چرا فکری نشه. دانشجویان کاردانی کافیه اعتراض کنن. دولت از دانشجوها شدیدا حساب میبره :46:
Printable View
چرا فکری نشه. دانشجویان کاردانی کافیه اعتراض کنن. دولت از دانشجوها شدیدا حساب میبره :46:
بله ... امسال این درس هم به کنکور اضافه شده ( ! )نقل قول:
سلام ساله ديگه رياضي 3 پودماني نمياد؟
سال های قبل نبود ( ! )
فک نکنم تو این کشور چیزی بهتر بشه ( ! )نقل قول:
حالا به نظر شما کاردانی به کارشناسی تا 2 سال اینده اسان تر میشه و یا سخت تر؟!
ای بابا ... دلت خوشه ... این دولت دانشجو رو آدم حساب نمیکنه ( ! )نقل قول:
چرا فکری نشه. دانشجویان کاردانی کافیه اعتراض کنن. دولت از دانشجوها شدیدا حساب میبره
چشم ... بفرمایید :نقل قول:
آره حتما. اگه میتونی ضرایب تمام دروس ( عمومی، پایه و تخصصی) رو بنویس. اینطوری کاملتره. ممنون
سلام به همگی
من چند تا سوپال دارم
1-کسی از منابع کنکور علمی کاربردی رشته الکترو تکنیک با خبره؟
2-تکمیل ظرقیت کی میاد؟(فنی و حرفه ای دیگه)
3-منابع کنکور فنی الکترو تکنیک 89 رو کسی میدونه بگه
یاشا سن
کسی جوابی واسه این سوالام نداره؟
:19:
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد سوال 1 و 3 بنده اطلاعی ندارم. در مورد سوال دوم هم باید بگم پارسال 6 تا 9 بهمن مهلت ثبت نامش بود. البته شما پیگیر باش چون اگه خدا نکرده دیر متوجه بشی امکان ثبت نام تو تکمیل ظرفیت رو از دست می دی. من پارسال 9 بهمن متوجه شدم. ولی حدود 6-7 بعد از ظهر بود و چون بانک ها بسته بود نتونستم پول رو واریز کنم و تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم.برای اطلاعات بیشتر درمورد تکمیل ظرفیت پارسال می تونی به این پست مراجعه کنی:
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3401277&postcount=282
دوستان من یه سوال دارم
من الان دیپلم رشته ریاضی رو دارم ولی برای شرکت در کاردانی کامپیتور رشته فنی و حرفه میخواد چه کار کنم که بتونم توی کنکور شرکت کنم ممنون میشم جوابم بدید
شما باید اول تغییر رشته بدین بیان فنی یا کاردانش تا بتونید در آزمون فنی و حرفه ای شرکت کنید
من دیپلم گرفتم ریاضی حالا میتونم برم اموزشگاهای کامپیوتر دیپلم کامپیوتر بگیرم بعد بیام کاردانی شرکت کنمنقل قول:
شما دلیلت چیه میخوای از طریق فنی و حرفه ای تو کنکور شرکت کنی!؟راحت میخوای بیای دانشگاه که یه کم سخته!به عنوان یک دوست!به شما پیشنهاد میکنم برای ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر(و هر رشته ای!)از طریق نظری اقدام کنید در مورد سوال!بله شما میتونی بری دیپلمت رو تطبیق بزنی تو یه اموزشگاه دروس تخصصی رو بگذرونی کلا راه زیاده!
درود
اگه بخوام کاردانی به کارشناسی هنر شرکت کنم فرقی میکنه که مدرک کاردانیم چیه؟
tx