سري cw محصولات جديديه ؟؟؟ يعني تازه وارد بازار شده ؟
به سري sr مي رسه ؟؟؟؟؟
سري cw محصولات جديديه ؟؟؟ يعني تازه وارد بازار شده ؟
به سري sr مي رسه ؟؟؟؟؟
CW جديد هست و جاي CS اومدنقل قول:
به SR ارتباطي نداره ، مشخصاتشون با هم خيلي فرق ميكنه
سلام دوستان
لب تابم رو فرمت کردم و روش Xp ریختم،شنیدم یه دکمه ریکاوری داره کهویندوز رو به ویستای اول برمیگردنه.
آیا چنین کاری امکان داره؟
درضمن در اول روشن شدن لب تاب F10 زدن عملی صورت نگرفت
اگر شما درایو ریکاوری رو پاک نکرده باشی قاعدتا باید در همون اول که سیستم روشن می شه با دکمه f10 یا f11 وارد صفحه ریکاوری بشه.(این دکمه رو باید وقتی لوگوی سازنده لپتاپت نمایش داده می شه بزنی)نقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی با زدن این 2 دکمه اتفاقی نمیوفته!
یه سوال دیگه ویندوز 7 رو سری CE جواب میده؟
من هنوز با sr كار نكردم ولي با cw كار كردم خيلي خوشم اومد . ولي همه ميگن سري sr و z فوق العادست و هيچ سري به اين دو نمي رسه . مي خواستم ببينم نظر دوستان چيه ؟؟؟ ظاهر برام خيلي مهمه . از نظر ظاهر كدوم سري قشنگتره ؟؟نقل قول:
نقل قول:
تقریبا همه ی نوت بوک های سونی زیبا هستند.
کیفیت صفحه نمایش سری SR و Z از سری CW بالاتر هست.
باتری بهتری دارند.
سبک تر هستند.
و سری Z جزو سبک تری نوت بوک های 13 اینچی هست و استحکام و جنس بدنه بسیار خوبی دارد.
همچنین 2 کارت گرافیک نیز دارد.که در حالت power saver زمان شارژ زیادی رو در اختیار شما قرار دهد.
اما performance سری CW بالاتر هست و برای افرادی که هم به قدرت و هم به وزن دستگاه توجه دارند ساخته شده.
با سلام . دوستان ميشه يه توضيحي در مورد شركت سوني بديد . سوني امريكايي يا ژاپني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معني كلمه vaio چيه ؟؟؟؟
تا چند سال پيش سوني پسوند و پيشوند نداشت ولي الان همه محصولاتش پسوند داره مثل sony vaio ,bravia, sony ericson و..........................................
vaio = audio video integrated operationنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم سونی یه کمپانیه ژاپنیه.....تولید چینه .....اسمبل خیلی جاها
میشه لطفا تفاوتهای سری sr & z & fw & cw واسم بگین .می خوام بدونم هر کدوم تو چی بهتر و بدتر هستن؟