دوست عزيز براي اينو ورژن ها اين نوع هك كردن راحتـــره و دردسر نداره چون خودم ميخواستم گوشي دوستمو هك كنم با اينو هك كردن جواب داد بقيـــه جواب نداد ...نقل قول:
شما هر دو روش رو امتحان كنيد ضرر كــه نداره !!!
موفق باشيد!:40:
Printable View
دوست عزيز براي اينو ورژن ها اين نوع هك كردن راحتـــره و دردسر نداره چون خودم ميخواستم گوشي دوستمو هك كنم با اينو هك كردن جواب داد بقيـــه جواب نداد ...نقل قول:
شما هر دو روش رو امتحان كنيد ضرر كــه نداره !!!
موفق باشيد!:40:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما درخواست فایل ها رو در سایت OPDA ثبت کنید و فایل ها رو بگیرید...و طبق آموزش عمل کنید...گوشیتون به راحتی هک میشه...
شاد باشید:40:
سلام
اقا من تو OPDA عضو شدم و درخواست دادم و فایل CER رو دانلود کردم اما فایل KEY رو نمیتونم دانلود کنم!
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟
Legend جان میشه شما امتحان کنید!
user: habill
pass: argo367
ممنونمو منتظر...
مشكلات مربوط به Cert رو در تاپيك خودش پيگيري كن دوست من..:46:نقل قول:
شاد باشي:40:
سلام دوستان
گوشی من 6220 هست. تاریخ ورژن گوشیم 30/اپریل/2009اینه
اصلا با هیچ برنبمه هك نمیشه.باید چیكار كنم؟من روزی 3 تا گوشی هك میكنم ولی تو گوشی خودم موندم.لطفا كمكم كنید
شما Cert گرفتید؟نقل قول:
سلام دوستان
من در سایت OPDA ثبت نام کردم و cert و key رو گرفتم.
HelloOX 1.05 رو هم ساین می کنم توی گوشی که می ریزم ارور می ده certificate expired :41:
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
حالا نمیشه خودت یبار چکش کنی؟
میشه لینکشو بهم بدی؟نقل قول:
مشكلات مربوط به Cert رو در تاپيك خودش پيگيري كن دوست من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه پیداش نکردم!
تاریخ گوشیت رو بروز کننقل قول:
سلام دوستان
من در سایت OPDA ثبت نام کردم و cert و key رو گرفتم.
HelloOX 1.05 رو هم ساین می کنم توی گوشی که می ریزم ارور می ده certificate expired [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
از یه برنامه ساینر استفاده کن که بدون فایل key برنمه هارو ساین میکنهنقل قول:
سلام
اقا من تو OPDA عضو شدم و درخواست دادم و فایل CER رو دانلود کردم اما فایل KEY رو نمیتونم دانلود کنم!
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟
Legend جان میشه شما امتحان کنید!
user: habill
pass: argo367
ممنونمو منتظر...
احتمالا تو تاپیک : نحوه ساین کردن برنامه ها
پیدا میکنی
تاریخ گوشی به روز هست :19:
وقتی هم تاریخ رو به عقب بر می گردونم میگه که تاریخ دستگاه خرابه :19:
:23: