ما شايد زياد به كنديدا ربط نداشته باشيم. چون بيشتر توي يك سمت روده هست من فكر مي كنم همون پيچ خوردگي باشه وگرنه من حداقل زماني كه قرص مي خورم بايد خوب باشم اما نيستمنقل قول:
Printable View
ما شايد زياد به كنديدا ربط نداشته باشيم. چون بيشتر توي يك سمت روده هست من فكر مي كنم همون پيچ خوردگي باشه وگرنه من حداقل زماني كه قرص مي خورم بايد خوب باشم اما نيستمنقل قول:
میدونید حیواناتم یه همچین مشکلاتی دارن - من یه جا خونده بودم که برای یه سگ درمانش رو هم گفته بودن حالا دقیق یادم نیست چی بود دیگه حوصله گشتن و سرچ کردنم ندارم - سگه مشکلش صدای شکم بود ... ولی اگه شما چیزی دیدین بگید شاید با توجه به اون بشه یک راهی پیدا کرد
فکر کنم تو رژیم غذایش روی اضافه کردن یا یه چیز دیگه - یه همچین چیزی بود درمانش
يعني براي حيوانات درمانشو پيدا كردن براي ما نه؟! عجبا
فعلا شما برو يه ليوان آب بيار (بدون اينكه فكر شكوندن ليوان به سرت بزنه) فردا تستو انجام بده
من فعلا به خاطر كلاساي صبح نمي تونم انجام بدم
نقل قول:
ای کاش میدونستم، خودم بعد از کشیدن دندون عقل صداهام خوابید، (95%) و زندگیم تا حدی عادی شد. ولی هیچ وقت از گشتن دنبال علتش غافل نمیشم چون عملا بدبختم کرد.
از همه دوستان خواهش میکنم همکاری کنن.
فقط با همکاری همیدگه و پیدا کردن علائم مشترک و دارو ها یا رژیم های موثر برای همه شاید بشه به یه نتیجه ای رسید.
شک ندارم، کسی که علتش یا درمانش رو پیدا کنه نوبل پزشکی میگیره.
مصرف آنتی بیوتیک هم موثر ترین راه برای افزایش تعداد کندیداست. این رو اگه میدونستم، تو کل زندگیم آنتی بیوتیک نمیخوردم.نقل قول:
کاملا در مورد خواب مثل شما هستم.نقل قول:
کاملا موافقم. وقتی آدم خواب میبینه یعنی وارد عمیق ترین مرحله خواب شده، که این خوبه.نقل قول:
این کارها برای من هم موثر بوده. من هر روز کلی راه میرم، بعضی وقت ها تا 15 کیلومتر، البته نه این روزها با این هوای تهران.نقل قول:
نقل قول:
یه سرج زدم تو سایتای صفحه اول گوگل، همشون نوشتن که یا از گرسنگی هست یا یه سیستم بقای ابتدایی هست به این صورت که سگ برای محافظت از غذاش، صدای رودش در میاد و بطور دوستانه به حیوانات یا انسانهای اطراف میگه که سمت غذای من نیایید در غیر این صورت از غذام به شدت دفاع میکنم.
ره حلش هم برای صاحبای سگ اینه که ظرف غذا رو یکم توش غذا بریزن بعد از اینکه سگ غذاشو تموم کرد ظرف رو از جلوش بر دارن و دوباره یکم دیگه غذا بریزن، اینطوری سگ یاد میگیره که برداشتن ظرف غذاش لزوما دزدیدن غذاش نیست و حتی این کار میتونه به بدست آوردن غذای بیشتر منجر بشه. اینطوری عادت میکنه و از نظر رفتاری صدای رودش خوب میشه (اثر روانی).
من شیطونه میگه برم همه دندون عقلارو بکشما - اخه دکتره گفت مشکلی نداره بقیه - دلیلی نداره بکشم ...نقل قول:
چرا عملا بدبختتون کرد ؟
من تو رژیم غذایی نمیتونم کمک کنم ولی تو مصرف قرص چرا ...
نه بابا نوبل چیه , جام خلیج فارسم بهش نمیدن - بیماری نیست که ...