شیمی که دوستان گفتن چی خوبه
ولی من برای حسابان ژرف اندیشان رو برای آموزش و آبی رو برای تست پیشنهاد میکنم
موفق باشی
شیمی که دوستان گفتن چی خوبه
ولی من برای حسابان ژرف اندیشان رو برای آموزش و آبی رو برای تست پیشنهاد میکنم
موفق باشی
کی گفته کتاب قبلی خوب نبوده دیگه چاپ نشده؟!! من که از همه شنیدم خوب بوده، چاپ جدید (محمد رشیدی پور) را هم دارم اکثرا سوالای کنکور و گزینه 2 و سنجش هست ولی قبلی اکثرا تالیفی و نکته دار و سخت بودننقل قول:
کسی تحقیق کرده که کدومشون بهتره؟
خداییش متنوع ترین تستهارو دارهنقل قول:
راست میگن ... کلّ کتابو پوشش میده وهمه مطالب رو تو سوالهای جالب میاره وکلّا مطالب رو خوب می فهمی ولینقل قول:
یکی از معلمها(آقای محبّی پور ) که مثلّثات فایق رو نوشته می گه این تیپ سوالها دیگه عمرا تو کنکور نمیاد ولی خوبیش اینکه چون تعداد تست هاش کمه یه مبحث رو با حوصله و خوب کار میکنه در نتیجه آدم اون مبحث رو خوب یاد میگیره
گاج جدید از جفتشون بهتره ولی جلد 2ش امسال نمیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میلاد برای دیف 2 چه کتابی تست میزنی یا خواهی زد؟
من اگه بخوام حسابان ریاضی سال سوم رو خوب یابگیرم چی بخونم خوبه
کلاس کنکورخوبه یانه بادلیل بگین وچه کلاسی چرا
یکی به من میگه خوبه یکی میگه نه شمهاچطور
می خواستم فایق بزنم ولی پشیمون شدمنقل قول:
رمزینه
زیر فشار تستای رمزینه کمر آدم خورد میشه !
ازبس که زیاده ....
گاج قدیمی عالیه، جدیده هم بد نیست
دوست عزیز شما دیفرانسیل 2 گاج (قدیمیه) را دارید؟نقل قول:
سلام دوستان من برای اولین بار می خوام پست بدم من رتبه 90 کنکورو آوردم وقتی داشتم تو سایت می گشتم به این مطلب بر خوردم که کتاب کمک آموزشی رو معرفی می کنید برام جالب بود اومدم و چندتا رو خوندم نکته جالب این بود هر کی می گفت این خوبه این بده مثلا یکی گفته بود کتاب دین و زندگی سبز خوبه گاج آشغاله من 2 تا دوست داشتم سال قبل که یکی شون گاج می خوند(فقط) و یکی شون سبز می خوند(فقط)+هردو کتاب درسی چی شد هر دو 100 زدن یه مثاله ساده تر شما کتاب سبز و گاج رو بخرید با هم مقایسه کنید 95% کپ همن که این رو به همه دروس اضافه کنید ،95% کتابا عین همن.
یکی کتاب حسابان می خواد تا حالا شده کتابه حسابان رو بخونی خود کتاب درسی؟یه بار بخون بهترین کتاب برای آموزش همون کتابه یا فیزیک که خود کتاب درسی عالیه پس چرا انقدر خودتونو اذیت می کنین برای این چیزا.
می خواید یه کاری بگم وقتی می رید سر جلسه 96% سوالا رو دیده باشید؟
این کارو بکنید:1.مطالعه کتاب درسی 2.مطالعه تست های 30 سال قبل یا 10 سال قبل(حالا یکی می گه فیزیک قلم چی رو بگیرم یا گاج خدایی برید درس نامه ها رو با هم مقایسه کنید کپ همن قسمت بندی ها عین همه.) اگه رفتید و 96% سوالا رو ندیدید هر چه خواستید به من بگید انقدر به فکر این نباشید این می گه این کتاب خوبه اون یکی می گه این کتاب خوبه این مسائلو ول کنید اگرم خواستید کتاب بگیرید کتابای خود انتشارات مدرسه رو که خود کتابایه درسیو می زنه بگیرید چون بازاری ننوشته و نکته مهم تر خوده مولف های کتاب نوشتنو کاملا کتابو باز کردن انقدر وسواس نداشته باشید آخر سر می بینید 20 تا کتاب گرفتید هیچ کدومن نخوندید.موفق باشید