سلام دوستان
سوالی داشتم که داخل مموری پوشه هایی مثل ویدئو. عکس ها و .... یه پوشه مخفی (Hidden ) هست بنام _PAlbTN لطفا دوستان مطلع بگند اولا چرا این بوجود میاد و دوما با این چه باید کرد.
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
سوالی داشتم که داخل مموری پوشه هایی مثل ویدئو. عکس ها و .... یه پوشه مخفی (Hidden ) هست بنام _PAlbTN لطفا دوستان مطلع بگند اولا چرا این بوجود میاد و دوما با این چه باید کرد.
با تشکر
این گوشی کلا توی کارخانه نوکیا در کشور چین ساخته میشه. همین و بسنقل قول:
هر کسی هم میگه و ادعا میکنه فنلاندیه بدون داره دروغ میگه و لیبل برای چاپ کرده.
اینو بدون که کشور سازنده اصلا مهم نیست. مهم کیفیت محصول هست که از یه استانداردهای قابل قبولی برخوردار باشه.
درسته کیفیت یکیه خودم 82 چینی دارم فرقی با فنلاند ندارهنقل قول:
فقط این لیبل ها رو 40 تومن بیشتر میفروشن
_______
ولی عجب تمیز در آورده داشتم باور می کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پوشه برای temp عکسها هستش و اگر اونو ÷اک کنی برای نمایش عکس یکم معطل میشینقل قول:
سلام باتری گوشی n96 چجوری ؟
در روز چند بار باید شارژ کردش ؟
در یک استفاده عادی مثل زنگ زدن کمی آهنگ و کار با منو چقدر دوام میاره ؟؟
من n73 دارم می خوام گوشی بگیرم راستش باتری گوشیم خیلی عصابم رو خورد کرده می خواستم ببینم از نظر باتری ارزش خرید داره ؟؟
سلام دوستان
باتری گوشی n96 چگونه است چند ساعت کار می کند با کمی زنگ زدن و کمی آهنگ گوش دادن و کمی کار با منو چقدر باتریش
عمر میکند آیا باید روزی 2 یا 3 بار در شارژ گذاشتش یا نه . لطفا با تعصب جواب ندهید
سلام دوستان
باتری گوشی n96 چگونه است چند ساعت کار می کند با کمی زنگ زدن و کمی آهنگ گوش دادن و کمی کار با منو چقدر باتریش
عمر میکند آیا باید روزی 2 یا 3 بار در شارژ گذاشتش یا نه . لطفا با تعصب جواب ندهید
و بگویید باز کردن در گوشی فنری است یعنی در موقع باز کردن میپره یا نه؟
سلام
من یک n96 خریدم ولی متاسفانه زبان فارسی نداره
میخاستم گوشیمو آپدیت کنم ولی پروداکت کدی که با اون زبان فارسی هم میاد رو میخاستم
1 دنیا ممنون
این پروداکت کد فارسی برای n96 هست 0543731 .....
.
در ضمن الانم آخرین فریمور 12.043 هست .....
من دیروز یک n96 دیدم دورش بجای این که نقره ای باشد قهوه ای است آیا این گوشی فرقی با نسخه ی قبلیش دارد؟