آواژنگ و ... کالای خوب و گارانتی خوب تر !!!
نقل قول:
خودم وقت نداشتم ، يه دوست برام برد و فقط آداپتور تعويض کردن ،سيم آدابتور جديد يه جورايی
انگار از زير دستگاهه پرس رد شده...! ميکرو ف ی ل ت ر هم گفتن نداريم
من قبلاً با اين شرکت سر رم کينگ استون کار کرده بودم راضی بودم (تعويض بعد از 2 سال بدون مشکلی)
ولی اين سری دل چرکين شدم ، وقتی يه محصول و خود شرکت پک ميکنه . نبايد قبلش تست کرده باشه؟
با آواژنگ هم قبلاً کار کردم ، شديداً باهاشون به مشکل بر خوردم کار به دعوا کشيد ، آخر هم زير بار
نرفتن.
به هر حال ممنون رفقا
من مشکلم با آواژنگ این بود:
مادربرد رفیقم خراب شد که گیگابایت مال حدود 5 سال پیش بود... خودم که نتونستم به جایی برسم رفتم سایت گیگابایت از پشتیبانیش کمک خواستم (عجب سیستم پشتیبانی خوبی هم گیگابایت و هم ایسوس تو سایتاشون دارن) بهت یه بلیط میدن که اط اون به بعد توی اون صفحه عین یه تاپیک مطلب بررسی میشه و هی شما پست میزنید چند ساعت یا فرداش گیگابایت پست میزنه... خلاصه من گفتم اینه و اونه یارو دفعه اول گفتش برقو قطع کن و در کیس و............. گفتم خودم این کارا رو کردم... بعد چند بار پست به هیچ جایی نرسید گفتش که ببریدش پیش نماینده معتبر ما تو کشورتون یعنی آواژنگ سیستم (با لینک) براتون 100 درصد درست میکنن...
رفتم آواژنگ میگه که این دو سال گارانتی داشته سه سال خدمات که میشه 5 سال که تموم شده... گفتم هنوز 5 سال نشده حالا گیریم که شده خود سایت گیگابایت بهم گفتش که باید براتون درستش کنن... گفتش میتونی ببری تایوان بدی برات درست کنن مرتیکه.......... خواستم به گیگابایتیه گزارش بدم این رفیقمون بیخیال شد و سیستمشو نو کرد و هارد و گرافیکشو داد به من (:10:) من هی خواستم گزارش این آواژنگو به گیگابایت رد کنم هی یادم رفت که دیگه یادم رفتش تا الان... همین الان میخوام این کار رو بکنم......
شعار آواژنگ اینه: آواژنگ و باباژنگ کالای خوب و گارانتی خوب تر... آواژنگ برترین گارانتی در کل ایران و خاورمیانه از دید شرکت های معتبری که ما گارانتیشون میکنیم و از دید سازمان های داخلی... ما یه سری آشغال ضمانت شده به شما میفروشیم... آشغالایی که ما به شما میفروشیم رو میتونید به عنوان اثر هنری استفاده کنید چون روی این آشغال ها برای رضایت هر چه بیشتر شما چندین برچسب و کارت و کاغذ و هولوگرام گارانتی چسبوندیم تا شما خیالتون از بابات آشغالی که خریدید راحت باشه...... :27:
:8: