من ۲ روز چند ساعت بازی کردم و تا ۴۰ درصد رفتم.
گرافیک خوب بود بازی قشنگ بود ولی مسخره بازی بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.
Printable View
من ۲ روز چند ساعت بازی کردم و تا ۴۰ درصد رفتم.
گرافیک خوب بود بازی قشنگ بود ولی مسخره بازی بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.
عکسای بعضی تو سایتنقل قول:است. ولی شخصاً نمیتونم بذارم.کد:www.gamespot.com
بازي كردن اين بازي ايراد ندارد؟؟؟؟؟؟!
از اين لحاظ كه طرف شيعه است و......
سخت؟!!!!!نقل قول:
يكش من چشم بسته با 40 تا سرباز ميجنگمو در ميرم! اصلا به نظرم سختي نداشت! بالا پايين پريدنشم كه هنر چنداني نميخواست.
نه بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! عقب افتاد ؟ میشه تاریخ دقیقش رو بگید ؟ 2010 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
تاریخ عرضه نسخه pc رو بعضی سایت ها مثلا gamestop.com 16 مارس 2010 اعلام کردند یعنی 25 اسفند .
کد:http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=74510
برو بابا جون مادرت!!!نقل قول:
یعنی چی طرف شیعه ست و از این حرفا!خواهشا خرافات و تند روی ها رو کنار بگذارید.دیگه زمانش گذشته.
اقا ما رو هم روشن کنید کی شیعه هست؟ کی کیو میکشه؟نقل قول:
ما شیعه هارو میکشیم شیعه ها مارو میکشن
چون شیعه ها تو بازین نباید بازی کنیم؟؟:24::42::34::39:
کلا داستان بازی مگه ربطی به شیعه و غیره داره؟
اوه! جد جد جد جد ... اتزیو، یعنی الطائر مسلمون بوده، شما چجوری به این نتیجه رسیدی که اتزیو (و در نتیجه دزموند) شیعه ست؟نقل قول:
محتوای مخفی:
در ضمن یه چیز دیگه هم بگم، خیلی از دوستان فکر می کنن اون مجسمه ی داریوش نامی که توی زیر زمینه، مجسمه ی داریوش پادشاهه! در صورتی که این طور نیست! طبق توضیحاتی که خود بازی می ده، داریوش یه assassin بوده که خشایارشا رو کشته.
(خوب شد نگفتید داریوش خواننده!:31:)
اصلا گیریم شیعه باشه که چی اخه این حرفا:13: