برو به پشتیبانی بازی بگونقل قول:
سریال خواستن من بهت میدم برو ازشون بپرس مشکل کجاست ولی احتمالا مشکل از کرکته
Printable View
برو به پشتیبانی بازی بگونقل قول:
سریال خواستن من بهت میدم برو ازشون بپرس مشکل کجاست ولی احتمالا مشکل از کرکته
می خواستم بدونم بازی شبکه میشه یا نه؟
اگه میشه یکی توضیح بده (یه بار هر کاری کردم نتونستم)؟
من نسخه ی ارجینالشو دارم .هر کی اورجینال داره id fire یا steam شو بده با هم چند دست بزنیم
id steam:hadi_2012
لینک دانلود پکیج اپگرید جدید بازی
کد:ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt2_efigs_1_1.exe
آقا چیکار باس کرد جویستیک توش راه بیفته؟
سلام
من بازی dirt 2 رو تازه دانلود کردم حجمش بعد از نصب 10.1 گیگ بود ، کامله یا نه؟(یعنی فیلمی یا چیز دیگه ای رو حذف نکردن؟)
در ضمن می خوام بدونم با کارت گرافیک ATI HD 4650 دایرکت ایکس 11 اجرا میشه یا نه؟
یه کارت گرافیک 512 مگابایتی هم روی مادربورد هست که فکرکنم ATI x1200 باشه و قابل جدا کردن نیست ، این کارت گرافیک استفاده ای هم میشه؟
از ویندوز 7 استفاده می کنم و جدیدترین درایور هر دو کارت گرافیک رو نصب کردم.
و سوال بعدی اینکه حجم دایرکت ایکس 11 چقدره؟دنبال لینک دانلودش گشتم بعضی جاها 553 مگابایت و جاهای دیگه زیر 10 مگابایت بود.
دوستانی که می خوان dirt 2 رو با دسته بازی کنن به قسمت کنترل بازی برن و روی کلید مورد نظر Enter بزنن و بعد دکمه ی داخواه روی دسته بازی رو فشار بدن ، من که خودم کنترل بازی رو مثل بازی Gta San Andreas کردم و فکر می کنم کنترل بازی dirt 2 با صفحه کلید خیلی مشکل هست.
1. ماله من 16 گیگه نسخه اریجینال البته فکر کنم موقعی که داشت دانلود می کرد 11 هزار مگابایت دانلود کرد یادم نمیادنقل قول:
2. کارت شما از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمی کنه
3. ویندوز 7 به طور پیشفرض دایرکت ایکس 11 رو تو خودش داره ولی به درد شما نمی خوره
کلا این بازی خیلی تو کنترل مشکل داره
برای استفاده از دسته به طور مستقیم دکمه ها رو ویرایش کنید چون به طور پیشفرض دسته رو نمیشناسه ولی باهاش کار میشه کرد ( البته بازم تو منو ها باید از کیبورد استفاده کرد)
توی مراحل بالای بازی dirt 2 وقتی رتبه اول رو کسب می کنم بیشتر وقت ها هیچ پولی نمی ده ، کار خاصی باید انجام بدم که ندادم؟
آپدیت این بازی مثل gta iv هست که به کرک مخصوص نیاز داره و اینکه تأثیر مهمی هم روی بازی داره؟
شوک دسته بازی کامپیوتر چرا کلاً توی بازی ها کار نمی کنه؟
کارت گرافیک NVIDIA 9400 GT قابلیت پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 رو داره ؟ یا نکنه از ATI HD 4650 بدتر هست
1.پولی نمیده که نمیشه نده رو کدوم درجه سختی بازی می کنید؟نقل قول:
2. نمیدونم من که اوریج دارم :27:
3. از 4650 خیلی بدتره چون 4650 از دایرکت 10 پشتیبانی می کنه ولی 9400 علاوه به ضعفش از دایرکت 9 پشتیبانی می کنه
البه DX به ویندوز هم ربط داره مثلا من که XP دارم بازی رو رو حالت DX9 بازی می کنم
البته انچنان فرقی هم ندارن فقط تو 11 رو اب یه خورده کار شده
نقل قول:
روی درجه سختی CASUAL بازی میکنم.
اینطوریه که رتبه اول می شم بعد پول نمی ده و continue میاد و به یه مرحله ی شبیه به همون مرحله وارد میشه و در آخر با اینکه رتبه ی اول نمی شم مقداری پول میده. یه دفعه ای 75 هزار تا پول داد ولی توی حسابم حدود 400 هزار تا پول یکجا اضافه شده بود. به هر حال این مسأله خیلی مهم نیست فقط بعضی وقت ها باعث ضد حال خوردنم میشه که می خوام یه ماشین جدید بخرم و با برنده شدن توی مسابقه می بینم هیچی پول نداد.
اگه این بازی با dx 11 کارنکنه توی تنظیمات گرافیک جایی رو داره که نمیشه دستکاری کرد ، درسته؟ من که تنظیمات رو روی حداکثر بردم و جایی نبود که نتونم دستکاریش کنم احتمال داره بازی من با نسخه های دیگه فرق داشته باشه
فایلی که من دانلود کردم بعد از خروج از حالت فشرده به صورت یه فایل iso با حجم 6.68 گیگ و با کرک تست شده بود و با توجه به اینکه بازی روی 2 DVD به فروش میرسه قابل قبول هست.