ممنون دوست عزيز .نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزيز .نقل قول:
سلام
با J-TAG ك نميشه live بازي كرد بن ميشيم .
ولي RGH چطور ميشه باش live بازي كرد ؟
دوستان سلام یه چند وقتی نبودم.
چندتا سوال داشتم که خدا رو شکر پ س ورد اساتید زیادی داره
1- می خوام یه ایکس باکس بگیرم چه مدلی بهترینه (البته با عنایت به سوال های بعدی)
2-اینطور که متوجه شدم jtag -RGH بهتر از jtag خالی هست درسته ؟ اگر اره چقدر تفاوت قیمت دارن ؟ و موقع خرید از کجا بفهمم کدوم روی کنسول نصبه؟!!!!
3-بعد از جی تگ ها می توان به راحتی داشبورد و یا فریمور رو اپدیت کرد بدون ترس از بن و یا 3چراغ شدن کنسول ؟!!!
4-بازی ها چطور روی -- عادی بهتر است یا روی ای جی تگ ها؟!!
5-شنیدم بعد از جی تگ روی کنسول سیستم عامل می ریزن و یک پروگرم انلاین شبیه اکس لایو برای انلاین بازا داره درسته؟!!!
6- در رابطه با کینکت به مشکلی توی کنسول های جی تگ نمی خورم؟
7- هارد با ظرفیت بالا میشه روش نصب کرد؟!!!
فقط خواهشی که دارم به جواب سوال هام با همون شماره سوالپاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشم!!!
ببخشید اگر سوال هام پیش پا افتاده و مسخره اس
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
یعنی واقعا کسی چیزی نمیدونه؟
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
سلام بر شما.................نقل قول:
1-بهترین و بدترین توی مدل های Xbox وجد نداره،بهینه ترین و جدیدترین مدل اسلیم هستش......................
2-اگه بخوایم RGH رو با Jtag بسنجیم خوب توی اولی میشه به راحتی بازیهارو از روی هارد اجرا کرد و روی درایو LT ریخت و از DVD هم استفاده کرد،توی دومی نمیشه از روی هارد بازی اجرا کرد ولی هر بازی ای با هر فرمت و هر جوری که رایت شده باشه بزارید توی درایو اجرا میشه توسط دستگاه.
3-بعد از jtag که کلا دیگه چیزی به اسم داشبرد و اپدیت وجود نداره دوست من،شما یه بار RGH یا JTag میکنید و دیگه نیازی به آپدیت و این حرفا نیست.
4-هرکس نظر خودش رو داره،اما خوده من LT یا همون به قول شما هـک عادی رو بیشتر میپسندم....................
5-بله،همچین شبکه آنلاینی وجود داره،ولی افراد زیادی درش وجود ندارن،البته خوده من امتحان نکردم اما شنیدم بسته به نوع بازی زیاد افراد آنلاین نیستن....................
6-خیر،کینکت مشکلی نداره،نه با RGH و نه با JTag................
7-بله،میشه نصب کرد،من تا 500 گیگ تست کردم،ولی شنیدم تا 1TB هم جواب میده.......................
موفق باشید./
دشبورد 16203 rgh میشه؟
اسلیم
با JTAG نمي تونيد به Live وصل بشيد ولي مي تونيد به سرور Team FSD وصل بشيد و آنلاين بازي كنيد، خيلي هم خوبه!نقل قول:
همه مدل ها با تمام داشبوردها RGH میشن،ربطی نداره کلا...............نقل قول:
دوستان امروز رفتم پیش یارو که قراره دستگاهمو jtag کنه... گفت اگه اهل لایو نیستی بیار jtag کنم... گفت اگه داشبوردت 15000 باشه باید آیسی 120 تمنی بندازم ولی اگه داشبوردن 30000 باشه 50 تمنی کافیه... الان نگاه کردم 15000 بود:n03: من همش نگرانم درایو مو عوض کنه....:n24: اگه بخواد عوض کنه احتمالا لنزو عوض میکنه و خود درایو رو میزاره... آدمه خوبی به نظر میرسه.... کلی وقته میشناسمش و ازش دیسکت میگیرم... نمیدونم چی کار کنم...:n13:
من کنسولم slim 4 هست ولی یه هارد 250 روشه.... اصلا اهل لایو نیستم.... تو این یه سال یه بار به شبکه لایو وصل نشدم و کلا با خونواده بازی میکنیم... شنیدم کنسول های slim فقط میشه RGH کرد... اونجایی که قرار واسم این کارو کنه گفت اگه داشبورت 15000 باشه باید ic با قیمت 120 هزارتمن بندازم... گفت اگه 30000 بود با 50 تمنی کارتو راه مینداختم... احتما میخواد RGH کنه درسته ؟؟؟
بعد شنیدم میشه با این کار بازی های کنسول های قدیمی مثل ps1 و سگا با هر فرمتی رو اجرا کرد... درسته ؟؟؟
بعد یه سوال دیگه با این کار ممکنه در آینده دستگاهم با مشکل رو به رو بشه ؟؟؟
یه سری سوال دیگش بعد از اینکه RGH کردم از خدمتتون میپرسم...
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی...:n12: