مشکل در فعالسازی GPRS همراه اول!!!لطفا کمک کنید
سلام خدمت دوستان!
دوستان امروز میخواستم اینترنت این همراه اول رو فعال کنم ولی اینم با نساخته از صبح تا الان دارم اس ام اس میدم اصلا فایده نداره!اس ام اس میفرستم به 8088 مینویسه عدد 1رو بزنید تا فعال کنم بعد که 1 میفرستی میگه پوزش میطلبم خطایی پیش امده دوباره انجام دهید تا حالا 50تا اس ام اس دادم ولی هیچ!!!! از سایت هم که من هر چقدر ثبت نام میکنم فایده نداره فعال نمیکنه و به ایمیلم نمیفرسته!
دیگه نمیدونم چیکار کنم دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی دارن و میتونن مشکلم رو حل کنن دریغ نکنن!
ممنون:11:
تجربه من از بسته های رویایی همراه اول
من وقتی رو سایت همراه اول این بسته ها رو دیدم شاخ درآوردم.گفتم اینجوری حتما همراه اول ورشکست میشه. ولی بعد نظرم عوض شد(حالا بخونین میفهمین چرا ).من بسته ی 11 شب تا 8 صبح رو فعال کردم. چند تا لینک گذاشتم رو دانلود منیجر گوشیم و زدم دانلود.سرعت دانلود که همون سرعت dial up .من که dial up دارم پس واسم فرق نمیکنه. 1 مگابایت که دانلود شد دیدم که دیگه دانلود نمیشه سرعت شده صفر یه چند دقیقه صبر کردم دیدم فایده نداره. دانلود منیجر و بستم . شکلک gprs هم از زیر آنتن رفت.(منظورم این که کاملا ارتباط و قطع کردم)
بعد دوباره امتحان کردم.سعی کردم صفحه گوگل و باز کنم که اونم دیگه حتی باز نمیشد.فکر کردم احتمالا شب شبکه شلوغ میشه.فردا صبح امتحان کردم دیدم همه چیز درست کار میکنه.شب باز رفتم اون فایل و که نصفه دانلود شده بود ادامشو دانلود کردم و دیگه بیخیال همراه اول شدم و چک کردم ببینم چقدر اعتبار دارم دیدم که 1000 تومن کم شده اعتبار.فک کنم قرار بود با این بسته از 11 شب تا 8 صبح gprs مجانی باشه.یه 70 کیلوبایت دیگه دانلود کردم که مطمین شم من اشتباه نمیکنم که معلوم شد همراه اول من و از طرح حذف کرده.فردا هم 3000 تومن شارژ که واسه این بسته ازم کم شده بود دوباره به اعتبارم اضافه شد. این بود تجربه من از بسته رویایی همراه اول