تابستون سال سومي ها به خودشون عذاب بدن.با روزي دو ساعت تو تابستون ميشه اخر سال ساعات مطالعه رو به حتي 14 ساعت رسوند.
اول از همه چي هدفامونو رو يه كاغذ بنويسيم .يه نگاهي به آينده داشته باشيم و ببينيم ايا واقعا كنكور تنها راه موفقيت ما تو زندگيه يا نه.الان برا من تنها راه موفقيت كنكوره به خاطر همين مي مونم برا 89 ولي نه با تكرار تجربه هاي قبلي كه باعث شكستم شدن. هدف تنها چيزيه كه ميتونه واسه يه كنكوري ايجاد انگيزه كنه.وقتي حس درس خوندن نيس حتما قبلش ياد آور بشين برا چي ميخواين بخونين و هدفتون چيه.
من تصميم دارم از شهريور شروع كنم بخونم و قبل عيد تموم كنم. و يه برنامه نه چندان فشرده و كم حجم هم واسه خودم ريختم.يه چيزي كه پارسال باعث شكستم شد بلندپروازيام بود.فكر ميكردم ميتونم اولين هفته 30 ساعت بخونم. ولي هرگز همچين توقعي رو از خودم امسال نخواهم داشت.
به كنكوريا بايد بگم حتما حتما حتما هر هفته يه وقتي رو اختصاص بدن به جبران عقب مونده هاشون.مطمئنا اكثرا از برنامه شون عقب ميمونن .من پارسال به خاطر اين عقب موندن خيلي وقتامو از دست دادم.فكر كردم كنكور از دستم رفت.ولي با اين روش حتما ميتونيم با برنامه پيش بريم.
اگه مشاوري ندارين توصيه ميكنم برنامه ي "فرصت برابر " شبكه اموزش كه هر روز ساعت 18:30 نشون ميده رو دنبال كنين و بخشايي كه اقاي نيك خو مشاور هستن رو از دست نديد.اميد ميده بهتون حتما.همچنين برنامه گزينه دو كه اينروزا ساعت يه ربع مونده به دو پخش ميشه .
راستي يه چيز ديگه اي كه روحيه منو ضعيف كرد آزموناي قلم چي بود.از نظر من بهتره داوطلبايي كه خيلي زرنگ و بااراده ان تو اين آزمونا شركت كنن. من خودم برنامه ي راهبردي قلم چي رو به همه حتي ضعيفا توصيه ميكنم.
اومدم از شكستام بگم و برا خودمم مرور شه تا تكرارشون نكنم.
تا بعد