با هدف كمك به مردم مظلوم غزه يك برنامه تلويزيوني در بحرين 4 ميليون دلار جمع كرد
تلويزيون بحرين با توليد برنامهاي كه با هدف جمعآوري كمكهاي مردمي به قربانيان غزه، به روي آنتن رفت موفق شد مبلغي حدود 4 ميليون دلار جمع كند.
اين برنامه 9 ساعته از زماني در تلويزيون بحرين آغاز شد كه شيخ ناصربن حامد الخليفه، رييس ستاد ملي حمايت از فلسطينيهاي غزه مبلغ 265 هزار دلار به اين ستاد كمك كرد.
در خلال پخش اين برنامه تلويزيوني بسياري از تجار بحرين و صاحبان كمپانيهاي بزرگ نيز با اهداي مبالغي قابل توجه به مردم مظلوم غزه كمك كردند.
روزنامه گلف نيوز امارات با درج اين خبر همچنين اعلام كرده است كه دومين برنامه تلويزيوني كه با هدف جمعآوري كمكهاي مردمي توليد ميشود (تلهتون) جمعه آينده از تلويزيون بحرين پخش خواهد شد.
حامدبن عيسيالخليفه، پادشاه بحرين نيز با هدف كمك به مردم مظلوم غزه، مدرسه الفخورا در شمال نوار غزه را مجددا بازسازي كرد محلي كه در اردوگاه پناهندگان «جبليه» واقع شده است و بسياري از مردم بيدفاع غزه در آن به شهادت رسيدند.
فتيلهايها براي كودكان غزه لالايي پخش ميكنند
تهيهكننده برنامهي «فتيله جمعه تعطيله» از ساخت نماهنگهايي با موضوع كودكان غزه براي پخش در قالب اين برنامه خبر داد.
علياكبر ذاكري در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران با اعلام اينكه طي هفتهي جاري مجموعه نمايشها و نماهنگهايي با هدف همدردي با كودكان مظلوم غزه توليد ميشود، در ادامه خاطرنشان كرد كه اين ويژه برنامه به پخش در روز جمعه (27 ديماه) خواهد رسيد.
وي همچنين از ساخت نماهنگي با نام «لالايي» براي كودكان غزه خبر داد و گفت: اين نماهنگ كه با هدف همدردي با كودكان مظلوم فلسطيني ساخته ميشود، توسط «فتيلهايها» اجرا خواهد شد و به پخش در روز جمعه ميرسد.
تهيهكننده برنامه «فتيله جمعه تعطيله» در پاسخ به پرسش ايسنا دربارهي احتمال افزايش مدتزمان اين برنامه و پخش در روزهاي ديگر هفته، اين احتمال را منتفي دانست و افزود: با تعريف شبكه دو بهعنوان شبكه كودك ، اين شبكه قصد دارد برنامههاي ديگري را هم توليد و پخش كند، بنابراين ما اصرار داريم كه پخش «فتيله جمعه تعطيله» در روزهاي تعطيل و اعياد ادامه يابد تا بتوانيم كيفيت كار را همچنان بالا ببريم.
وي همچنين از تلاش براي سوقدادن برنامه به سمت فضاي آموزشي خبر داد و گفت: مدتي است كه تلاش ميشود، درعين حال كه طراوت و شادابي برنامه حفظ شود، براساس كتب درسي و ادبيات كهن فارسي موضوعات برنامه را پيش ببريم.
علياكبر ذاكري در پايان در پاسخ به پرسشي دربارهي ويژه برنامه «فتيله جمعه تعطيله» به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، خاطرنشان كرد: در ايام دهه فجر برنامه فتيله هر روز ويژه برنامه خواهد داشت.
تله تئاتر «بچههاي من، آفريقاي من» اين هفته پخش ميشود
تله تئاتر «بچههاي من آفريقاي من» چهارشنبه (25 ديماه) ساعت 22 از شبكهي چهار سيما پخش ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران، اين تلهتئاتر به كارگرداني حسين مختاري در گروه فيلم و نمايش شبكهي چهار توليد شده است. ضبط آن 10روز در استوديو تكنولوژي آموزشي بهطور انجاميده است.
نمايش تلويزيوني «بچههاي من، آفريقاي من» توسط رضا خوشدلراد تهيه شده است و اصغر همت (در نقش آقاي ام)، رويا ميرعلمي (در نقش ايزابل) و مهدي ساكي (تامي) در آن بازي كردهاند.
اين تلهتئاتر در قالب يك قسمت 90دقيقهاي براساس متني از آثول پوگارد (ترجمه محمد باقر قهرماني) ساخته شده است و داستان آن دربارهي دو دانشآموز (يكي سياهپوست و ديگري سفيدپوست) در منطقهي آفريقاي جنوبي است كه درگير چالش دنياي امروز ميشوند.
تمرين بازيگران تلهتئاتر «بچههاي من، آفريقاي من» از هفتم آذرماه آغاز شد و پنج روز بهطول انجاميد؛ پس از آن بود كه با كليدخوردن اين نمايش تلويزيوني از 12 آذرماه، سهبازيگر اصلي بههمراه 15 هنرور ديگر مقابل دوربين رفتند.
به گزارش ايسنا، بيژن صمصامي (كارگردان تلويزيوني)، مهدي شيبانيزاده (مديرتوليد)، حميد حمزه (طراح گريم)، نرمين نظمي (طراح لباس و صحنه) از ديگر عوامل تهيه و توليد تلهتئاتر «بچههاي من، آفريقاي من» هستند.