اون اسب War بود فکر کنم که اسمش Ruins بود . اونو گرفتی ؟ دورش آتیش دارهنقل قول:
Printable View
اون اسب War بود فکر کنم که اسمش Ruins بود . اونو گرفتی ؟ دورش آتیش دارهنقل قول:
ديدمش نويد ولي نشد بگيرمش :31:نقل قول:
با طناب انداختم دور گردنش خودم هم رو اسب بودم ولي ميدويدا !!!
ديدم نميشه اومدم پياده شم رامش كنم با سر كوبيدم زمين در رفت غيب شد :27:
منم بيخيالش شدم وسط ماموريتم بودم اخه:31:
:دی
اونا نه استامیناشون نا کج میرن! تازه قابلیت ویژ] هم دارن. مثلا با اسم آتیشی از کنار هر زامبی رد شی ، اون زامبی آتیش می گیره ! :دی یا مثلا اون اسبی که یک خط سفیدی دورش داره ، اون خر جونه :دی
اون اسبی که یه جورایی انژی اتمیه و دود سبز ازش بلند میشه چی داره؟نقل قول:
نگاه کن 4 تا اسب داریم :
اولیش :
Death
اون اسبی که مه ازش در میاد ( همون دود سفید ) این اسب مثل بقیه استامیناش بینهایته ، و از روی هر کی هم رد میشی می میره.
دومیش :
Famine
این همون اسبی هست که دورش پر مگسه ! بی خاصیت ترین اسب اینه. فقط استامیناش تا ته زیاده.
سومیش :
War
این اسب آتیشی هست. علاوه بر استامینای بی نهایت ، آتیش هم داره که از کنار هر زامبی رد شی آتیش می گیره. به درد جاهایی می خوره که یک گله زامبی روبروت هستن :دی
چهارمیش :
Pestilence
که اسب سفیدی هست پر زخم ، با یک دود سبز. این قوی ترین اسب بازیه ! از ارتفاع 100 متری هم بیفتین هیچیش نمیشه . ولی جو گیر نشینا ! من فکر کردم نمی میره از بالای کوه پریدم پایین مرد :دی
برای این که بازیو تموم کنین حتما باید همه اسبا رو پیدا کنید. اگه خواستین جاشونو بگم.
آزه بگو.نقل قول:
اما این جوری که شما گفتی اون اولی (deat) از همه بهتر بود که. به هرکی بزنیم بمیره خیلی حال میده :دی
بیا این هم کان های اسب ها :
Pestilence
بین Manzanita Post و Aurora Basin توی نواحی تال تری هستش.
War
بین Gaptooth Ridge و Benedict Point در نیو آستین.
Famine
بین Chuparosa و Tesoro Azul پیدا میشه.
Death
این اسب فقط زمانی دیده میشه که مراحل بازیو تموم کنی.مکان خاصی هم نداره و کاملا شانسیه!
توجه داشته باشید که همشون توی این نقاطی که گفتم نیستنا ! شاید جاهای دیگه ای همون نزدیکی باشن. وقتی نزدیک اسب میشین یک منطقه آبی میشه. می نویسه یک اسب عجیب در این منطقه دیده شده. اون یکی از 4 اسب هست. مواظب اسبا باشید که اگه بمیرن تمومه!:دی
good luck :46:
ای کاش اتوپایلوت بود :31:
دکمه A از کار می افته هیچ دیگه انگشت هم برای آدم نمی مونه موقع اسب سواری
تا اونجایی که یادمه این بابا اسمش Ruins بود اسم اون یارو صاحبش WAR بود .نقل قول:
War
:13: نه! صاحب ندارن که :دی بی صاحابن :دی
اسمش وار بود. چیزی به نام ruin توی بازی نداشت! با یک بازی دیگه اشتباه گرفتی.
کلا کلمه ruin هم به معنای خراب کننده هست دیگه. شاید یک جای دیگه اشتباه کردی. ( مثلا اون فرمانده مکزیکی با برداشتن ماسک همه چیزو ruin کرده بود :دی )